Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Vmrovcinja ke ve zgazneme kako sleper zaba.Karpos ke bide pocetokot na vasiot kraj i na vaseto prostacko vladeenje!
Vmrovcinja ke ve zgazneme kako sleper zaba.Karpos ke bide pocetokot na vasiot kraj i na vaseto prostacko vladeenje!
Тој Димиќ пак, воопшто не ми е познат - или јас сум премалку информиран,
Ти бе у Карпош живееш,многу знаеш што направил Стевче,па не сакам да гласам за друг,мене ми одговара и што сеа...
Не очекувај коментари од комуњариве оти прво треба да добијат инструкции од штабот за да знаат шо да кажат у самоодбрана!
Стварно поголем резил од тоа со рекламата за банани DOLE шо ја акнаа за лого на коалиција мислев дека нема...ама овоа е за пролив да те фане ко ќе видиш колку само штедат на маркетинг и се резилат до максимум!!!:kesa:
Za zal i vesnikot e greska, slikava e kupena (kako sto se gleda i gore) od Crestock.com za 15$, koi prodavaat digitalni sliki so opcija da se koristat za sekakvi celi. Sto znaci mozebi imaat dozvola da ja koristat skikata, ama sepak sramota e marketing agencii sto gi koristat za vakvi celi, gi kupuvaat za 15$ a ne garantiraat inovativnost i unikatnost
Сепак мислам дека полесно ќе било да собереле десетина луѓе и да ги ставеле во позадина.Барем ќе заштеделе 15 долари.![]()
СТЕВЧЕ ФАТЕН ВО КРАЖБА - ЗАСЕГА НА АВТОРСКИ ПРАВА
Ова е толку добро да боли, боли од убајни.
Значи и Карпош на ВМРО. Машала.