_The Great_
Il Genio
- Член од
- 18 јуни 2008
- Мислења
- 5.955
- Поени од реакции
- 3.318
Ѓоле пак му ја кидна :jaj:
Ѓоле дефинитивно е КУКАВИЦА!!!
Немој така реален, сигурно те колне сега кога го чита ова :tv:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ѓоле пак му ја кидна :jaj:
Ѓоле дефинитивно е КУКАВИЦА!!!
И после овој ќе ти решава државни проблеми и ќе се соочува со непријатни ситуацииццццц,ќе имаме кукавица за ВРХОВЕН командант на армијата ......![]()
ОстајНемој така реален, сигурно те колне сега кога го чита ова :tv:
Ѓоле е кандидат на моментално најголемата партија во Македонија со најголеми шанси да седне на претседателската фотеља.И Селмани и Буџаку не дојдоа, што сте се запнале за Ѓоле та Ѓоле.
Ич не е културно да ветиш дека ќе присуствуваш на дебата, па потоа без никакво објаснување да не дојдеш.И ич не е културно да зборуваш за некој кој не е присутен, односно да зборуваш против него зад грб.
Ма кај можам јас со вас патриотите бе избран.П.С. realen_07 многу голем патриот си, ти се гледа по јутјуб акаунтот, ебати фиромецот ебати.
А само пред неколку дена на првата дебатна емисија кога новинарката соопшти дека во следните две соочувања кандидатите ќе бидат поделени во две групи, Ѓоле се побуни и рече:Ѓоле вака ќе одговори на прашањето “3ошто не дојде?“ - „ааа... п...“:pos2: Кај ќе иде 1 на 1 со Фрчковски кога Фрчко ќе го посере на Иванов, нема да му даде 3бор да каже... ќе го 3брка на цело... Куртистан:pos2:
Вчера Фрчко ми се бендиса на Јанко Јади Бурек.Можам да замислам ако излезе во дуел со Иванов шо ќе се деси.Тој човек не е за претседател.Ни треба човек што знае да зборува и да се соочува со проблемите на државата,а не човек кој не знае едно обично интервју да даде,а не да решава проблеми.
Фрчко може да се соочува со проблеми!Тој е толку начитан што може на Иванов жив да го закопа.Не ми е јасно како универзитетски професор како Иванов не знае да даде едно обично интервју?!
а фрчко знае да се соочува со проблем?
:pos2:
непоправливи сте ...