Кој кого е?

• Креатор на темата Креатор на темата Serengeti
  • Време на започнување Време на започнување

Serengeti

Има само една вистина сето друго е лага
Член од
4 февруари 2009
Мислења
260
Поени од реакции
63
Локација
Скопје
Е ова ме интересирало од дамна јас ќе си дадам мое мислење после вие кажете си го своето. Го знаеме оној стереотип машко ќе легне со цура некоја и утредента ќе си исппофали на цело маало што и правел како ја работел што се не му правела и остали работи. Многу е глупо да збориш за нешто толку интимно да се " фалиш " дека нешто си направил кога всушност ние машките не сме тие кој треба да се тагираме како Јебачи, зашто...
Еве пример:
На улица се наредени 100 машки, и девојка има право да избере со кој ќе легне вечерта. Ме интересира дали некој од машките ќе ја одбие хммм...
Истиот пример наредени 100 жени на улица и машко треба да избере со која ќе легне вечерта...што мислите колку од овие жени ќе се сложат на такво нешто...и двата случаја се земаат нормални примери...
Е сега прашањето е кој кого ебе... дали ние машките ги ебеме жените или они не ебат нас...значи џабе им е на сите они ситни души што прават муабет колку ебеле што им правеле кога сето тоа е обратно бачко..хехе
Тоа што се дешаа во кревет треба и таму да остане и да не се дели на друго место зашто може ќе ми кажеш на мене и ќе ти фаќам сеир :vozbud:

Мажот пополнува празнина. Тој ебе. Жената ебе у мозок.

Ги избегавам ваквите теми али морам да кажам.
Како прво за да се појасни дека пар водат љубов се вика дека тие имаат сексуални односи или секс, или пак водење љубов. Е*ањето или мажот ја е*е жената потекнува од народен некултурен говор кој поточно потекнува од нешколовани луѓе па тоа е прифатено во народниот говор. Во стручната литература не постои термин е*ање или некој е*е некоја, постои водење сексуален однос, овој однос го водат машко и женско. Луѓето кои што го употребуват овој збор не значи дека се нешколовани или прости туку со векови се користат тие термини бидејќи се прифатени веќе, но не се правилни.

Јас немам што да кажам на темава зошто е беспоентална, ама имам два офтопика и фраерка сум.
Жената ебе у мозок.
Морам да се сложам.
А воедно да додадам дека има такви жени со огромни „патлаци“ и развиена техника што така добро ќе те изебат што ќе биде касно пред да се свестиш. :icon_lol:
Пазете се од тие жени. Мирните знаат да изненадат, мирна вода брег рони. :sekss:
...постои водење сексуален однос, овој однос го водат машко и женско.
...Или машко и машко, женско и женско, женско и женско и машко, машко и машко и женско, машко и кукла на дување... :nesum:

...Или машко и машко, женско и женско, женско и женско и машко, машко и машко и женско, машко и кукла на дување... :nesum:
Се збореше за најнормален однос :)

Иначе, јас би ја одбил ако не ми се свиѓа! Па ако е за една вечер односот сигурно нема да легнам со неа на основа на добра душа и јака воља за секс. Абе луѓе уште ли со тие стереотипи „машко легнуе шо било“ и „машко се фура дека ебе“! ццц

Мажот пополнува празнина. Тој ебе. Жената ебе у мозок.
do koga be so ovakvi muabeti?sekoj moze da ebe vo mozok,a najcesto iseksani na toj nacin ispagaat zenite,i toa samite si go kazuvaat.taka sto ova e daleku od tocno.
a inaku nema tuka KOJ KOGO E.E,seksot e cin vo koj ucestvuvaat i dvajcata,i dvajcata se i e..ci i dvajcata se izeb.ni.
osven koga nekoja devojka pod seks podrazbira samo da rasiri noze,togas e veke jasno ,koj kogo e.e.

Јас немам што да кажам на темава зошто е беспоентална, ама имам два офтопика и фраерка сум.

Морам да се сложам.
А воедно да додадам дека има такви жени со огромни „патлаци“ и развиена техника што така добро ќе те изебат што ќе биде касно пред да се свестиш. :icon_lol:
Пазете се од тие жени. Мирните знаат да изненадат, мирна вода брег рони. :sekss:

zaboravi i;zensko i bezbol palka,zensko i vibrator,zensko i dildo,zensko i menjac vo kola,i slicno.
ama sepak se raboti za normalen seks.

Е ова ме интересирало од дамна јас ќе си дадам мое мислење после вие кажете си го своето. Го знаеме оној стереотип машко ќе легне со цура некоја и утредента ќе си исппофали на цело маало што и правел како ја работел што се не му правела и остали работи. Многу е глупо да збориш за нешто толку интимно да се " фалиш " дека нешто си направил кога всушност ние машките не сме тие кој треба да се тагираме како Јебачи, зашто...
Еве пример:
На улица се наредени 100 машки, и девојка има право да избере со кој ќе легне вечерта. Ме интересира дали некој од машките ќе ја одбие хммм...
Истиот пример наредени 100 жени на улица и машко треба да избере со која ќе легне вечерта...што мислите колку од овие жени ќе се сложат на такво нешто...и двата случаја се земаат нормални примери...
Е сега прашањето е кој кого ебе... дали ние машките ги ебеме жените или они не ебат нас...значи џабе им е на сите они ситни души што прават муабет колку ебеле што им правеле кога сето тоа е обратно бачко..хехе
Тоа што се дешаа во кревет треба и таму да остане и да не се дели на друго место зашто може ќе ми кажеш на мене и ќе ти фаќам сеир :vozbud:
Процедурално:
Ти маЖко си или женЦко?
Прашувам за да знам како да ја разберам темава?

Жените увек ебат у мозок, но има паметни маки па со џокер во ракавот се спремни и чекаат.

Се знае кој кого ебе, машкото ебе.
Додека кај педерите не се знае кој кого.

Добро има и машки кои сакаат дилдо да примат од девојката ама тоа е, имам секакви.

Темава катастрофа.

Машкото ебе или по мое тресе:) Има и женски што ебат женски ама почесто мутави машки...Неможе женско да ебе ни у анус ни у мозок...

Секогаш задоволството е двострано а цената ја плаќа мажот заради нефукционалноста на двете глави во ист момент! :toe:

машко толку е тешко да се види тоа :nesvest:

Секогаш задоволството е двострано а цената ја плаќа мажот заради нефукционалноста на двете глави во ист момент! :toe:
od kaj go izvadi ova,od nekoj vic?

Мислам дека ебе оној кој знае како се ебе ама вистински... тука спаѓа се мозочно (мејк лав вит мај мајнд), телесно секакво, кој ќе успее убаво да се качи и да завесла на начин не допирлив, ги има сите конци в раце.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom