Amnaesiac
Paranoid Android
- Член од
- 9 декември 2008
- Мислења
- 1.818
- Поени од реакции
- 43
оди во Кичево и Струга да им објасниш чии интереси бранелеА за чиви интереси работеа кога после конфликтот сиот нивен кредибилитет го ставија во функција на стабилизација на државава, со тоа што свесно ја превзедоа одговорноста за рехабилитација на милитантната ОНА, и покрај тоа што знаеа дека нивниот рејтинг поради тоа ќе претрпи сериозни последици ?
A koga dojde vemeroto ponisti se sto storil SDSM ( vo Kicevo i Struga) i ja vrati situacijata prethodna? DA ili NE?оди во Кичево и Струга да им објасниш чии интереси бранеле
A koga dojde vemeroto ponisti se sto storil SDSM ( vo Kicevo i Struga) i ja vrati situacijata prethodna? DA ili NE?
Не ми е ни чудно што на прашање одговараш со следно прашањеоди во Кичево и Струга да им објасниш чии интереси бранеле
а зошто не ми е мене чудно што оправдуваш ваков потег браво за тебеНе ми е ни чудно што на прашање одговараш со следно прашање
Ako bese zlo,zasto vemeroto ne go izbrisa istoto zlo?значи сакаш да кажиш сдс дека направила зло кон овие два града и ти тоа го оправдуваш само затоа што и другите ништо не подобриле?
затоа што веќе е неможно да се избрише, вмро само го одложи и постави можност доколку општините успеат да создадат економија дека ќе опстојат сегашниве граници, а кога сдс го кроеше тоа зло вмро заедно со народот излезе на реферндум кој не беше успешен поради тоа што не излегоа такви испрани мозоци како твојотAko bese zlo,zasto vemeroto ne go izbrisa istoto zlo?
Хитлер бил зло, па по таа логика требале да го остават на раат за времето да го избрише.Ako bese zlo,zasto vemeroto ne go izbrisa istoto zlo?
Каква е таа стабилизација кога шитнаа македонски градови и командантите на УЧК ги направија инспектори во МВР.А за чиви интереси работеа кога после конфликтот сиот нивен кредибилитет го ставија во функција на стабилизација на државава, со тоа што свесно ја превзедоа одговорноста за рехабилитација на милитантната ОНА, и покрај тоа што знаеа дека нивниот рејтинг поради тоа ќе претрпи сериозни последици ?
Znaci po ramkovniot dogovor decentralizacijata vo R.Makedonija trebase da se sprovede posle 48 dena.Znaci vmro trebase da ja napravi.Bidejki nekoj oceni deka poubavo e da se zamizi i da se ostavi na slednata vlada.Toa bese zadaca za Vladata na vmro.SDSM samo go napravi toa sto bese pred 1990 godina.Znaci vmro i Nikola gradese rejting na decentralizacijata .Vo politikata nisto ne e definitivno.Ako nekoj velese deka ke go smeni zakonot za decentralizacija togas imase 3 godini.Vetuvanjeto bese samo da se glasa za vmro.Nekoj gradese rejting i deka so teroristi nema nikogas vo vlada i bidna.Zaklucok na seto ova e eftin populizam.затоа што веќе е неможно да се избрише, вмро само го одложи и постави можност доколку општините успеат да создадат економија дека ќе опстојат сегашниве граници, а кога сдс го кроеше тоа зло вмро заедно со народот излезе на реферндум кој не беше успешен поради тоа што не излегоа такви испрани мозоци како твојот
Citajki te tebe izgleda degenite si ostanale na istoto mesto.Хитлер бил зло, па по таа логика требале да го остават на раат за времето да го избрише.
Порано се мислеше дека вмровците се глупи сељачишта, ама во последно време како ги читам овие од СДСМ, све испаѓа дека дегени се собрани таму.
Каква е таа стабилизација кога шитнаа македонски градови и командантите на УЧК ги направија инспектори во МВР.
ја има децентрализацијата во рамковен договор?Znaci po ramkovniot dogovor decentralizacijata vo R.Makedonija trebase da se sprovede posle 48 dena.Znaci vmro trebase da ja napravi.Bidejki nekoj oceni deka poubavo e da se zamizi i da se ostavi na slednata vlada.Toa bese zadaca za Vladata na vmro.SDSM samo go napravi toa sto bese pred 1990 godina.Znaci vmro i Nikola gradese rejting na decentralizacijata .Vo politikata nisto ne e definitivno.Ako nekoj velese deka ke go smeni zakonot za decentralizacija togas imase 3 godini.Vetuvanjeto bese samo da se glasa za vmro.Nekoj gradese rejting i deka so teroristi nema nikogas vo vlada i bidna.Zaklucok na seto ova e eftin populizam.
A kakov e tvojot koga prifakas se bez prigovor?ја има децентрализацијата во рамковен договор?
стојат таму тие граници кои ги зацртаа сдс и дуи?
дај не заебавај
само мило ми е што има вакви испрани мозочиња ко твојот па да има на кого да се смееме
грешка си тука јас протестирав против таа територијална поделбаA kakov e tvojot koga prifakas se bez prigovor?
Isprani mozocinja sepak ste vie .
Ako bea vasite patrioti ke smenea nesto.
Vasite samo ja dovrsija rabotata ,si sednaa zaedno vo vlada so DUI.
Drugoto e samo borba za vlast i gradenje na rejting
Vasite gi zabole za struga i kicevo
Samo toa ne vi se slusa bidejki vie ste patriotcinja .
Sigurno Struzhani i Kichevchani dobro znaat koj im ja nakalemi 2001 godina.оди во Кичево и Струга да им објасниш чии интереси бранеле
Pa togash shto ne donese Minhauzen zakon da ja ukine teritorijalnata podelba,neli kje go donesea toj zakon?грешка си тука јас протестирав против таа територијална поделба
E,tvoeto mislenje e navistina merodavno.Znaesh kako vikaat Brakjata Srbi : Misliti, srati i cvekje brati.а мои се тие кои работат за инетересите на Македонија и Македонците
во случајов сдс не се тие