Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Касно ти текна нема веќе ни карти,имаше заинтересираност ама скапо беше некој пиша преку агенција 195 евра било карта само,а плус и превоз негде ке те фати најмалце 300 евра.Ај на некоја др утакмица ке се договориме мене ми е битно само интер да го гледам не е битно со кој ке игра.daj be na inter - milan da odime nekako da se organizirame
Супер Марио е многу нормален!
Соседите на Марио Балотели инсистираат дека младот напаѓач на Интер е нормално момче спротивно од имиџот на ’лошо момче’ во медиумите од Италија
19 годишниот напаѓач е во недоразбирања со Мурињо оваа сезона кој го опиша Балотели како новата генерација на млади фудбалери кои се возат наоколу со Ферарите мислејќи дека успеале иако во реалноста тие имаат мал успех на теренот. Tuttosport и La Repubblica започнаа истрага за да го откријат правиот Балотели и испратиле новинари во неговиот дом во Милано, кој бил голем само околу 80 метри квадратни.
Еден сосед е цитиран како вели: “Иако Марио понекогаш говори премногу, тој секогаш фин и отворен со нас.”
“Често Марио застанува да разговара за фудбал со нас. Кога дозна дека мојот брат Андреа (10 годишно момче) игра за еден локален тим вети дека ќе дојде да следи еден негов натпревар.”
“Никој не веруваше. Но следната сабата тој пристигна на натпреварот да го следи Есордиенти.”
Соседите на Марио исто така на новинарите им откриле дека напаѓачот често знае ’да ја остави колата паркирана и со воз да оди во центарот на Милано’.
Кога локалните деца ќе го сретнеле на улица тој секогаш се поздравувал со нив, разговарал и им делел автограм
Може му избегал возот па за тоа касни на тренинзи?
добро е добро е! ова се очекуваше поодамна да се случи уште на 31 август ама лотито мадер факерНе е се готово, но како што и сите очекувавме, 99,99% работата е готова.
Пандев си се врака онаму од каде што започна. :wink:
БИ било одлично Балотели да добие шанса но мислам дека Мурињо повторно ќе игра со Дејан како замена за Снајдер.Како што читам овој снајперов некако тешко се оппоравува и по се изгледа нема да игра ( само ако не е некоја фора на Хозе ) а ако не е тогаш го очекувам Супер Марио позади двата напаѓачи и КОНЕЧНО ГОЛ ВО ГОСТИ НА ЕТО
БИ било одлично Балотели да добие шанса но мислам дека Мурињо повторно ќе игра со Дејан како замена за Снајдер.
Цезар, Занети, Лусио, Самуел, Киву, Мота, Мунтари, Камби, Станкович, Ето, Милито
Тоа би требало да бидат стартните 11 иако би сакал Балотели да биде позади Ето и Милито да не го гледаме овој среден ред.
ke moze nekoj da mi kaze kaj da najdam 3d forma na stadiumot na inter ili vnatre prostorite mi rekoa deka ima takvo nesto pa ako znaete ve molam kazete mi