Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата Eko1
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
eve vaka imam edna molba do site do naleto na fanklub juve pojke da ne se spomnuvaat postovi od tipot ovoj ke sme go zemele onoj ke go zemime. dosta bese takvi sranja za vreme na transfer periodot pa mislam deka do naleto nema potreba od takvi postovi, za rezultatot go znaeme koj e i ima strani zadolzeni za tie spekulacii.DOSTA E VEKE.
za so napoli ocekuvam pobeda i nisto drugo i sakam da go vidam trezege kako napad amauri noga da ne mu se vidi na teren, neka se poodmori malce epten ja tera na makazi i nozicki.ajdt pozdrav. FORCA JUVE

Spored agentot na Floccari mnogu sme blisku vo sledniot preoden rok da go angazirame ovoj igrac. Glaven konkurent ke ni bide Roma vo trkata po negoviot potpis. Ne znam, mnogu ne sum siguren dali e vistinsko zasiluvanje za Juve.
http://tuttomercatoweb.com./?action=read&id=139655
Floccari spored mene e noviot AMAURI... Ke bide prekrasno zasiluvanje ako ke dojde.. No uste ednas potenciram deka go sonuvam Antonio Cassano vo crno belo boja, no ako ova nema da se stvari togas Floccari e super zasiluvanje vo napadot.

Italian Cup (Coppa Italia) - Quarter Final
italy.gif

fix_47824.png

italy.gif

live3.png

ko: 20:45 RAI Uno

уф, ќе биде јака утакмица...се надевам да се заврши со лошава серија, и да се повтори играта со катанија, што ја гледав исто на раи уно:smir:

Башка 1.85 е коефициент :vozbud: мора да ги добиеме утре :olee:

Раниери извајил дека Поулсен ќе игра! :vozbud: Топ, еве сеа ќе иам шанса да ги видам Момо и Поулсен у стартниот тим, баш да видам како ќе им иде. Тиаго сепак не бил 100% подготвен, имал мала настинка, така да Поулсен ќе игра. :pipi:

Сега очекувам победа против Наполи па да се вратиме полека во форма за во недела со Катанија... FORZA JUVE

Kako i mnogu drugi ekipi i Napoli ni se dolznici od prviot mec vo prvenstvoto, taka da vecer ocekuvam izramnuvanje na smetkite. Sigurna pobeda za polufinale.

На овој натпревар не треба да се форсираат клучните играчи.Имаме многу тешко гостување кај Катанија.Ако киксираме и со Катанија е тогаш можеме да кажеме"Чао Скудето".

mora da se pobedi vecer kako ne klucnite igraci pa koj ke igra ima li i neklucni igraci vo juve pokraj se ona sto e povredeno. mora vecer da pobedime popraven nema mora barem vo finale da igrame od kupot i da atakuvame na taa titula. i me nervira do kade se spusti juve pa da davate izjavi tesko gostuvanje so katanija abe ajde. toa se treba da brisime . nego kako e raiuno kaj mene tuka dva dena e zamrznata kaj drugi sto ja imaat kako e ?

mora da se pobedi vecer kako ne klucnite igraci pa koj ke igra ima li i neklucni igraci vo juve pokraj se ona sto e povredeno. mora vecer da pobedime popraven nema mora barem vo finale da igrame od kupot i da atakuvame na taa titula. i me nervira do kade se spusti juve pa da davate izjavi tesko gostuvanje so katanija abe ajde. toa se treba da brisime . nego kako e raiuno kaj mene tuka dva dena e zamrznata kaj drugi sto ja imaat kako e ?
Досега во првенствените натпревари се покажа дека Катанија ни е незгоден противник, 3 натпревари завршуваат со резултат 1-1, така да се надевам дека ќе биде разбивање на таа традиција овој викенд..РаиУно за време на Куп Натпреварите ја замрзнуваат сликата и не може да се гледа, веројатно нема купено ТВ права за цела Европа, туку само за Италија..

greska si brat kaj nas nekne prethodnoto kolo koga igravme so katanija slikata ne bese zamrznata imase slika tamu i go gledav natprevarot, ja zamrznuvaat koga igra italija, megutoa eve dva dena pored raiuno nejke da mrdne ako se odmrzne do vecer sto posto ke ja davaat juve ako ne repriza sportklub 23.30 casot.

------------------------Maнингер-----------------------
----Григера----Мелберг--------Легротаље----Де Чеље--
--Каморанези----Поулсен--------Тиаго--------Џовинко--
-------------Трезеге-------Јакинта/Алекс-------------

Со оваа формација... ги газиме Наполи! Само не знам колку се Тиаго, Каморанези и Трезеге спремни за игра уште од првата минута... (Тиаго имал мал грип, не бил најспремен за прв тим, Трезеге не знам дали му е дозволено да игра уште од првата минута, Каморанези штотуку се опорави, не верувам да го исфорсира одма Раниери).

Баш би сакал да видам како фунцкионираат Тиаго и Поулсен заедно, досега ги немаме видено...

А оти не е Сисоко?
Подобро би било, без Полсен и со Сисоко, Тиаго, Џовинко секако, и Каморанези... Силен атак, по насилничка комбинација и крила... Ова ми се допаѓа, мислам дека вака на Наполи здравјето ќе им го земеме.

А оти не е Сисоко?
Подобро би било, без Полсен и со Сисоко, Тиаго, Џовинко секако, и Каморанези... Силен атак, по насилничка комбинација и крила... Ова ми се допаѓа, мислам дека вака на Наполи здравјето ќе им го земеме.
Мислев Сисоко да одмори, заслужува мал одмор, али нема да одмори, бидејќи кратки сме во средината. Поулсен е сигурен у првите 11, кажа Раниери на официјалната, а Тиаго само за на клупа, имал мала настинка. Сисоко - Поулсен ќе бидат тандемот у средината.

Мислев Сисоко да одмори, заслужува мал одмор, али нема да одмори, бидејќи кратки сме во средината. Поулсен е сигурен у првите 11, кажа Раниери на официјалната, а Тиаго само за на клупа, имал мала настинка. Сисоко - Поулсен ќе бидат тандемот у средината.
Баш сакам да видам како ќе се снајдат овие двајца заедно во средината (секогаш сум велел дека би се сложувале меѓусебе)..Иако мислам дека Сисоко треба малку да одмори, бидејќи ни е потребен во Сериа А, и може да истактизира некако со Поулсен и Маркизо, но како и да е..Сисоко е кондиционо добро поткован па мислам дека не би требало да биде проблем тоа за него!!
Раниери:
«The match against Napoli is important irrespective of the moment we are going through. The two defeats were different from one another. In Udine we weren’t ourselves while against Cagliari we played an excellent match but lost. We were too careless when we were winning. We continued attacking in search of the 3-1 and were punished for our want to close the game».

Баш сакам да видам како ќе се снајдат овие двајца заедно во средината (секогаш сум велел дека би се сложувале меѓусебе)..Иако мислам дека Сисоко треба малку да одмори, бидејќи ни е потребен во Сериа А, и може да истактизира некако со Поулсен и Маркизо, но како и да е..Сисоко е кондиционо добро поткован па мислам дека не би требало да биде проблем тоа за него!!
И јас мислев дека Сисоко треба да се одмора, но со оглед на фактот дека Маркизио не е повикан, Тиаго не е 100% подготвен, Занети е повреден, мора Момо и Поулсен да играат...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom