Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата Адриано
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Што му фали на постот?
Напишан после промашувањето на сто процентна шанса..
Ајт.
И браво за Милито и Снајдер.Ги сакам.xD
Венгер уште сеа се кае што ја прошуштил шансата за Супер Марио :) .
Шала, ама чим професорот ви беше заинтересиран за детево летово, се знае што биднуе од младичов, ЅВЕР .
Го убивме од пцуење по промашената шанса, ама и Ето празен со глава утна и после зицер од 2 метри .
Ама затоа Снајди, асистенција и гол, Милито цел меч и цела сезона first touch 0, кога е најпотребно перфектно реагира, и да Балотели со пета до Мунтари и воала, прекрасна ноќ, 85 минути пекол, 4 минути рај, јебига, тоа е Интер . :vozbud:

Кој слики бараш бре.. Којзнае какви биле разочарани до 86 минута.. Не помислувале нити да се напијат нешто камо ли да се сликааат.. А потоа се знае.. Немало време за сликање.. Односно немало кој да слика.. :pos2:

Сакаа... Не сакаа слики... пишманџии...
На мисла сум дали да ставам, да не се лутат после :pos2::pos2::pos2:
Иначе има 10ина слики... што викате, да ги ставам? :)

Кој слики бараш бре.. Којзнае какви биле разочарани до 86 минута.. Не помислувале нити да се напијат нешто камо ли да се сликааат.. А потоа се знае.. Немало време за сликање.. Односно немало кој да слика.. :pos2:
Па сликањето падна по голот на Снајди :pos2:, ама има бунтовници за истите да се најдат тука, на форум, ке почекате малце .
До голот на Милито муабетот беше, до Барса не ги гледам Интер, јебига, за 4 минути кафиЌ се крена у ваздух .

Како и да е, собир се праи и за Барса па тогаш уште повеќе да сме . :vozbud:

ај стај не тупи ме интересира како изгледате вие интерашите

хахахаха имаш право!!! Сликите се после 90' т.е. голот на Снајдер... Додека гледаа продуженијата од 2 минути, ја сликав :)

Организатор ли бев, или канти тропаа... не зезај и ти :)

а примате миланези за собирот со барса?
барем ако добиете петарда да имете кој да тепате:vozbud:

Ако де ја онака само прашувам...иначе честито...и ај сеа да идеме сите 4 екипи у следна фаза па да си ги повлече зборовите ферги дека англиските екипи ке доминираат
(срека што љубе ни се откажа иначе ке бевте најсекси утре сабајле)

Сакаа... Не сакаа слики... пишманџии...
На мисла сум дали да ставам, да не се лутат после :pos2::pos2::pos2:
Иначе има 10ина слики... што викате, да ги ставам? :)

Ебаве копуците, па ставетеги да ве видеме што друштво сви се собрале...да видам како сиромашните до 85 минута само пцуеле.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom