_The Great_
Il Genio
- Член од
- 18 јуни 2008
- Мислења
- 5.955
- Поени од реакции
- 3.318
Немој така реален, сигурно те колне сега кога го чита ова :tv:Ѓоле пак му ја кидна :jaj:
Ѓоле дефинитивно е КУКАВИЦА!!!
Немој така реален, сигурно те колне сега кога го чита ова :tv:Ѓоле пак му ја кидна :jaj:
Ѓоле дефинитивно е КУКАВИЦА!!!
И после овој ќе ти решава државни проблеми и ќе се соочува со непријатни ситуацииццццц,ќе имаме кукавица за ВРХОВЕН командант на армијата ......
Остај Сеа до седмо колено зло ќе ме следиНемој така реален, сигурно те колне сега кога го чита ова :tv:
Ѓоле е кандидат на моментално најголемата партија во Македонија со најголеми шанси да седне на претседателската фотеља.И Селмани и Буџаку не дојдоа, што сте се запнале за Ѓоле та Ѓоле.
Ич не е културно да ветиш дека ќе присуствуваш на дебата, па потоа без никакво објаснување да не дојдеш.И ич не е културно да зборуваш за некој кој не е присутен, односно да зборуваш против него зад грб.
Ма кај можам јас со вас патриотите бе избран.П.С. realen_07 многу голем патриот си, ти се гледа по јутјуб акаунтот, ебати фиромецот ебати.
А само пред неколку дена на првата дебатна емисија кога новинарката соопшти дека во следните две соочувања кандидатите ќе бидат поделени во две групи, Ѓоле се побуни и рече:Ѓоле вака ќе одговори на прашањето “3ошто не дојде?“ - „ааа... п...“:pos2: Кај ќе иде 1 на 1 со Фрчковски кога Фрчко ќе го посере на Иванов, нема да му даде 3бор да каже... ќе го 3брка на цело... Куртистан:pos2:
Вчера Фрчко ми се бендиса на Јанко Јади Бурек.Можам да замислам ако излезе во дуел со Иванов шо ќе се деси.Тој човек не е за претседател.Ни треба човек што знае да зборува и да се соочува со проблемите на државата,а не човек кој не знае едно обично интервју да даде,а не да решава проблеми.
фрчко е у политика подолго време ...Фрчко може да се соочува со проблеми!Тој е толку начитан што може на Иванов жив да го закопа.Не ми е јасно како универзитетски професор како Иванов не знае да даде едно обично интервју?!
а фрчко знае да се соочува со проблем?
:pos2:
непоправливи сте ...