Најверојатно и Америте од Светската Банка ја sирнале само фасадата коа му ја доделија наградата за реформите во бизнис климата на ГвујоЕвропејците ја погледнале фасадата...ама очигледно не го виделе ова:
абе ти најшетан си кај мојме со тебеСе надевам дека си прошетал исто колку што сум шетел и јас...Верувај имам шетено многу и низ Македонија,а и надвор.Ама толку да се промени една општина за 4 години немам видено !:back:
На пример ?абе ти најшетан си кај мојме со тебе
ние незнајме што е да излезиш од градот па за надвор од границите да не зборујме
оди малку разгледај има еден куп општини во државава што работат подобро од Зајко а и не крадат што е уште подобро
пола општини низ Скопје сте разгледале малку како работат ?На пример ?
ОД ТЕНДЕР!!Комуњари, ВЕ МОЛАМ некој нека ми го пастира одговорот, СО ЧИЈ ПАРИ Е ИЗГРАДЕН ГЛОБАЛ?
Што да разгледам бе другар ако си од Скопје,живеете во ѓубре еј...Дојди прошетај се во Стрмица,па ќе видиш....За 4 години градот е направен од убав,поубав.А па и +4 што ќе има Зоки.....:back:пола општини низ Скопје сте разгледале малку како работат ?
не сум од Скопје, ама изгледа почесто сум таму од тебеШто да разгледам бе другар ако си од Скопје,живеете во ѓубре еј...Дојди прошетај се во Стрмица,па ќе видиш....За 4 години градот е направен од убав,поубав.А па и +4 што ќе има Зоки.....:back:
Абе џабе е.Комуњари, ВЕ МОЛАМ некој нека ми го пастира одговорот, СО ЧИЈ ПАРИ Е ИЗГРАДЕН ГЛОБАЛ?
Што да разгледам бе другар ако си од Скопје,живеете во ѓубре еј...Дојди прошетај се во Стрмица,па ќе видиш....За 4 години градот е направен од убав,поубав.А па и +4 што ќе има Зоки.....:back:
Ајде кажи ми од каде си па ќе направиме споредба помеѓу Струмица и во градот во кој живеешне сум oд Скопје, ама изгледа почесто сум таму од тебе
на пример во Карпош ѓубре има само во контињери, а во Струмица ко бев исто ко во шутка да сум бил
ОД ТЕНДЕР!!
не ми давај клип во кој се прижани само работите кои и одговараат само на едната странаАјде кажи ми од каде си па ќе направиме споредба помеѓу Струмица и во градот во кој живееш
п.с
Добро бе фраер, ајде кажи ми колку општина Струмица потроши за Глобал ?Без нервози, ама ТЕНДЕР не е извор на пари.
Глобал е направен по систем на ЈАВНО И ПРИВАТНО ПАРТНЕРСТВО.
ЛОКАЛНАТА САМОУПРАВА И ПРИВАТЕН ИНВЕСТИТОР.
А парите на локалната самоуправа не се од ТЕНДЕР, туку се од џебовите на народот. Така да не престанете да се глупирате со глупите коментари од стилот: ОД ТЕНДЕР, БЕЗ НИТУ ЕДЕН ДЕНАР НАРОДНИ ПАРИ и слично