Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Зашо фан клубов има 1008 страни?![]()
Само еден погодивА додека го чекаме Пандев, еве ви една игрица на интер.ит...ИНТЕРфејс
http://www.inter.it/en/community/interfaccia/play.html
Forehead: Toldo
Eyes: Muntari
Nose: Lucio
Mouth: Quaresma
Chin: Cordoba
Комбинација шо![]()
Добро бе дечки ќе отвориме нова тема кулирајте сеа...Значи скоро официјално Пандев е кај вас,му посакувам многу голови(само не во 1/8 финалето на ЛШ) и да се вклопи во тимот!
Не мислите нова тема да отворите..??![]()
Добро бе дечки ќе отвориме нова тема кулирајте сеа...
Денес најверојатно ќе биде и официјален трансферот на Пандев, а во осмина финале се надевам дека ќе постигне и некое голче![]()
,иначе коа ке станам сабајле сакам да го видам пандев со дрес на интер и конечно нова тема коа толку ја барате,иако според мене нема потреба![]()
Па да обично толку станувам,али утре ке станам со посебна мотивација осеќам.Утре пандев сакам да го земе број 16 бидејки ја тренирав со тој број хехе,замислете со киево дава гол и цела македонија почнува да навива за интерОК ама стани подоцна утре, околу 2h![]()
Па да обично толку станувам,али утре ке станам со посебна мотивација осеќам.Утре пандев сакам да го земе број 16 бидејки ја тренирав со тој број хехе,замислете со киево дава гол и цела македонија почнува да навива за интер![]()
Замисли дава два гола, и Меган Фокс одлучува сите од Фан Клуб Интер да ги почасти со...![]()