Паѓа ли рејтингот на ВМРО-ДПМНЕ?

Паѓа ли ...рејтингот на партиите?

• Вкупно гласачи
    188
Член од
1 ноември 2008
Мислења
7.396
Поени од реакции
1.880
А за чиви интереси работеа кога после конфликтот сиот нивен кредибилитет го ставија во функција на стабилизација на државава, со тоа што свесно ја превзедоа одговорноста за рехабилитација на милитантната ОНА, и покрај тоа што знаеа дека нивниот рејтинг поради тоа ќе претрпи сериозни последици ?
оди во Кичево и Струга да им објасниш чии интереси бранеле

Член од
1 ноември 2008
Мислења
7.396
Поени од реакции
1.880
A koga dojde vemeroto ponisti se sto storil SDSM ( vo Kicevo i Struga) i ja vrati situacijata prethodna? DA ili NE?

значи сакаш да кажиш сдс дека направила зло кон овие два града и ти тоа го оправдуваш само затоа што и другите ништо не подобриле?

Член од
29 декември 2008
Мислења
1.505
Поени од реакции
43
Слични резултати имаше и во анкетите пред локалните избори па седесе доби 5 општини и некоја куќа горе-долу.:pos2::pos2:

Член од
1 ноември 2008
Мислења
7.396
Поени од реакции
1.880
Не ми е ни чудно што на прашање одговараш со следно прашање :toe:
а зошто не ми е мене чудно што оправдуваш ваков потег браво за тебе
само ти кажав оди во тие два града и кажи така на некој Македонец да видиш како ќе поминиш

Член од
30 март 2009
Мислења
418
Поени од реакции
27
значи сакаш да кажиш сдс дека направила зло кон овие два града и ти тоа го оправдуваш само затоа што и другите ништо не подобриле?
Ako bese zlo,zasto vemeroto ne go izbrisa istoto zlo?

Член од
1 ноември 2008
Мислења
7.396
Поени од реакции
1.880
затоа што веќе е неможно да се избрише, вмро само го одложи и постави можност доколку општините успеат да создадат економија дека ќе опстојат сегашниве граници, а кога сдс го кроеше тоа зло вмро заедно со народот излезе на реферндум кој не беше успешен поради тоа што не излегоа такви испрани мозоци како твојот

Член од
25 октомври 2007
Мислења
1.583
Поени од реакции
89
Хитлер бил зло, па по таа логика требале да го остават на раат за времето да го избрише.

Порано се мислеше дека вмровците се глупи сељачишта, ама во последно време како ги читам овие од СДСМ, све испаѓа дека дегени се собрани таму.
А за чиви интереси работеа кога после конфликтот сиот нивен кредибилитет го ставија во функција на стабилизација на државава, со тоа што свесно ја превзедоа одговорноста за рехабилитација на милитантната ОНА, и покрај тоа што знаеа дека нивниот рејтинг поради тоа ќе претрпи сериозни последици ?
Каква е таа стабилизација кога шитнаа македонски градови и командантите на УЧК ги направија инспектори во МВР.

Член од
30 март 2009
Мислења
418
Поени од реакции
27
затоа што веќе е неможно да се избрише, вмро само го одложи и постави можност доколку општините успеат да создадат економија дека ќе опстојат сегашниве граници, а кога сдс го кроеше тоа зло вмро заедно со народот излезе на реферндум кој не беше успешен поради тоа што не излегоа такви испрани мозоци како твојот
Znaci po ramkovniot dogovor decentralizacijata vo R.Makedonija trebase da se sprovede posle 48 dena.Znaci vmro trebase da ja napravi.Bidejki nekoj oceni deka poubavo e da se zamizi i da se ostavi na slednata vlada.Toa bese zadaca za Vladata na vmro.SDSM samo go napravi toa sto bese pred 1990 godina.Znaci vmro i Nikola gradese rejting na decentralizacijata .Vo politikata nisto ne e definitivno.Ako nekoj velese deka ke go smeni zakonot za decentralizacija togas imase 3 godini.Vetuvanjeto bese samo da se glasa za vmro.Nekoj gradese rejting i deka so teroristi nema nikogas vo vlada i bidna.Zaklucok na seto ova e eftin populizam.

Хитлер бил зло, па по таа логика требале да го остават на раат за времето да го избрише.

Порано се мислеше дека вмровците се глупи сељачишта, ама во последно време како ги читам овие од СДСМ, све испаѓа дека дегени се собрани таму.

Каква е таа стабилизација кога шитнаа македонски градови и командантите на УЧК ги направија инспектори во МВР.
Citajki te tebe izgleda degenite si ostanale na istoto mesto.

Член од
1 ноември 2008
Мислења
7.396
Поени од реакции
1.880
Znaci po ramkovniot dogovor decentralizacijata vo R.Makedonija trebase da se sprovede posle 48 dena.Znaci vmro trebase da ja napravi.Bidejki nekoj oceni deka poubavo e da se zamizi i da se ostavi na slednata vlada.Toa bese zadaca za Vladata na vmro.SDSM samo go napravi toa sto bese pred 1990 godina.Znaci vmro i Nikola gradese rejting na decentralizacijata .Vo politikata nisto ne e definitivno.Ako nekoj velese deka ke go smeni zakonot za decentralizacija togas imase 3 godini.Vetuvanjeto bese samo da se glasa za vmro.Nekoj gradese rejting i deka so teroristi nema nikogas vo vlada i bidna.Zaklucok na seto ova e eftin populizam.
ја има децентрализацијата во рамковен договор?
стојат таму тие граници кои ги зацртаа сдс и дуи?
дај не заебавај
само мило ми е што има вакви испрани мозочиња ко твојот па да има на кого да се смееме

Член од
30 март 2009
Мислења
418
Поени од реакции
27
ја има децентрализацијата во рамковен договор?
стојат таму тие граници кои ги зацртаа сдс и дуи?
дај не заебавај
само мило ми е што има вакви испрани мозочиња ко твојот па да има на кого да се смееме
A kakov e tvojot koga prifakas se bez prigovor?
Isprani mozocinja sepak ste vie .
Ako bea vasite patrioti ke smenea nesto.
Vasite samo ja dovrsija rabotata ,si sednaa zaedno vo vlada so DUI.
Drugoto e samo borba za vlast i gradenje na rejting
Vasite gi zabole za struga i kicevo
Samo toa ne vi se slusa bidejki vie ste patriotcinja .

Член од
1 ноември 2008
Мислења
7.396
Поени од реакции
1.880
A kakov e tvojot koga prifakas se bez prigovor?
Isprani mozocinja sepak ste vie .
Ako bea vasite patrioti ke smenea nesto.
Vasite samo ja dovrsija rabotata ,si sednaa zaedno vo vlada so DUI.
Drugoto e samo borba za vlast i gradenje na rejting
Vasite gi zabole za struga i kicevo
Samo toa ne vi se slusa bidejki vie ste patriotcinja .
грешка си тука јас протестирав против таа територијална поделба
не аплаудирав и не викав браво како тебе
а мои се тие кои работат за инетересите на Македонија и Македонците
во случајов сдс не се тие
а другите дали ги заболе за Струга и Кичево лесно е да искоментираш од дома кога ништо незнаеш
дојди види па коментирај

SuicideMessiah

Советник
Член од
7 јули 2008
Мислења
5.569
Поени од реакции
289
оди во Кичево и Струга да им објасниш чии интереси бранеле
Sigurno Struzhani i Kichevchani dobro znaat koj im ja nakalemi 2001 godina.

грешка си тука јас протестирав против таа територијална поделба
Pa togash shto ne donese Minhauzen zakon da ja ukine teritorijalnata podelba,neli kje go donesea toj zakon?

а мои се тие кои работат за инетересите на Македонија и Македонците
во случајов сдс не се тие
E,tvoeto mislenje e navistina merodavno.Znaesh kako vikaat Brakjata Srbi : Misliti, srati i cvekje brati.

Kajgana Shop

На врв Bottom