Facebook, најмоќната разузнавачка алатка на CIA?

Член од
28 јули 2008
Мислења
10.785
Поени од реакции
3.522
Ова богами е дел од нов светски поредок. :)
Како и да е мислам дека ништо не можеме да направиме, јасно е дека се обидуваат да се контролираат сите луѓе во светот, не само преку друштвени заедници, медиуми, религија итн., уште пострашно е што луѓето започнуваат и воопшто да не размислуваат воедно тоа е целта на големите моќници кои што упиваат се во себе. Жално но вистинито.

Pl.

Pl.
Член од
16 јули 2009
Мислења
566
Поени од реакции
62
Facebook-oт го избришав пред некој месец.Едноставно не ми беше интересно.Незнам што е толку интересно на него.

Darling

High Value
Член од
5 јуни 2009
Мислења
14.171
Поени од реакции
30.337
да бе на циа ќе и биде гајле дали ја играм покер, дали сум во врска, дали имам 100 пријатели....воа се живи глупости

B

Blacks

Гостин
За само еден месец користење на Facebook мое мислење е дека може да се направи целосен психолошки профил за личноста.

Darling

High Value
Член од
5 јуни 2009
Мислења
14.171
Поени од реакции
30.337
да ама ние сме само обични нормални луѓе.
циа не ги интересираат обични нормални луѓе

Miss Right

happiness machine
Член од
2 јануари 2009
Мислења
1.308
Поени од реакции
142
хуху среќа немам facebook :)

аце_шваба

ГОРД ВУЈКО
Член од
10 септември 2008
Мислења
1.512
Поени од реакции
45
не верувам
премногу информации за некој да може да ги запамети

Член од
24 февруари 2009
Мислења
196
Поени од реакции
3
Па сигурно не ги памти човек туку компјутер

Член од
31 јануари 2007
Мислења
18.734
Поени од реакции
22.728
А не знам како може да остава некој број на кредитна картица на Facebook. Бог да чува и да брани.

Има и такви..Јас лично имам само име и презиме ништо друго..Фејбукот го користам за покер..:toe:

Г

Грејвдигер

Гостин
Тоа е 100% сигурно дека имаш замешано прсти, но каква корист би имала ЦИА, ФБИ... од нас обичните смртници и за што би им послужил пример мојот идентитет, кај би го искористиле они?

Член од
28 јули 2008
Мислења
10.785
Поени од реакции
3.522
Па да речеме дека целта е креирање на датабаза како што беше споменато.
Значи ионака малкумина знаат дека светските моќници се обидуваат да ја контролираат светската популација, најчести оружја се медиуми и религија. Исто е и со друштвените заедници целта е масовна контрола, и што помалку да знаете толку е подобро за моќниците и лидерите на светот поточно креаторите на глобализацијата, бидејќи така најлесно ќе манипулираат!

Член од
9 јануари 2009
Мислења
188
Поени од реакции
72
ја сум фан на чак норис, кај мене не смеат да фаќат :))

доста време поминувам на фејсбук, интересно ми е.
не верувам у овоа за ЦИА

Let 3

The Nipple Erector
Член од
13 јули 2008
Мислења
30.896
Поени од реакции
31.278
Нови членови, внимателно со овој сервис. Користете псевдоними, не целосни имиња. Не објавувајте точен датум на раѓање, не откривајте премногу информации за вас... Вашите податоци се ставени на располагање на секој што сака да ги купи.
Jас и другар ми ги заебавме тије од фејсбук.
Тој се регистрира под мое име и со мои податоци (година на раѓање мејл адреса....) а јас со неговите.

Кај си можат бе тие помахнитали НАТО хорди и нивни платеници со нас. Попаментни сме од нив.

Член од
19 април 2005
Мислења
1.806
Поени од реакции
75
Jас и другар ми ги заебавме тије од фејсбук.
Тој се регистрира под мое име и со мои податоци (година на раѓање мејл адреса....) а јас со неговите...
Така, така. И ние, со друшка ми, ја изигравме истата финта и сеа -двете мораме да плаќаме циарина.

Serpico

Сковинистратор / I'm Batman
Член од
25 јануари 2007
Мислења
11.166
Поени од реакции
691
Така, така. И ние, со друшка ми, ја изигравме истата финта и сеа -двете мораме да плаќаме циарина.
Ајде Ацева ти се молам, со овие ефтини финти... Сите знаеме дека ти ја собираш циарината!

Kajgana Shop

На врв Bottom