Stara dama
Luciano Moggi fan
- Член од
- 1 октомври 2008
- Мислења
- 1.336
- Поени од реакции
- 95
ajde nabroj ako ima...Фала на стручното објаснување...ај сеа одјеби !
Го наброја само тоа што е од страна на Интер,ајде сеа од кај вас наброј ми...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
ajde nabroj ako ima...Фала на стручното објаснување...ај сеа одјеби !
Го наброја само тоа што е од страна на Интер,ајде сеа од кај вас наброј ми...
Канаваро на почеток со Самуел ? А за другото што кажа дека им се направиле превиди не измишлај, и Мело пред двата лакти имаше слични стартови па не беше санкциониран со втор жолт, оправдано.ajde nabroj ako ima...
реков за црвениот на мурињо избрза, а во текот на утакмицата добро водеше, ако земеш за пример против јувентус посебно какви бизарни работи се имаат случувано можам да кажам дека беше супер.Не судеше нешто нај нај и судијата не зезај сеа
Земи го пример случајот со Мурињо,за прв приговор му даде одма црвен.
Мафијаааа !!!
После судеше некој безвезни фаули,без врска...ми се чини дека е ова услуга за услуга,пошо со Џенова коа играа ги прееба со судењето
Сеа шала на страна,Интер не ми изгледаше толку заинтересиран за победата,поважна е утакмицата со Рубин во среда...
ajde nabroj ako ima...
Ти изгледа си гледал друга утакмица пријателе...не се бламирај...факт е дека судеше малку повеке во корист на Јуве :smir:
Aha dobro... Moggi ja kupi utakmicava...
ajde pozdrav :smir:
го кажа тоа што беше одговор на тимот, да изгубивме ама пак ние сме први со докажан состав и тренер а они се трети со тренер во кој немаат доверба и тим кој чека диего да фане инспирација.Цезар шо и да изјави, истото нема да го испере од ова негово најлошо издание оваа сезона, и со Рома пацерај и сега исто, пацер, ај да му е прв пат али проблемот е што 3 пат сезонава кумува за примени голови, 2 пати на дерби средби во кои еве денес изгубија а претходно изиграа 1-1 со Рома, и еднаш со Катанија кога од добиен меч на крај им овозможува да бркаат бод по смешно направен пенал.
дојдов на ваш фан клуб ви честитав победа што треба торта да ви купам?Само едно прашање. Кога еднаш ќе произнајте пораз?? Стварно чоек не можи да ве свати!! Еднаш пуштете рака и кажете честита победа!!! И читам сме биле паацери едно друг.. Ако денес бевме пацери, вие што бевте??![]()