Што е со Раде Рогожаров? :)

Видот на дрога

• Мара

Гласови: 11 14,1%
  • Кока

Гласови: 19 24,4%
  • Хероин

Гласови: 9 11,5%
  • ДМД

Гласови: 2 2,6%
  • Хашиш

Гласови: 6 7,7%
  • Екстази

Гласови: 15 19,2%
  • Нешто друго(наведете самите)

Гласови: 16 20,5%

• Вкупно гласачи
    78
  • Гласањето е завршено на .

Mr.Deni

Животна грешка си ми ти...
Член од
4 мај 2007
Мислења
3.551
Поени од реакции
2.741
Знае некој кога има реприза на емисијата Опуштено од вчера да видиме типот што правел ?

Apokalipto

Tredici
Член од
4 март 2007
Мислења
15.576
Поени од реакции
2.585
А каква дрога го зема Раде?

Точкест

I'm Awesome
Член од
25 јануари 2007
Мислења
7.641
Поени од реакции
458
Ајдеееееееееее човек ако се однесува живо се дрогира, ако се однесува споро се дрогира. Ако е весел се дрогира, ако е тажен кризира. И БЦ се дрогира па ни води држава, сеа за некој курајбер се фатифте да му ебам мајката

Член од
18 февруари 2008
Мислења
1.466
Поени од реакции
249
Само дроги што го креваат нагоре како спидови и амфетамини, евентуално по некое картонче за да го подопраи, ама типот дефинитовно има проблем со некоја жлезда.:tapp:

Да на LCD е или на TFT 19" 100hz:vozbud:
Можи бе шознаеш, ништо чудно :pos:

Член од
18 септември 2007
Мислења
2.547
Поени од реакции
33
Kили ми е ко напушен ко ќе зборвит :pos:
Али закон луѓе иаме помеѓу глумциве дефинитивно :pipi:
Не знам колку се закон, пола од нив се или пијаници или дрогаши (кој сегашни, кои бивши).

Точкест

I'm Awesome
Член од
25 јануари 2007
Мислења
7.641
Поени од реакции
458
Не знам колку се закон, пола од нив се или пијаници или дрогаши (кој сегашни, кои бивши).
И? Јак штик, пијаници и ДРОГАШИ. И Хит Лечер го најдоа у овер паднат па си кркна оскар, Линзи Лохан шмрка, Дензел Вашингтон си праи прскавац со џоинт. Арнолд Штрафцигери пуши трева, Бритни си ја напраи главата нуларица....цел свет е испревртен а вие се фаќате да цепидлачите за петнаес дваес асални глумци шо ги имаме

Член од
18 септември 2007
Мислења
2.547
Поени од реакции
33
И? Јак штик, пијаници и ДРОГАШИ. И Хит Лечер го најдоа у овер паднат па си кркна оскар, Линзи Лохан шмрка, Дензел Вашингтон си праи прскавац со џоинт. Арнолд Штрафцигери пуши трева, Бритни си ја напраи главата нуларица....цел свет е испревртен а вие се фаќате да цепидлачите за петнаес дваес асални глумци шо ги имаме
Што се однесува до мене кој што сака нека прави, но не им се восхитувам на тие личности (некои од нив се навистина тешки пропалици, независно од тоа колку пари имаат :wink:).

TheBossesSis

~ една жеМска со чаша ~
Член од
1 октомври 2007
Мислења
656
Поени од реакции
16
ајдееее:tapp:
не е чоекот на дроги ,нема врска ... тоа му е од шо е премногу позитивен. највеселиот чоек шо сум го видела у мојот живот. респекат за него си го сакам! :)

Razor

u jelly?
Член од
26 јануари 2007
Мислења
2.544
Поени од реакции
168
Ај не трескајте глупости.
Имате одено на некоја негова претстава да видете како глуми?
Супер си е човекот.

Bacillus gagous

Biohazardous
Член од
21 јануари 2006
Мислења
7.380
Поени од реакции
168
Дај бе стајте еден анфас слика од Раде да се знае за кого се збори

slobbo

LoneRyder
Член од
16 ноември 2008
Мислења
1.686
Поени од реакции
583
Како што гледам некој експерт за дрога ја отворил темата, може и да објасни по детално за опциите во анкетата па да знаеме правилно да гласаме :pos:
аман бре луѓе чим се појави некој откачен(да не речам издишан) на телевизија или било каде кој е нонстоп спремен за да се забавува и да ги забавува тие околу него одма е на дрога, на алкохол на незнам што уште...
Раде како што сум го гледал по тв е Личност која е цело време весела, позитивна, спремен да напраи весела атмосвера и мислам дека не е на никакви дроги инаку баш многу почитувам такви личности кој се многу позитивни , весели и расположени за шега зс ми зрачат со позитивна енергија која многу добро влијае врз расположението на сите кој се во нивна близина :vozbud:

Kajgana Shop

На врв Bottom