Понеделник во 13.30Знае некој кога има реприза на емисијата Опуштено од вчера да видиме типот што правел ?
Леснатешка
Можи бе шознаеш, ништо чудноСамо дроги што го креваат нагоре како спидови и амфетамини, евентуално по некое картонче за да го подопраи, ама типот дефинитовно има проблем со некоја жлезда.
Да на LCD е или на TFT 19" 100hz
Kили ми е ко напушен ко ќе зборвитКирил Поп Христов-Кили
Не знам колку се закон, пола од нив се или пијаници или дрогаши (кој сегашни, кои бивши).Kили ми е ко напушен ко ќе зборвит
Али закон луѓе иаме помеѓу глумциве дефинитивно
И? Јак штик, пијаници и ДРОГАШИ. И Хит Лечер го најдоа у овер паднат па си кркна оскар, Линзи Лохан шмрка, Дензел Вашингтон си праи прскавац со џоинт. Арнолд Штрафцигери пуши трева, Бритни си ја напраи главата нуларица....цел свет е испревртен а вие се фаќате да цепидлачите за петнаес дваес асални глумци шо ги имамеНе знам колку се закон, пола од нив се или пијаници или дрогаши (кој сегашни, кои бивши).
Што се однесува до мене кој што сака нека прави, но не им се восхитувам на тие личности (некои од нив се навистина тешки пропалици, независно од тоа колку пари имаат :wink.И? Јак штик, пијаници и ДРОГАШИ. И Хит Лечер го најдоа у овер паднат па си кркна оскар, Линзи Лохан шмрка, Дензел Вашингтон си праи прскавац со џоинт. Арнолд Штрафцигери пуши трева, Бритни си ја напраи главата нуларица....цел свет е испревртен а вие се фаќате да цепидлачите за петнаес дваес асални глумци шо ги имаме
Ко ќе пораснам сакам да сум глумецKили ми е ко напушен ко ќе зборвит
Али закон луѓе иаме помеѓу глумциве дефинитивно