Тимче
HULK!
- Член од
- 4 јули 2008
- Мислења
- 4.537
- Поени од реакции
- 238
аееее! интер изгуби два значајни бода утре мора победиме и да им се приближимеAjde Inter kiksna utre ocekuvam pobedaaa
аееее! интер изгуби два значајни бода утре мора победиме и да им се приближимеAjde Inter kiksna utre ocekuvam pobedaaa
Ova sam si ja napisa "Felipe Mattioni joins AC Milan, bidejki vidov u vikipedia, celiot tekst bese ok samo ova ne go najdov. Znaci toj sto go napisa ovaa si ti. HereGrêmio
Felipe started his carrer in 2004 as a youth player, and was promoted to the first team in 2007, but did not feature in this season. However, he make impact with his performances in 2007 U-20 Brazilian League. In 2008 season, after feature in the Campeonato Gaúcho, he made his league debut in a 2-0 home win against Náutico.[2]
He is renowed in Brazil as one of the hot prospects in this position for the future. Because of his pace, technique and impressive dribbling skills for a fullback, he attracted interest of many top european clubs, most notably Juventus[3], Manchester United.[4] and AFC Ajax.[5].
In November, it was reported a £4,5 million deal with his agent, the italian Mino Raiola, who also works with Pavel Nedved and Zlatan Ibrahimovic. He is set to join a Serie A club, most probably Juventus, in July 2009.[6] Felipe Mattioni joins AC Milan.
Ми се свиѓа типот, али повеќе би сакал Мелберг да погоди одколку Легро.Очекувам победа утре со Сиена,киксот на Интер треба да донесе повеке мотивација за подобра игра и повеке голови. Мој тип 3-1. Амаури 2,Легро 1
Ми се свиѓа типот, али повеќе би сакал Мелберг да погоди одколку Легро.
Дечки утре би бил најсреќен долколку Момо постигни гол.. Јас типувам на него..И се разбира Амаури!!:kajg:Легро според мене е поредовен на корнери и прекини на скок и затоа типувам на негов гол
И Мелберг знае да влета во такви ситуации, имал повеќепати шанса, али немал среќа, сакам баш сеа да здрви едно голче... Али, на крај краева кој сака нека даде важно да тепаме...Легро според мене е поредовен на корнери и прекини на скок и затоа типувам на негов гол
Слушам дека било промашување на годината, ама нема врска ... Јуве треба да се сконцентрира да си ја заврши работата утре, и да ја намали предноста на 4 бода, добро е што Интер киксна против слаб противник, но сеуште е во предност..Така да треба напорна работа, и победи, и нормално кикснување на противникот!!Aquafreska da pogodese za 1-2 ke bese uste podobro, no kako i dae i vaka e dobro samo utre ke mora de gi tepame crnobelite od Siena ajde pozz
Ах Давид... едвај чекам да се врати, да почне да пуни противнички мрежи..Е да Кој и да даде гол важно победа да донесе.
btw еве клипче со потсетување од ланската сезона кога ги тепавме 2-0.