Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата Адриано
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
На Милито не му кажале изгледа да промаши... или до Балотели работата :pos:

Кога влезе, кога направи 3 шанси, кога даде гол... Ѕвер!!!

сеа ќе треба автогол да си дадеме да не му го расипеме пензионирањето на наваф

Aбе ја уклучуем стрим и воала, Принцот !!!!!

На ви го Јуве на ви го Милан,

خط النسخ خط النسخ 0 1 خط النسخخط النسخ
خط الثُلثلخط الكوفي,MИЛИТОلخط الكوفي,لخط الكوفي,
:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

од википедија ова

Дајте му на Ибракадабра да ја отвори новата тема :pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:

Фан клуб :Ибрахимовиќ интер

Фудбалскиот клуб Интер ке освоеше ЛШ да го задржеа Ибра

Почеток/средина/крај :)

и едно PS: Ви реков :kesa::kesa::kesa::kesa::kesa:

Битно е тебе да ти е интересно, не за друго...
Него аватарчево топ ти стои... Мора да се признае :pipi:
Веќе втор месец си го носиш, браво... Од многу памет ќе да е

П.С. ке = ЌЌЌЌЌе!!!! Аман у прво одд тоа се учеше!

• Ми се допаѓа
Reactions: Syn
Aбе ја уклучуем стрим и воала, Принцот !!!!!

На ви го Јуве на ви го Милан,

خط النسخ خط النسخ 0 1 خط النسخخط النسخ
خط الثُلثلخط الكوفي,MИЛИТОلخط الكوفي,لخط الكوفي,
:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

од википедија ова

Абе овие “најак“ јазик имаат :pos2:

Не ја почнувајте сега изгледа ќе ја затвораме темава, да не ја завршиме со караница, туку со победа и со расположение, како нашите Интерашки браќа од С.Арабија :)

Јас сум мирен до момент коа некој ЌЕ реши да ме рчне... А и не планирам да се расправам, нормално :)
Сеа и така и така Барса почиња, па ЌЕ си го глеам мајсторот :)
ЌЕ даде Ибра некој гол денес ако игра, замисли и составот не го знам, ама ЌЕ го дознаам наскоро. ЌЕ биде бе, ЌЕ биде... :smir:
Негооо... Не знам што се запаливте толку на пријателскава денес, пријателска е у пм... А била, а не била... Исти .!.
Ајде пријатно сеа, идам да ја глеам МОЈАТА екипа :)

Јас сум мирен до момент коа некој ЌЕ реши да ме рчне... А и не планирам да се расправам, нормално :)
ЌЕ даде Ибра некој гол денес ако игра, замисли и составот не го знам, ама ЌЕ го дознаам наскоро. ЌЕ биде бе, ЌЕ биде... :smir:
Негооо... Не знам што се запаливте толку на пријателскава денес, пријателска е у пм... А била, а не била... Исти .!.

Има двајца Ибрахимовци бе,едниот си ти,другиот е НајНуНот...па јас мислам дека на другиот мислеше :)

Заборави едно Ќе да го напишеш со болд. :D

Нека ни е честита победата, како што почнаа да промаршуваат шанси мислев ја имат договорено за икс :)

Да бе, да не дадеше Милито гол ќе мислев дека Балотели намерно промашувал... и со кој памет се расправа со судии на ваков натпревар? :tapp:

Како и да е, Милито уште еднаш покажа дека е убиец, секоја чест. Резултатот воопшто не е важен, добро што се случи на крајот нешто, овие шеициве збеснаа од досада 80 минути. Да не беше тоа музиката... :)

Тип на денот:

Интер - Ал Хилал - X @ 3.40 :pos:
C_3_Media_958805_immagine.jpg

Намештаљка...:icon_lol:

Заборавиле да му кажат на Милито дека X треба да заврши утакмицава :pos2:
Сите кладилници ги заеба во Арабија :icon_lol:

1004стр...машала :) да стигнеме до 2000 :) :) :)

Аууу ! Ја гледав кај другар на сателитска... глава ми пукна од коментаторон.. топката во голаут а тој се дере ко нездрав,а замислете како беше во голшанса :)

Првополувреме младинците не се покажаа баш на завидно ниво.. Донати (новиот јавиер занети) го работеа ко млад мајмун,Хрин дизорентиран тотално,Сантон полека се врака од повредата али ништо посебно не покажа...

на полувреме лудине арапи дадоа околу 7 статуетки,6 пликоа,10 пакети и што уште не на некоја фудбалска легенда која веројатно му е последна утакмица...

ВтороПолувреме... со влегувањето на Јавиер,Камби и дечкото кој кинеше по десно Мајкон интер ја превзема иницијативата,Алибек имаше добра шанса но момакот наместо да ја пласира и шутне тој пак пуна и у курац топкана али добро се покажа,Стеванович ко ѕид само дрча и руши физички многу спремен,Балотели нема да го коментирам ,мизерен. И секако принцот кој не ни приметив дека влегол во игра даде супер голче ( мада требаше да му ја даде на Алибек дека беше сам)

Воглавном тоа е тоа за утакмицава и не заборавајте خط الكوفي,لخط الكوف خط النسخ خط النس خط ...النسخخط النس :pos:

Ондак ако не било до мене, ок... се извинувам :)
Ајде нека иде Пандев... Едвај го чекам...
Башка и Коларов ако стигне, ќе ни тргне со Балканциве... Доста интересно!
Коларов би бил прав потег + Хамшик летово = страшно!
Не плукајте по Балотели бе луѓе, криво ќе ви биде за некое време... Гледајте малце меѓу редови, потенцијалот на детево е страшен!
Остајте карактер, промашувања, залагање... Се ќе си дојде на свое место, има капацитет за 1-2 сезони да има 20+ голови во Серија А... Со права минутажа се разбира...
Читам Фабрегас нешто... тешко тоа... Јас сум за проверена варијаната во Италија, башка не ми се дава Маикон, заедно со Коларов би формирале страшна бековска линија.
На времето Рома имаше нешто слично, со Кафу (во фудбалски години) и Кандела (кога играше ко што треба)...
Знае Мурињо што праи...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom