Манчестер Јунајтед - Ливерпул (14.03.2009)

Кој ќе победи во дербито?

• Вкупно гласачи
    106
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Манчестер ќе победи 2-0 и со тоа ќе завршат шансите за титула за Ливерпул.(како и во предходните 18 години). :vozbud:

Навивачки Манчестер мислам дека би тепал,али и реално не е многу далеку од тоа.Ливерпул катастрофално играат во премиер лига за разлика од Лига на Шампиони.Манчестер се во феноменална форма и мислам дека ќе тепаме и ќе се одмаздиме за минатиот пат.Плус Браун нема да игра за да им помогне на лузерите од енфилд.

Long Live United

Нерешено гласав ми мириса на 1-1 а доколку има победник тоа ќе бидеМанчестер.Во секој случај интересен натпревар.Само не знам зашто кога има Англиско дерби не се крева толку паника како Барса-Реал или Интер-Милан,изгледа дека ги има многу во една година“12“

На ливерпул им е веќе јасно дека нема да бидат најтрофејниот клуб по англиски титули одсега па натаму...во изминативе 20 години не успеаа да освојат ниту една...што значи дека следната генерација (бидејќи овие 20 години се веќе во транзиција, доаѓаат и си одат цело време) можеби ќе освојат англиско...сурово! :icon_lol: ама тоа е вистината, кој колку сака нека ме пцуе...
Верувам дека Манчестер ќе надвладее и ќе победи...не ми е муабетот дека ги потценувам ливерпул како клуб, напротив имаат одлична игра во европа ама немаат среќа во ПЛ...ете тоа е...
Се надевам дека на ОТ ќе се реши титулата и дека лезетски ќе си ја завршат сезоната онаму каде што им е местото и каде што се моментално...на врвот!

Long Live United

Kaко навивач на Манчестер Јунајтед се надевам на победа на мојот омилен клуб.Во одлична форма игра Манчестер оваа сезона.Има 11 победи по ред во ПЛ и 12 по ред на Олд Трафорд.Мислам дека Ливерпул моментално не може да го запре Манчестер :toe:

Каков Ливерпол Каков Манчестер
Нерешено ке биде:pos2:

И да победат Ливерпул, далеку се од титулата, така да овој натпревар според мене ќе биде повеќе за чест, за полнење на его и слични работи. Сепак, ќе коментирам по натпреварот, да не испаднам како некои личности од Интер фан клуб кои по величање на својот "специјален" тим треснаа на земја по среда вечерта.

Како фан на Манчестер Јунајтед очекувам победа. Секоја чест за Ливерпул играат добро сезонава, беа на врвот целк 20 и нешто кола, но сепак падот на формата не им дозволи да го задржат местото. Сега е обратна ситуацијата, ние ја контролираме табелата, а со победа би се зацврстиле сигурно на првото место и би завршиле 2/3 од работата оваа сезона. Нека победи подобриот (т.е Манчестер Јунајтед:)):helou:

Нерешено...нема да изгуби Ливерпул на Олд Трафорд,ќе биде тешка битка,прогнозирам 1-1

Како фан на Манчестер Јунајтед очекувам победа од 2 - 0.Стрелци Роналдо и Руни.
Со оваа победа ќе биде одстранет Ливерпул од борбата за титулата..

Како фан на Манчестер Јунајтед очекувам победа од 2 - 0.Стрелци Роналдо и Руни.
Со оваа победа ќе биде одстранет Ливерпул од борбата за титулата..

И вака и така е отстранет

Ме заболе мене кој ти се најодвратни... не е темата за Реал туку за дербито Манчестер-Ливерпул јас само си го искажав мојот став во врска со дербито немора ти одма да сереш!
Ливерпул сум ги ценел отсекогаш и за нив навивам во премиер лигата а ти во врска со тоа можеш само да јадеш тоа што не треба...МАНЧЕСТЕР НАЈПЕ*ЕРСКА ЕКИПА!:back:

Tesko e koga gi mrazis najdobrite neli??? Znam oti boli, znam.

Извини тебе требаше да те прашамо за кого да гласамо ?
Секој си гласа за кого сака, ја сум за Ливерпул да биде поинтересно на врвот и затоа гласав за нив не дека ве мразим.
А тоа колку сте јаки го знае и Џилардињо :helou:

Јас па се си мислев дека на анкетава се гласа за кој мислиш дека ќе победи а тоа да ти се гласало за кој сакаш да победи....хехехе така може Хал да го направиме шампион :pos2::pos2:

Како и да е, очекувам добар фудбал...Манчестер стандард, мирно, Ливерпул е тимот кој брка резултат иако тешко ќе биде да го достигне тој резултат. Се освен победа за Ливерпул е еднакво на пораз. Како и да заврши овој натпревар, шампионот е познат веќе.

Кој високо лети, ниско паѓа!

Да ги потцетам навивачите на Ман Јун дека Ливерпул беше прв на табелата пред 5-6 кола.

Типувам дебакл на Ман Јун и спуштање на земја на Шампионот составен од глумци. Исто вака и при почетокот на сезоната имаше полемика околу непобедливоста на домашен терен за натпреварот со Челзи ама ја окркаа и тие а верувам сега и Ман Јун го следи истата порција. Досега немаме пораз од големата четворка па верувам дека и така ке остане.

ПС. Ако се имало група Глумците пеат, тогаш Манчестер треба да е група Глумците играат фудбал!

:pos2::pos::pos2::pos:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom