Мармеладова
Tale of the inexpressible
- Член од
- 21 април 2006
- Мислења
- 1.743
- Поени од реакции
- 184
Како е подобро да се користи Рузмаринот, сушен или свеж?
Како е подобро да се користи Рузмаринот, сушен или свеж?
Мене пак дека јако ми мириса кога се свеж, затоа сушен е подобро, се` е до вкусотКако е подобро да се користи Рузмаринот, сушен или свеж?
Туна салатаИма ли некој да ми предложи некоја нискокалорична салата или онака нешо без мајонези павлаки сиренје и хопла? :S
јас си праам една од компир зелка и јајце може комбинацијава изглеа немогуча ама топ ми е. Арно ама ми се стужи од неа веќе така да сакам нешо др ако знаете плс хелпнете
Имаш погоре иначе секаков вид сос за шпагети и макарони.Сакам да направам Шпагети ! е сеа ме ентересира сосот од печурки+кромид како да го направам...?
Кажи ни што ти се јаде и ќе ти кажеме како да направиш! Направи си готова супа. Земи тенџере стави вода пола литар и кога ќе почне да врие водата додади ја супата. Доколку сакаш домашна супа со фиде сам да си ја направиш, згреј пола литар вода, 1 морков, малку магдонос, зачини и можеш да си изрендаш 1 компир за да ти биде ем погуста ем повкусна и вари ја на тивко, само внимавај на компирот и на фидето им треба малку подолго време да се сварат за разлика од готовата супа.Bum[B]lEbEE;3902091 напиша:Луѓе дајте кажете нешо лесно за правење и лесно за јадење зашто јас сам живеам дома неам баш време да праам некои специјалитети, а од сендвичи ми е преку .....