- Член од
- 11 јули 2008
- Мислења
- 4.844
- Поени од реакции
- 4.075
Samo sto ima eden problem, Diego ne moze da igra na pozicijata na Nedved, sto znaci deka bi mu go zemal mestoto na nekoj drug od srednistite a ne na Nedved.
Раниери кажа дека ако го донесат Диего, најверојатно ке ја игра позицијата на Недвед. А дали е способен да ја ја врши работата ке видиме кога ке дојде (ако дојде). И јас мислев дека грешка прави што Киелини од лев бек го става како централен стопер ама сепак имал визија човекот...
Zavrsi toj muabet, Svajni potpisa nov dogovor so Bayern. Take e koga imame nesposobna uprava. Posle ke mi kaze nekoj Moggi ne cinel. Da bese Moggi ke go donesese odma po kratki pregovori, ama toa e...
Колку време Моџи беше во фудбалот толку години нема Секо... За тие години се стекнува искуство за правење на добри зделки и топ трансфер пазар. Неможеш Моџи да го симнеш на тоа дереџе, едноставно не се споредуваат. Секо е млад, нема ни 40 години, нов е во работава ама како што гледам се подобрува. Моментално нема ниеден подобар од Секо под 40 години. Сите тие 'добрите' се со по 60 и кусур години...
А околу трансферот на Швајни во Јуве, управата не можеше да стори многу многу...Швајни имаше договор со важност до 2009 години, а Јуве и било кој друг клуб не смееше да преговара со него пред 31 Декември 2008, тоа е спротивно на закон... Е сега имаше и некои верзии дека ке остане поради девојката, градот, љубовта кон Баерн итн...не навлегувам. Швајни е зад нас, а ние одиме понатаму:wink:
'За во купот нема штедење' - Вели газда Раниери... Најверојатно ке излезе со силен состав и нема да препушти ништо на случајот... Сака да го освои де, што е страшно да игра со јак тим