Фан Клуб: Јувентус

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
10 јануари 2008
Мислења
723
Поени од реакции
24
Grêmio

Felipe started his carrer in 2004 as a youth player, and was promoted to the first team in 2007, but did not feature in this season. However, he make impact with his performances in 2007 U-20 Brazilian League. In 2008 season, after feature in the Campeonato Gaúcho, he made his league debut in a 2-0 home win against Náutico.[2]
He is renowed in Brazil as one of the hot prospects in this position for the future. Because of his pace, technique and impressive dribbling skills for a fullback, he attracted interest of many top european clubs, most notably Juventus[3], Manchester United.[4] and AFC Ajax.[5].
In November, it was reported a £4,5 million deal with his agent, the italian Mino Raiola, who also works with Pavel Nedved and Zlatan Ibrahimovic. He is set to join a Serie A club, most probably Juventus, in July 2009.[6] Felipe Mattioni joins AC Milan.
Ova sam si ja napisa "Felipe Mattioni joins AC Milan, bidejki vidov u vikipedia, celiot tekst bese ok samo ova ne go najdov. Znaci toj sto go napisa ovaa si ti. Here

Inter kiksnaa i super za nas. Utre ke vlezime so golema motivacija za pobeda. Forza Juventus

Член од
24 октомври 2008
Мислења
168
Поени од реакции
1
aj da vidimi sto moze juve utre iako sum siguren teka ke bodedite i barem malku da go simnete murinho od tronot malku po malku sreca utre

Picasso`

Schizophrenic!
Член од
26 јануари 2007
Мислења
4.149
Поени од реакции
197
Ајде бе 5 години го барат Диего, денес ќе го земиме, утре ќе го земиме...
Дур го земат, ќе остари и ќе дојди како слободен играч.

Ај да го земиме, и една голема титула ова година да стуткаме, и онака Интер сега ќе бега со 4 бода.

Член од
8 февруари 2008
Мислења
693
Поени од реакции
10
eve posle nereseniot natprevar na inter se otvara moznost za da se namali razlikata, utre ocekuvam pobeda sigurna, inace neka im e sreken pocetokot na novata godina na site interasi i da im se mnozat se vakvi rezultati kako ovoj vecerva.POZ FORCA JUVE

Член од
25 јануари 2008
Мислења
1.839
Поени од реакции
68
Aquafreska da pogodese za 1-2 ke bese uste podobro, no kako i dae i vaka e dobro samo utre ke mora de gi tepame crnobelite od Siena :D ajde pozz

Vetrence

...believe in yourself! :)
Член од
2 јули 2007
Мислења
7.469
Поени од реакции
676
Очекувам победа утре со Сиена,киксот на Интер треба да донесе повеке мотивација за подобра игра и повеке голови. Мој тип 3-1. Амаури 2,Легро 1 :)

Член од
22 април 2008
Мислења
549
Поени од реакции
93
Криво ми е што Интер изигра нерешено. Требаше најмалку со 3 разлика да изгуби. На 1-0 Каљари имаа 3 100% шанси, на 1-1 каљари имаа 3 100% шанси.

G@rfielD

Модератор
Член од
10 февруари 2007
Мислења
10.751
Поени од реакции
9.786
Очекувам победа утре со Сиена,киксот на Интер треба да донесе повеке мотивација за подобра игра и повеке голови. Мој тип 3-1. Амаури 2,Легро 1 :)
Ми се свиѓа типот, али повеќе би сакал Мелберг да погоди одколку Легро. :)

Vetrence

Член од
2 јули 2007
Мислења
7.469
Поени од реакции
676
Легро според мене е поредовен на корнери и прекини на скок и затоа типувам на негов гол :)

F|eR

Мало смо се напили, пали смо у џбун!
Член од
7 јуни 2008
Мислења
2.006
Поени од реакции
393
Ми се свиѓа типот, али повеќе би сакал Мелберг да погоди одколку Легро. :)
Легро според мене е поредовен на корнери и прекини на скок и затоа типувам на негов гол :)
Дечки утре би бил најсреќен долколку Момо постигни гол.. Јас типувам на него..И се разбира Амаури!!:kajg:

G@rfielD

Модератор
Член од
10 февруари 2007
Мислења
10.751
Поени од реакции
9.786
И Мелберг знае да влета во такви ситуации, имал повеќепати шанса, али немал среќа, сакам баш сеа да здрви едно голче... Али, на крај краева кој сака нека даде важно да тепаме... :pipi:

Vartolu

1897 Fighter
Член од
29 декември 2007
Мислења
15.090
Поени од реакции
5.736
Aquafreska da pogodese za 1-2 ke bese uste podobro, no kako i dae i vaka e dobro samo utre ke mora de gi tepame crnobelite od Siena :D ajde pozz
Слушам дека било промашување на годината, ама нема врска ... Јуве треба да се сконцентрира да си ја заврши работата утре, и да ја намали предноста на 4 бода, добро е што Интер киксна против слаб противник, но сеуште е во предност..Така да треба напорна работа, и победи, и нормално кикснување на противникот!!

Кој било нека постигни гол, не е важно..Само битно е да забележиме победа, бидејќи не чека гостување во Рим...

Vetrence

Член од
2 јули 2007
Мислења
7.469
Поени од реакции
676
Е да :) Кој и да даде гол важно победа да донесе.
btw еве клипче со потсетување од ланската сезона кога ги тепавме 2-0.

G@rfielD

Модератор
Член од
10 февруари 2007
Мислења
10.751
Поени од реакции
9.786
Е да :) Кој и да даде гол важно победа да донесе.
btw еве клипче со потсетување од ланската сезона кога ги тепавме 2-0.
Ах Давид... едвај чекам да се врати, да почне да пуни противнички мрежи..

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom