Иванов избегна ТВ соочување

Член од
12 октомври 2008
Мислења
1.945
Поени од реакции
89
И Селмани и Буџаку не дојдоа, што сте се запнале за Ѓоле та Ѓоле.

И ич не е културно да зборуваш за некој кој не е присутен, односно да зборуваш против него зад грб.

П.С. realen_07 многу голем патриот си, ти се гледа по јутјуб акаунтот, ебати фиромецот ебати.

realen_07

Опозиционер
Член од
12 април 2008
Мислења
3.636
Поени од реакции
134
ццццц,ќе имаме кукавица за ВРХОВЕН командант на армијата ......:tapp:
И после овој ќе ти решава државни проблеми и ќе се соочува со непријатни ситуации :tapp:
Немој така реален, сигурно те колне сега кога го чита ова :tv:
Остај :) Сеа до седмо колено зло ќе ме следи :pos:
И Селмани и Буџаку не дојдоа, што сте се запнале за Ѓоле та Ѓоле.
Ѓоле е кандидат на моментално најголемата партија во Македонија со најголеми шанси да седне на претседателската фотеља.
И ич не е културно да зборуваш за некој кој не е присутен, односно да зборуваш против него зад грб.
Ич не е културно да ветиш дека ќе присуствуваш на дебата, па потоа без никакво објаснување да не дојдеш.
Да не кажам сељачки.
П.С. realen_07 многу голем патриот си, ти се гледа по јутјуб акаунтот, ебати фиромецот ебати.
Ма кај можам јас со вас патриотите бе избран.
Вие сте вистинските македонци. Вие сте избраните да кењате и да ги покривате глупостите на вашите кукавички кандидати.
И само вие моментално сте Македонија.

Затоа и сме на ова дереџе :tapp:

SuicideMessiah

Советник
Член од
7 јули 2008
Мислења
5.564
Поени од реакции
286
Џоле-who? повторно се посра пред да дојди на дуел од Љубе и Фрчкоски! :pos2:

delboy

кршач на огледала
Член од
23 декември 2007
Мислења
1.358
Поени од реакции
24
Пууу бе ми останаа пуканките :nesum:

Г

Грејвдигер

Гостин
Ѓоле вака ќе одговори на прашањето “3ошто не дојде?“ - „ааа... п...“:pos2: Кај ќе иде 1 на 1 со Фрчковски кога Фрчко ќе го посере на Иванов, нема да му даде 3бор да каже... ќе го 3брка на цело... Куртистан:pos2:

realen_07

Опозиционер
Член од
12 април 2008
Мислења
3.636
Поени од реакции
134
Ѓоле вака ќе одговори на прашањето “3ошто не дојде?“ - „ааа... п...“:pos2: Кај ќе иде 1 на 1 со Фрчковски кога Фрчко ќе го посере на Иванов, нема да му даде 3бор да каже... ќе го 3брка на цело... Куртистан:pos2:
А само пред неколку дена на првата дебатна емисија кога новинарката соопшти дека во следните две соочувања кандидатите ќе бидат поделени во две групи, Ѓоле се побуни и рече:

- Погрешен ви е концептот. Мора пак сите заедно да учествуваме.

Ова барање од страна на организаторот беше удоволено.
Арно ама ете Ѓоле пак не дојде :toe:

Кукавичлук невиден!

Член од
3 декември 2008
Мислења
816
Поени од реакции
22
Вчера Фрчко ми се бендиса на Јанко Јади Бурек.Можам да замислам ако излезе во дуел со Иванов шо ќе се деси.Тој човек не е за претседател.Ни треба човек што знае да зборува и да се соочува со проблемите на државата,а не човек кој не знае едно обично интервју да даде,а не да решава проблеми.

Член од
8 април 2008
Мислења
6.419
Поени од реакции
776
Вчера Фрчко ми се бендиса на Јанко Јади Бурек.Можам да замислам ако излезе во дуел со Иванов шо ќе се деси.Тој човек не е за претседател.Ни треба човек што знае да зборува и да се соочува со проблемите на државата,а не човек кој не знае едно обично интервју да даде,а не да решава проблеми.

а фрчко знае да се соочува со проблем?
:pos2:
непоправливи сте ...

k@z@n

RS power
Член од
3 март 2008
Мислења
997
Поени од реакции
53
то е цело вмро е промашена инвестиција дека лугето внатре се заникаде,,грујо ги држи иначе досега не ке знаеја каде терат...

Член од
3 декември 2008
Мислења
816
Поени од реакции
22
Фрчко може да се соочува со проблеми!Тој е толку начитан што може на Иванов жив да го закопа.Не ми е јасно како универзитетски професор како Иванов не знае да даде едно обично интервју?!

Член од
8 април 2008
Мислења
6.419
Поени од реакции
776
Фрчко може да се соочува со проблеми!Тој е толку начитан што може на Иванов жив да го закопа.Не ми е јасно како универзитетски професор како Иванов не знае да даде едно обично интервју?!
фрчко е у политика подолго време ...
затоа и знае подобро да манипулира со изјавите ,...
на Иванов не му оди добро со лажење и манипулирање па затоа е таков ...
а шо викаш за изјавава на фрчко погоре а?
не коментирал ...
или пак Киро лаже?
а?

Член од
3 декември 2008
Мислења
816
Поени од реакции
22
Клипот неможам да го гледам бидејќи не ми се пуни нешто и незнам што е проблемот но кога ќе го изгледам ќе дадам коментар.

Иванов не го бидува за претседател,најдобро ќе беше да ни биде Срџан Ќерим но ВМРО не сакаше заеднички бидејќи Грујо ќе неможе да му наредува Ќерим како да работи,а на Иванов може бидејќи тој е пион на Груевски како ќе му каже тој така работи.

Kajgana Shop

На врв Bottom