Бисери на „мудроста“ :)

• Креатор на темата Креатор на темата TpH_Bo_OkO
  • Време на започнување Време на започнување
Ај овој се зафркава, се шета по улица ама ова трегедијава....

:pos2::pos2::pos2:

Мислев дека е некоја синхронизација од К-15, кога тоа стварно се случило...

Каков лудак е овој Фрчко .... :pos2::pos2:

Хахахаххахахахха....не можам, паднав од стол од смеење!!!!!!!!
Овој е начисто измрдан...со тапија!:pos:

„Моите студенти ми велат: професоре, Фрчкоски вели дека ќе тепа, а јас им одговарам: да, точно така. Тој тепа, а јас победувам!‘‘, се пошегува Ѓорге Иванов од бината во Куманово.

jако :)

Имаше јак момент и вчера на некој митинг, мислам Куманово дека беше, Ѓоре на бина и кажува како во Македонија се ни е розево и вика...

- Македонија не е изолирана, тие се изолирани тука (покажува кај мозокот) :)

„Моите студенти ми велат: професоре, Фрчкоски вели дека ќе тепа, а јас им одговарам: да, точно така. Тој тепа, а јас победувам!‘‘, се пошегува Ѓорге Иванов од бината во Куманово.

jако :)

Имаше јак момент и вчера на некој митинг, мислам Куманово дека беше, Ѓоре на бина и кажува како во Македонија се ни е розево и вика...

- Македонија не е изолирана, тие се изолирани тука (покажува кај мозокот) :)

:pos2::pos2:

:pos2::pos2::pos2:

Мислев дека е некоја синхронизација од К-15, кога тоа стварно се случило...

Каков лудак е овој Фрчко .... :pos2::pos2:

Фрцко потрцко е закон леле ве молам некој да го најде клипот кога е кај фармерите и кога им се обраќа со ОВИЕ закон е :pos2::pos2::pos2::pos2:

БРАТ ЉУБЕ: јас, каде и да одам во селата и градовите е празно! тоа е зашто народот има доверба во мене!!!

Преземено од темата претседателси избори генерална дискусија.

Одвај ја најдов темава.
Мислам остана незабележано ова, освен ако не сум го утнал, оти невозможно е се да се прочита на форумов

Љубе: Денес може да платите агенција да ви покаже рејтинг 2,5% поголем од противникот. (и после сфати дека се збуни па се вадеше со Амди)

Не е цитат, по сеќавање од пред неколку дена

уште еден: И така ние се договоривме јас да бидам домаќин а господинот Имери водич (по вториот појадок во Тетово).

Фрчко - ПАК :pos2:

Хахаха.. на сите клипови ке ве мачкаме..ама видете на клипов на 12 секунда како се посрамоти овој кога пуште рака да се поздрави хаха:pos2:

Ќе земам право слободно да го интерпретирам Ѓорета:

- Додека јас бистрев политика вие бевте асистент буреконосач. :tv:

А јас ќе земам за право слободно да ја номинирам денешната изјава на Студент Самоил за месечината и сонцето за бисер на деценијата.

Знам дека не е кандидат за претседател (темата веројатно е за тоа) ама кој гарантира дека можеби еден ден нема да биде. Ионака тој си почна политичка кариера па можеби и ќе догура далеку.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom