Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата Адриано
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Балотели е иднаната на Интер , и несмее да се дозволи да замине . Детено има 19 години , висок , добар дриблинг , брзина , убиствен шут , но му фали малце мозок . Има какрактер кој наликува на Ибра , ми се свиѓа тоа . Морати изјави дека Балотели нема шански да го напушти Интер . Ми станува еден од омилените во Интер ...

За да ви се долови одењето на Балотели ја го користев Пирло, односно, во случај утре Балотели да замине во друг клуб, како што кажав во минимум 20 наврати тука, заминувањето на Пирло во Милан ке биде само една обична шега во споредба на онаа загуба која ке ја има Интер со Балотели. :wink:

Kонечно! Суазо на позајмица во Џенова до крајот на сезоната, со можност на откупување на договорот.Еден помалце :helou:

Мурињо пред некое време рече дека со тинејџери не се освојуват титули и дека му е преку таквото некој секој ден да го учи на исти грешки.За Балотели рече дека се надева некој ден ќе дојде и ќе рече тренер разбрав што сакаше да ми кажеш.Според мене при крај е со трпението со Балотели уште малку кредити има детето.Многу ме потсеќа мене на Ањелка тешко тврдоглаво магаре.На 32 години му дојде умот.Мислам дека и Балотетли така некако ќе му се развива кариерата.
А за Кварезма нема навивач кој не го сака оној атрактивен Кварезма од Порто да имаше барем 1% од самочуствието на Балотели ќе растураше.Само се плашам да не го снајде исто како Адри даваа за него 70 милиони па 40 па почна да пие Интер чекаше да се врати тој уште полошо и на крај безпари.

Лацио го земал Флокари а Џенова Суазо пак некои Дон Корлеоне трансвери.

Талентот е само 30% останатите 70% се напорна работа и водење спортски живот. Има голем број на примери за талентирани фудбалери што не успевале во спортот поради тоа што не сакале да вложат труд и се ослонувале само на дарбата. Балотели ако не го промени однесувањето ќе стане само една голема пропалица. Да се надеваме дека ќе му поминат овие луди децки денови и ќе си ја свати работата сериозно.

Што се однесува до Кварезма треба малку да биде насочен од тренерот за да успее во Италија. Во Калчото нема простор за неговите финти со дриблање зошто се игра премногу дефанзивно. Мурињо треба да го натера Кварезма да го промени начинот на игра. Да влегува во дуел кога е само еден на еден и кога пред него има бришан простор. Повеќе да се насочува кон повлекување на топката и да добива некоја улога на креативец отколку да трча по крилните позиции. Нешто слично одигра против Фиорентина и одма се виде скок во неговите перформанси. Штета што се повреди бидејќи му се потребни натпревари за да се врати во форма и да си ја врати самодовербата.

ај ако можи распоседот на интер од втората полу сезона за да видам кога играат со лацио и каде дали во рим или милано ?:wink:

2-ри Мај, во Рим.

Па таман бе на 1 Мај пијанката,после вечерта зимам Конкордот и одам за Рим,рамо до рамо со воџата на Курва Норд :pos::pos:

Ај шала на страна,ептен мерак ми се направи кога слушнав дека Суазо фатил патот во Џенова,уште само Виеира и Мансини да ги земе некој,ке славам :pos:

Пандевчо ни е сигурен,останува да се слика со дресот,некој други ??

Се збореше за оној Кандрева од Ливорно ако не се лажам и за еден играч од Парма,среден ред,деструктивец мислам,не ми текнува на името :kesa:

Ето оди на Африканскиот Куп на нации,Милито,Балотели би требало да биде двојката во нападот,со Пандев позади нив,мераци,мераци :)

Па таман бе на 1 Мај пијанката,после вечерта зимам Конкордот и одам за Рим,рамо до рамо со воџата на Курва Норд :pos::pos:

Ај шала на страна,ептен мерак ми се направи кога слушнав дека Суазо фатил патот во Џенова,уште само Виеира и Мансини да ги земе некој,ке славам :pos:

Пандевчо ни е сигурен,останува да се слика со дресот,некој други ??

Се збореше за оној Кандрева од Ливорно ако не се лажам и за еден играч од Парма,среден ред,деструктивец мислам,не ми текнува на името :kesa:

Ето оди на Африканскиот Куп на нации,Милито,Балотели би требало да биде двојката во нападот,со Пандев позади нив,мераци,мераци :)

А Снајдер :tv:

Талентот е само 30% останатите 70% се напорна работа и водење спортски живот. Има голем број на примери за талентирани фудбалери што не успевале во спортот поради тоа што не сакале да вложат труд и се ослонувале само на дарбата. Балотели ако не го промени однесувањето ќе стане само една голема пропалица. Да се надеваме дека ќе му поминат овие луди децки денови и ќе си ја свати работата сериозно.

Што се однесува до Кварезма треба малку да биде насочен од тренерот за да успее во Италија. Во Калчото нема простор за неговите финти со дриблање зошто се игра премногу дефанзивно. Мурињо треба да го натера Кварезма да го промени начинот на игра. Да влегува во дуел кога е само еден на еден и кога пред него има бришан простор. Повеќе да се насочува кон повлекување на топката и да добива некоја улога на креативец отколку да трча по крилните позиции. Нешто слично одигра против Фиорентина и одма се виде скок во неговите перформанси. Штета што се повреди бидејќи му се потребни натпревари за да се врати во форма и да си ја врати самодовербата.

да а што стана со Лигата на Шампионите, со таква игра како што играме во Калчото ништо не праиме, ќе ни дојде еден Виљареал и ќе ни го одземе детинството, затоа треба да се чуваат играчи од таков и таков калибар... со игра која е потребна да тепаме во лигата на шампионите во италија примаме 3 комада, а истото важи и за спротивното.....

Ај сликиве потсредете ги малце,ке бидат топ за позадини...

1844213039.jpg

Зошто Матрикс ке сака да си оди од Интер ???

184421gzg.jpg

За Занети :)

184421qeq.jpg

1844213066.jpg

Ова за Ибра од Прилеп,да си го смени аватарчето веке еднаш :)

5774121208.jpg

Дечки, администрацијата на www.fcinter.com.mk ве известува дека заминува на дводневен заслужен одмор :)

Се читаме на сајтот во 2010, до тогаш ќе јадеме бурек по форумов.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom