Ги заборави палмите , исушени се ама се гледа дека се биле палми.Може ќе земат 5 до 7 општини, ама Струмица нема да е меѓу нив дефинитивно. Не е се до трговски центар, неколку фонтани и тротоари. Народот памети.
Нема глупи споменици, бе глупак.daj VRMO neka stavi uste glupi spomenici, so sekoj nareden za 0,1 % im padja rejtingot....ajde ajde, sakame uste smizla-spomenici!!!! Parite nasi da gi vidime koga ke setame po gradot, na sto gi frla drzavata!!!!
Може ќе земат 5 до 7 општини, ама Струмица нема да е меѓу нив дефинитивно. Не е се до трговски центар, неколку фонтани и тротоари. Народот памети.
Скопје, Карпош,Аеродром, Велес, Куманово, Струмица, Штип?, Гевгелија, Струга(Фиат), Прилеп, Демир капија. Доста се.
Многу ми е интересна оваа реторика, "само да знаеш". Нема што да знам или да не знам. Така мислам, така си напишав. Крај.Само да знаес од овие што ги наброи Карпош го добиваат СДСМ другите не а поготово Аеродром нека сањаат само да знаеш.
Абе глупсон, дојди во Струмица да видиш како споменик постави Заев во чест на загинатите војници во конфликтот во 2001. Ке ти биде срам што си Македонец.daj VRMO neka stavi uste glupi spomenici, so sekoj nareden za 0,1 % im padja rejtingot....ajde ajde, sakame uste smizla-spomenici!!!! Parite nasi da gi vidime koga ke setame po gradot, na sto gi frla drzavata!!!!
јас сум од велес ... во велес нема сдсм градоначалник ... Коцевски не е од сдсм .. не си го бројте годинава победува вмро...Скопје, Карпош,Аеродром, Велес, Куманово, Струмица, Штип?, Гевгелија, Струга(Фиат), Прилеп, Демир капија. Доста се.
Струмица 99,9%, Штип не верувам, Гевгелија можеби, За Струга незнам, Прилеп не, Демир Капија незнам...Скопје, Карпош,Аеродром, Велес, Куманово, Струмица, Штип?, Гевгелија, Струга(Фиат), Прилеп, Демир капија. Доста се.
pa podobro spomenici i znaminja odkolku nistodaj VRMO neka stavi uste glupi spomenici, so sekoj nareden za 0,1 % im padja rejtingot....ajde ajde, sakame uste smizla-spomenici!!!! Parite nasi da gi vidime koga ke setame po gradot, na sto gi frla drzavata!!!!