- Член од
- 25 август 2010
- Мислења
- 179
- Поени од реакции
- 23
Кој напушен ти се губи на секој втор муабет бе дечко опрај се не збори нешто што не е така или пак е така од искуство на ванби џанки што ти е со муабетот секој ден ау и бутур напушен им влагам на цури и им го вртам филмот не се губам на секој втор муабет што пушам ја детелина бог да чува и да брани од ваквиНе дека ми се има случено,тоа зависи лично од тебе до каде Ти се поставени границите во врска со дроги.За некого постојат лесни и тешки дроги,а за некого постојат само дроги.Ако ги разграничуваш,претпоставувам дека не е проблем за користење на марихуана(јас лично неам ништо против да се собереш друштво да свртиш еден џоинт).НО,се си има свои граници,секако дека нема да ти биде мило секој ден да го гледаш дечко Ти да излегува со тебе низ град напушен и да Ти се губи на секој втор муабет :smir:
--- надополнето ---
а извини што конкретно ти сметаДа кажам мое мислење :smir:
Мене не ми е во ред мојот партнер да се напушува понекогаш ама не би ја прекинала веднаш врската затоа што сепак тој живот е негов и не би сакала да се мешам. Но, кога врската би била посериозна би му кажала дека тоа ми пречи и дека не ми е пријатно што сум дознала дека е тоа така.
Најповеќе би ми пречело тоа што тој би си дозволил да ме лаже. Не би простила лага, подобро да знам отколку да ме прави идиот.
--- надополнето ---
Може да ја сакам и да ја почитувам ама нема да престанам бе ради нејзе да дувам у никој случај ако ме сакаш ме сакаш ваков како што сум али за срека успевам да го наметнам моето мислење на дипломатски начин така што неможе некоја да ми галами многу околку ова или било кое слично прашањеАј сега ќе пробам да Ти објаснам со директен и конкретен пример:
Еден типац (сега среќно оженет и со дете) ми има кажано дека ако не била женаму (тогашна девојка),тој до сега ќе бидел негде пронајден на улица во бесознание и ќе му немало спас.Кога се фатил со девојката таа уште од старт го сватила дека чоеков се дрогира и пробала да му помогне (не со лечење) туку едноставно со разговори,со најдување заеднички јазик.Ден денес ми тврди дека женаму и нејзиниот став и однос према него,бил најклучниот фактор за да прекине со користење дроги.
Тој(некој) доколку Те сака,треба и да го почитува твоето мислење.Ако му речеш престани да го правиш тоа и ако му докажиш дека тоа е за негово добро,сигурно ќе те послуша ако те сака и почитува :smir:
--- надополнето ---
Па не вредела доволно дотичната жена бе братЕ тоа ти се вика маж.Жена ќе остаам ама џоинт НЕ :pos2: :smir: