Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Зашо фан клубов има 1008 страни?

Само еден погодивА додека го чекаме Пандев, еве ви една игрица на интер.ит...ИНТЕРфејс
http://www.inter.it/en/community/interfaccia/play.html
Forehead: Toldo
Eyes: Muntari
Nose: Lucio
Mouth: Quaresma
Chin: Cordoba
Комбинација шо

Добро бе дечки ќе отвориме нова тема кулирајте сеа...Значи скоро официјално Пандев е кај вас,му посакувам многу голови(само не во 1/8 финалето на ЛШ) и да се вклопи во тимот!
Не мислите нова тема да отворите..??

Добро бе дечки ќе отвориме нова тема кулирајте сеа...
Денес најверојатно ќе биде и официјален трансферот на Пандев, а во осмина финале се надевам дека ќе постигне и некое голче

,иначе коа ке станам сабајле сакам да го видам пандев со дрес на интер и конечно нова тема коа толку ја барате,иако според мене нема потреба

Па да обично толку станувам,али утре ке станам со посебна мотивација осеќам.Утре пандев сакам да го земе број 16 бидејки ја тренирав со тој број хехе,замислете со киево дава гол и цела македонија почнува да навива за интерОК ама стани подоцна утре, околу 2h

Па да обично толку станувам,али утре ке станам со посебна мотивација осеќам.Утре пандев сакам да го земе број 16 бидејки ја тренирав со тој број хехе,замислете со киево дава гол и цела македонија почнува да навива за интер

Замисли дава два гола, и Меган Фокс одлучува сите од Фан Клуб Интер да ги почасти со...

(морав
  (морав  )
 ) (да не останам покусо )
 (да не останам покусо )