Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата Адриано
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Што му требаше ова на Милито? :vozbud:

Шеикон ќе се утепа за парите што ѓи даде а овој Милито па гол му дава. :)

Инаку, Арнаутовиќ не играл затоа што добил казна од дисциплински причини. Имено, казната е поради постојаното доцнење и непрофесионално однесување за време на мини-подготовките...

Што им е на децава навистина не ми е јасно? :tapp:

Честито победа....Дај бе отварајте нова тема :tv:

Мислиш: Ал Хилал 0 - 1 Интер. Ме извади од памет малце. :pos:
море ти ме извади од памет, си викам и на веб страната сум лупнал обратно, проверуев :pos:

Инаку, Арнаутовиќ не играл затоа што добил казна од дисциплински причини. Имено, казната е поради постојаното доцнење и непрофесионално однесување за време на мини-подготовките...

Што им е на децава навистина не ми е јасно? :tapp:
Не ми изненадува, удрете малце римајнд на мечот Џенова - Интер 0 : 5, пo вториот гол кој го постигна Балотели, со кого отиде да се поздрави на клупата и се ке ви стане јасно. :toe:

Не ми изненадува, удрете малце римајнд на мечот Џенова - Интер 0 : 5, пo вториот гол кој го постигна Балотели, со кого отиде да се поздрави на клупата и се ке ви стане јасно. :toe:
eх сеа детали се тоа, ја не памтам вчера што јадев :pos:

aма мислам дека се работи за Матераци :)

^крали марко :)
и тој е марко и тој марко, и двајца на ѓаволот бељата.
ja незнам во која друга екипа 18 годишници глумат фраери, пато 22 години направи уште нема своја изјава дадено, детето си трае и си буцка голчиња.
Балотели еден гол ке даде 2 кола после тоа на сите насловни го има.

^крали марко :)
и тој е марко и тој марко, и двајца на ѓаволот бељата.
ja незнам во која друга екипа 18 годишници глумат фраери, пато 22 години направи уште нема своја изјава дадено, детето си трае и си буцка голчиња.
Балотели еден гол ке даде 2 кола после тоа на сите насловни го има.

тоа зашто нема 3то одд завршено, да не му се смеат

Го расипаа детето сега не знае што сака: не сака да си оди, не сака да игра, пари не зема изгледа не му се битни... Марио му го имаат дадено за цимер изгледа... :pos:

Го расипаа детето сега не знае што сака: не сака да си оди, не сака да игра, пари не зема изгледа не му се битни... Марио му го имаат дадено за цимер изгледа... :pos:

Јбг... во мода е денес да си го даваш со колега ти црнец... добро е што сум олд скул :pos:

Битно другарчиња се бе :)

Работава испадна ко вицот: Се дрогираат двајца наркомани пред влез во здрада и доага една баба и им вика : " Деца што праите? " Џанациве : " Еве бабо се дрогираме " Бабата : Ако дрогирајте се само немој на ладен бетон да седите "

:pos:

prima_pagina_grande.png

Наслови на Газета неделен број.

Сантон рече ДА на позајмицата во Лацио.
Коларов поблиску до Интер.
Арнаутович исклучен од Мурињо поради недисциплина.
Пандев прегледи во понеделник,можно е да игра со Киево.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom