Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата Eko1
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Еве се враќам и јас по подолго време.

Немав можност да го гледам натпреварот но сепак гледав ги пеналите, леле Сисоко не е за пенали бе луѓе стварно, хихи кога Трезеге се местеше да шутире си викав дека промаши ама му дојдел аклот добро го изведе пеналот, Дел Пиеро мајсорија за пенали, али ајде да не дискутирам за пеналите многу ве оставам да кажете како се одвиваше натпреварот.

ПОУЛСЕН ЅВЕР! Да не слушам лош збор за него! Феноменално изигра, тоа што Јакинта не знаеше да прими ни една од неговите доли топки тоа е друго 20.. човекот беше супер денеска. Заедно со Мелберг, Манингер и Сисоко, најдобри на теренот. Толку имам да кажам! Форца Јуве!!!! Идеме у полуфинале со Лацио!

ПОУЛСЕН ЅВЕР! Да не слушам лош збор за него! Феноменално изигра, тоа што Јакинта не знаеше да прими ни една од неговите доли топки тоа е друго 20.. човекот беше супер денеска. Заедно со Мелберг, Манингер и Сисоко, најдобри на теренот. Толку имам да кажам! Форца Јуве!!!! Идеме у полуфинале со Лацио!
Убаво играл Поулсен, и после Раниери пак Маркисо го става или Занети, чекаме Поулсен 1тим од наредниот натпревар со Катаниа!

kolku se slagam so tebe brat.ne znam so ocekuete od poulsen.on igra na ista pozicija so vieira.koa bese on kaj nas go gledavte mnogu ili....????topka ne pipise ali igraat oni na prostor.otvaraat,zatvaraat....odlicna igra.

sledna igrame so lacio, timce brat kakvi 7 metra 3 metra nesto doobjasni se poubavo, za natprevarot ne mi se komentira slabo vprocem kako i sekogas, milinari,nedved,marcioni i poulsen albinolefe ili citadela, trezege ne korisen 2 poluvreme mislam i nemase nekoja konkretna sansa zato sto nemase nafrlanje kon nego osven taa ednata, slabo neznam so da se kaze drugo epten salbo ali ne posaka srekata uste ednas ajde SEMIFINAL.

sledna igrame so lacio, timce brat kakvi 7 metra 3 metra nesto doobjasni se poubavo, za natprevarot ne mi se komentira slabo vprocem kako i sekogas, milinari,nedved,marcioni i poulsen albinolefe ili citadela, trezege ne korisen 2 poluvreme mislam i nemase nekoja konkretna sansa zato sto nemase nafrlanje kon nego osven taa ednata, slabo neznam so da se kaze drugo epten salbo ali ne posaka srekata uste ednas ajde SEMIFINAL.
Ај прегледај ја пак утакмицата, па ќе праиме муабет, ок?

Кажи ми сега само ова, од кај заклучи дека Поулсен изигра слабо денеска???? :uvo:Човекот заедно со Мелберг беа најдобрите денеска...

utakmicata ja gledav ubavo, kazi mi ti pak po sto zakluci deka poulsen izigra epten
ajde kazi sto nafrlase topki vo prazno a? ne mi se bendisa ic poulsen neznam ipak moe mislenje

Кажи ми сега само ова, од кај заклучи дека Поулсен изигра слабо денеска???? :uvo:Човекот заедно со Мелберг беа најдобрите денеска...
Потполно се согласувам со тебе Гарфилд.. Денес Мелберг и Полсен изиграа супер и повеќе од тоа.. Малберг само колку топки спаси... Полсен го имаше секаде, имаше и добри високи топки само немаше кој да ги смири.. А ако викате дека Полсен денес бил зеље, нема да се сложам со тоа!!

misli rukomet glea:pos2::pos2::pos2::pos2:

Тимчето сака да ти каже дека стативата е долга 7 метра, а демек он давал голови на 3 метра статива долга.

Инаку што ти е тебе бе, Поулсен и Маркиони ги тупаш тие се 2ца мегу подобрите играчи во Јуве сега да не навлегувам во овој натпревар али така ти кажувам воопшто, Маркиони пола топки се наместени за гол од него или центрашутеви, кога не му оди не му оди на детево ама во повеќето го искористува и нем така да ги гонаш у 2ра лига.

брат, зборо ми беше как можат 7 метра статива да ја промашат а секој ден се со топка јас 3 метра не промашувам а еднаш двапати сутирам у недеелта, тава сакаах да го кажам.... иначе мислам оти полесно ке е со Лацио негоди таа денеска:salut:

brat de bre aj donekade poulsen mozebi i takva mu e pozicijata vo red megutoa marchioni neee se slagam igra kako na modna pista da se naoga se vrti ko prdez

utakmicata ja gledav ubavo, kazi mi ti pak po sto zakluci deka poulsen izigra epten
ajde kazi sto nafrlase topki vo prazno a? ne mi se bendisa ic poulsen neznam ipak moe mislenje
Заклучив дека изигра ѕверски, од неговите беспрекорно точни пасови, неговата смирена игра, неговата одлична прегледност на играта (кој е слободен, кој не), и пред се, неговата способност за да издржи ЦЕЛИ 130 МИНУТИ (сосве продужетците и додатното време) и покрај тоа што штотуку се врати од повреда. Украде 3-4 доста важни топки вечерва, додели едно 15-20 одлични долги/полудолги воздушни топки, и беше на висина на задачата целиот напревар.

Доволно е?

Добар е поулсен не викам дека е труп. Ама нема душа. Оваа беше маратонска утакмица. На крај ако гледаме реално трчаа само Сисоко и Молинаро. За Молинаро зборете што сакате ама он сам ја држеше цела лева страна.Цело време напред-назад. Десната страна ни е два пати послаба него левата. Сите напади течеа од кај молинаро, сите изнесени топки беа преку Молинаро и Сисоко.
За Сисоко знаеме дека е :zver: само ги потврди перфонмансите дека е ненормален.

eve i ocenka na poulsen 5 najslaba vo timot od goal.com nemislam samo jas taka moe oko ne gresi ete videte sami, jas ne pisuvam ocenki

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom