Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата Eko1
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
lele preckiste mavanje del piero.ja gleam na OBN inace:smir::smir::smir:

Леле не сака да влезе у пм колку шанси само имаат:nesum:

Ајде ќе влезе.Мора да влезе!!!Имате уште 20 мин.Со среќа!!

1-1. Добро е што изедначивме. Сега шансите мора да ги крунисиме со уште 1 гол

Сезоната е готова, останува да видиме што ќе направиме против Челзи:uvo:

Znaci kolku mrzam vakvi buljaski ekipi samo pagaat celo vreme ebati igracite!!!!!!!!
Nie odigravme super nemavme sreka malce ali toa e relnosta.sea vecer da ocekuvame X ili da tepa milan .pozz

Mn veren navivac si:tapp::tapp::tapp::tapp:

зошто го стави маркиони само незнам..еден центаршут немаше асален

Резултато не беше одраз на тоа што го видовме на теренот ни фалеше многу среќа.Жалосно недвед што пропушти многу 100% шанси можеше да постигне дури и хеттрик.Проблемот е во тоа што во секој дуел со помалите екипи момците влегуваат многу опуштено па кога ке примат некој безвезе гол тогаш се стегнуваат пример за тоа беше денес:toe:
п.с Џиовинко беше феноменален ја крена играта на мнгоу високо ниво.
п.п.с Одбраната тапа на чело со Молинароно кој неможам повеке да го гледам:tapp:

зошто го стави маркиони само незнам..еден центаршут немаше асален

И тој последниот шут да беше барем 10 цм понадолу ќе беше јако. И стварно незнам шо кој кур му е на Раниери со Џовинко на клупа да стартува, требаше да го стави од почетокот. Малиот е класа, каков само центаршут беше на израмнувачкиот гол.

Жално за Јуве, ја имаше играта, ја немаше реализацијата.

Od ova i se plasev.Dzabe igraat megjusebna Inter i Milan koga ovoj ranieri ne e dorasnat na predizvikot narecen Juve. Si naredi govedoto kiksovi so prosecni i podprosecni ekipi i mamata ni ja eba. Ja unisti sezonata se da me ebam. Ne moze da najde taktika za Samdorija, pa sto da barame poveke. Zarem mu treba posilen tim od momentalniot za da pobedi so edna Sampdorija ili Cagliari? Vo posilen tim sekoj laik moze da glumi trener, goleminata na trenerot e so timot sto go ima na raspolaganje da napravi uspeh. Ova govedo na klupata na Juve ne e sposobno za takvo nesto ili mozebi vo toj eden gram mozok sto go ima zacrtal deka se uste ja vodi Parma i deka bod so Sampdoria e uspeh.

пак кикс :tapp::tapp: и тоа кога 3 бода ни се повеке од потребни :nenene::nenene:
Џовинко партали прави овој на клупа пак го става... абе треба некој да му чукне у главата цццц....
Да се надеваме вечер на пораз на Интер оти ке избегат ного.

Ние имаме навивачи на форумов што навиваат за Арсенал па веруваат во титула и тоа по голема разлика од 10/11 бода, а камоли пак од 6.
само две утакмици.

Резултато не беше одраз на тоа што го видовме на теренот ни фалеше многу среќа.Жалосно недвед што пропушти многу 100% шанси можеше да постигне дури и хеттрик.Проблемот е во тоа што во секој дуел со помалите екипи момците влегуваат многу опуштено па кога ке примат некој безвезе гол тогаш се стегнуваат пример за тоа беше денес:toe:
п.с Џиовинко беше феноменален ја крена играта на мнгоу високо ниво.
п.п.с Одбраната тапа на чело со Молинароно кој неможам повеке да го гледам:tapp:
Па и награда добил од навивачите за месец Јануари, така кажа коментаторот.

Инаку ништо не е сеуште загубено бе 1 бод 1 бод не треба да се коментире натпреварот бидејки едноставно немавме среќа и зошто го искаре Каморанези какви центаршутеви имаше овој слободниот удар на Камо на главата на Недвед само фалеше срека иначе браво за Џовинко одлично изигра и негов беше 2риот гол.
НИШТО НЕ Е ЗАГУБЕНО! Ке чекаме вечер што ке се деси, навиваме за Милан бидејки Милан ни е полесен противник.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom