Corey Taylor

• Креатор на темата Креатор на темата <United>
  • Време на започнување Време на започнување

што мислите за Corey?

• Вкупно гласачи
    58
у тапанарски способности бе,у шо може друго?
на увери се ебаго...

у тапанарски способности бе,у шо може друго?
на увери се ебаго...
Џои е единствен шо вреди од тоа срањено слипнот... мада сите тапанари на дет го јадат као сакаат :)

Ај да јадам па коа ќе се вратам ќе даам примери.... иначе прашај кој сакаш за тапанарите на дет! Слушни на спирит крашер од дет каков дел има со тапани што за Џои е научна фантастика...

Џои уствари е гомно, си нема врска од бубњеви.. само мали деца се палат на него, "ИИИИи ЏОИ Закон ЕЈЈЈЈ.. НАЈБОЉЕ ТапаНАР на СВЕт пеер4ЕЕЕ ауууууу браЧкооо ЗАКОНННн"

еве ти уште едно....

Џои уствари е гомно, си нема врска од бубњеви.. само мали деца се палат на него, "ИИИИи ЏОИ Закон ЕЈЈЈЈ.. НАЈБОЉЕ ТапаНАР на СВЕт пеер4ЕЕЕ ауууууу браЧкооо ЗАКОНННн"
шо халуцинираш бе?

Џои е единствен шо вреди од тоа срањено слипнот... мада сите тапанари на дет го јадат као сакаат :)

грешка си друже ..сеа види вака џои е доста баран кори исто така басистот пол исто зна4и на мик. џими им треба уште работа значи неможе они туку така да ја совладат гитарата така лесно значи на нив им престои мн работа уште се млади значи допрва ќе учат иако од 92 93 држат гитара ама имаат уште да учат значи не велам дека се лоши али само им фали работа тоа е тоа инаку не се катастрофа како што другите ги опишуват .... и уште нешто да кажам про4итав пред некоје време како збореа лошо за кловнот и крис значи нивните буриња ако може така да ги наречам тие навистина дават посебен звук во некој песни значи не за џабе се во слип...значи да не вршеа работа т с да не беа ефикасни од дамна ќе ги исфрлеа ама се добри ...плус кловнот мн се труди околу слипп значи навистина го ценам 4овекот ...

и џим рут е солиден гитариста бе,празни муабети се воа погоре....
-дј сид има соло албумче...техно ли,незнам шо е...не ми смета,не сум ограничен..

и џим рут е солиден гитариста бе,празни муабети се воа погоре....
-дј сид има соло албумче...техно ли,незнам шо е...не ми смета,не сум ограничен..

ааа сид мислам дека е добар дј..немам ништо против типот...

слушни го и ти дедо...дај линк бе,ја како наоѓав за гласот на кори и тапаните на џои?помачи се малце да му ебам мајката.....

Пошо врска си немате од нишо, еве ви го чичко Дејв Ломбардо од Слеер да видите шо е бубњар и мавање со 300 на саат ..

ќе свири кускулево превртен а?-да чујам,не слушам убаво?

МАМАРА!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom