D-r-ot
од поликлиника
Што му требаше ова на Милито?
Шеикон ќе се утепа за парите што ѓи даде а овој Милито па гол му дава.

Шеикон ќе се утепа за парите што ѓи даде а овој Милито па гол му дава.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
море ти ме извади од памет, си викам и на веб страната сум лупнал обратно, проверуевМислиш: Ал Хилал 0 - 1 Интер. Ме извади од памет малце.![]()
Не ми изненадува, удрете малце римајнд на мечот Џенова - Интер 0 : 5, пo вториот гол кој го постигна Балотели, со кого отиде да се поздрави на клупата и се ке ви стане јасно.Инаку, Арнаутовиќ не играл затоа што добил казна од дисциплински причини. Имено, казната е поради постојаното доцнење и непрофесионално однесување за време на мини-подготовките...
Што им е на децава навистина не ми е јасно?![]()
eх сеа детали се тоа, ја не памтам вчера што јадевНе ми изненадува, удрете малце римајнд на мечот Џенова - Интер 0 : 5, пo вториот гол кој го постигна Балотели, со кого отиде да се поздрави на клупата и се ке ви стане јасно.![]()
Ноуп, накај 30та секундаeх сеа детали се тоа, ја не памтам вчера што јадев
aма мислам дека се работи за Матераци![]()
^крали марко
и тој е марко и тој марко, и двајца на ѓаволот бељата.
ja незнам во која друга екипа 18 годишници глумат фраери, пато 22 години направи уште нема своја изјава дадено, детето си трае и си буцка голчиња.
Балотели еден гол ке даде 2 кола после тоа на сите насловни го има.
Го расипаа детето сега не знае што сака: не сака да си оди, не сака да игра, пари не зема изгледа не му се битни... Марио му го имаат дадено за цимер изгледа...![]()