Бисери на „мудроста“ :)

• Креатор на темата Креатор на темата TpH_Bo_OkO
  • Време на започнување Време на започнување
- Кога јас го создавав ВМРО-ДПМНЕ, тие сега што се фалат дека се ВМРО-вци, гледаа цртани филмови - Бошкоски.

- Ние на 22. март мораме да им скршиме нога - Фрчкоски.

„Со привлекувањето на странскиот капитал, ќе и ги отворат вратите ширум на Македонија за влез на капитал, притоа не барајќи дали тоа е капитал од Јaпонија, каде што ги имам најсилните и најголемите шанси“, изјави Љубе Бошкоски.

Kje ve fati kletvata od Gjole Kosmodisk,kje ve snajdi zlo do sedmo koleno.

Ти ако не агитираш НЕЗНАМ КОЈ ТОГАШ
:smir:

Искрено кажано алалти вера точкест ама дефинитвно ти од сите тука најдобро му ја водиш кампањава на Иванов со тоа што при читање на секој твој пост се гледа дел од пропагандниот материјал на дадениот кандидат за претседател. А да и не заборавај дека на 20 во 12 навечер треба да го смениш аватарот за да не им дојде случајно пријава во дирекција на кајгана за нарушување на изборен молк.

„Па добра беше пицата...сега сме толку многу нахранети што ни паѓа концентрацијата ама...
...адреналинот ни расте“ - Љубе Бошкоски после утринскиот појадок

:pos:

„Ги замолив сите мои студенти да му помогнат, бидејќи човекот е сепак поранешен амбасадор, политичар, и на што ќе личеше тоа да не ги собере потписите, да го исмејуваат“, изјави Ѓорге Иванов.

* изјавата се однесува на Нано Ружин
ауууууууу Ѓореееееее :pos::pos::pos::pos::pos: :zver:

„Јас искористив можност да го видам владиниот кандидат бидејќи го кријат од дебативе, добар е, здрав и жив“, изјави Фрчкоски.

:pos::pos::pos::pos::pos: :zver:

изјави од вториот појадок во Тетово :tv:

„Ги замолив сите мои студенти да му помогнат, бидејќи човекот е сепак поранешен амбасадор, политичар, и на што ќе личеше тоа да не ги собере потписите, да го исмејуваат“, изјави Ѓорге Иванов.

Еве и видео од изјавата
Инаку ова го рече тоталниот анонимус, кој до пред два месеца во политиката беше познат само како штелувач на пастировиот рејтинг.

И сеа дојде ред, он да помага некому :tapp:
Гревче изгубено.
А само до вчера кењаше и бараше извинување затоа што некој го навредил.
Изгледа почна да ја осеќа моќта на партиската машинерија.
Дај му на човек власт или пари, па измери му го умот да видиш колку вреди.
Овој колку повеќе ја осеќа моќта на власта, толку повеќе покажува колку всушност реално вреди.
Беда бедосана!

Браво за Ружин што не подлегна на ниско-интилигентните провокациите и не се спушти на негово ниво.

Гледајте го на А1 деновиве Љубе кога ќе каже дека тој е како одлежано вино, во вестите ќе биде кога ќе прикажуват ТВ портрети на кандидатите.

Љубе е сам по себе бисер на мудраста, не треба ништо да каже...

doduse jas ova ne go gledam za biser tuka kako ocajno ama eve mu mesto

na miting vo butel mislam
``„Ние ќе имаме и еден тефтер до нас и во тефтерот кога ќе отвориме ќе пишува: овие ВМРО-вчиња ни ги вадеа децата од работа, овие ВМРО-вчиња со име и презиме ни се закануваа, ни ѕвонеа по врати, по телефони. Ништо нема да им заборавиме“, изјави Фрчкоски.

На А1
Иванов: Ја со Фрчко се знам 25 години...........................
Иванов: Ја со Нано сум пријател 25 години................

Иванов смени малце бројка шефе!!!!!:pos2:

Заедно ги брцкале куренцата на песочните плажи во Љубаништа, на брегот на Охриското еНѕеро. затоа се четвртодекадни познаници.

„Јас искористив можност да го видам владиниот кандидат бидејќи го кријат од дебативе, добар е, здрав и жив“, изјави Фрчкоски.

:pos::pos::pos::pos::pos: :zver:

изјави од вториот појадок во Тетово :tv:

Најискрено јас да сум како овие од ДПМНЕ до 22 Март не се појавувам на форуми ни по улици,овој срам од Џоле не се трпи.Во коски им го закопа срамот.Рејтингот има да им го дотера до 0%.Напред Џоле напред ДПМНЕ,сега му е мајката,удри Џоле со клетвите :pos2:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom