Мармеладова
Tale of the inexpressible
- Член од
- 21 април 2006
- Мислења
- 1.743
- Поени од реакции
- 184
Како е подобро да се користи Рузмаринот, сушен или свеж?
Како е подобро да се користи Рузмаринот, сушен или свеж?
Мене пак дека јако ми мириса кога се свеж, затоа сушен е подобро, се` е до вкусотКако е подобро да се користи Рузмаринот, сушен или свеж?
Туна салатаИма ли некој да ми предложи некоја нискокалорична салата или онака нешо без мајонези павлаки сиренје и хопла? :S
јас си праам една од компир зелка и јајце може комбинацијава изглеа немогуча ама топ ми е. Арно ама ми се стужи од неа веќе така да сакам нешо др ако знаете плс хелпнете![]()
Имаш погоре иначе секаков вид сос за шпагети и макарони.Сакам да направам Шпагети ! е сеа ме ентересира сосот од печурки+кромид како да го направам...?
Кажи ни што ти се јаде и ќе ти кажеме како да направиш! Направи си готова супа. Земи тенџере стави вода пола литар и кога ќе почне да врие водата додади ја супата. Доколку сакаш домашна супа со фиде сам да си ја направиш, згреј пола литар вода, 1 морков, малку магдонос, зачини и можеш да си изрендаш 1 компир за да ти биде ем погуста ем повкусна и вари ја на тивко, само внимавај на компирот и на фидето им треба малку подолго време да се сварат за разлика од готовата супа.Bum[B]lEbEE;3902091 напиша:Луѓе дајте кажете нешо лесно за правење и лесно за јадење зашто јас сам живеам дома неам баш време да праам некои специјалитети, а од сендвичи ми е преку .....