РОК-ФЕСТ 09

• Креатор на темата Креатор на темата Пуци
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
E ајде де и ја викам тоа . 20 промоции на албумот на СФ. Ми скурчеа :kesa:.
А шо има врска шо имаат "20" промоции, некој сака да ги гледа и слуша уште, ако на тебе ти скурчиле не мора да идеш на нивни свирки.
ова го кажувам со најдобра намера:smir:

Очигледно од листата се глеа дека Верка и Серпентин партал праат :D. Баш ме интересира кој ќе добие гитара оваа година... зашо само неколку гитаристи знам од бендовите...а само Ѕвер и Перо би ги стаил у подобрите.

Ај бе се жалат само зашо не пеел Фичо. Баш супер се посебно The Game и Madman's Dream коа ги свират. Туку.. не се сеќавам на тие Noi53 (односно Аtomic Wedgie) требаше да ги глеам негде ама не ми текнуе ништо.

4.Warnament - Tetovo

само овие ги мам слушнато не во живо така на линк ми дадоа не се лоши дечкиве се супер....

4.Warnament - Tetovo

само овие ги мам слушнато не во живо така на линк ми дадоа не се лоши дечкиве се супер....
Во живо се уште боље и побрзи :) Ама сеа коа Борис пее (гитаристот) се боље него предтоа... а гитарата ако не ја земе Мартин (Звер), ондак местено е! Зашо коа бевме у До-Ре-Ми! свиреше класики побрзо од тој типот таму шо беше дури и другар му (на типот другар му де х)) го заебаваше дека “малиов“ го јадел :)

А шо има врска шо имаат "20" промоции, некој сака да ги гледа и слуша уште, ако на тебе ти скурчиле не мора да идеш на нивни свирки.
ова го кажувам со најдобра намера:smir:
Па тоа викав , мене ми скурчеа не наложував став кон другите :smir:

Инаку осеќам дека ќе има местења ама ајде.

Па тоа викав , мене ми скурчеа не наложував став кон другите :smir:

Инаку осеќам дека ќе има местења ама ајде.

:pos2::pos2::pos2: Oh really??? Сеа од коа се знаат сите бендови што свират (освен Red Rose од нив ништо неаме), ја викам да го исполниме останатото време со пропагандни постови како овој погоре на thekillasumfinsumfin/типувања кој ќе тепа од file:///C:/Documents and Settings/Administrator/Desktop/lame_enc.dllжири и...ако ви текне нешто друго...може и тоа.

PS: Шипталтрок FTW они тепаат највечи се иако никој не ги разбира што пеат.

Од последната вечер бендовите некој ќе земе глас од жирито сигруно. Само тие се поошто прифатени.
Од публика тепаат некој од :
Oblivion , Ambroz, Beyond the Horizon,Серпентин итн итн .

Серпентин не се натпреваруваат туку ќе има вечер кај што они ќе свират само. А иначе според мене некој од алт рок бендовите ќе тепа од жири...или тоа или Еклипс или нешто така по...смирено...

Се гледаме на трети април. Skullcrush и Oblivion ќе растурат. :vozbud:

ја иако сакам да присуствувам на сите вечери ( кој не би сакал ) имам можност да одам на 20 така да се гледаме тогаш тој шо че иди а за другите убаво да помините на другите вечери!
Иначе овие Oblivion најдобар впечеток ми оставија по то шо слушнаф од профилите ..

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom