Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата Адриано
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Ај нека ни е честита победата. Докажавме како можеме играме и со преполовен состав. Сега не ред е да се освои тврдината во престолнината на Украина. Нема да е лесно, а?

П.С. Имам дома еден шпорет вишок, ако сака некој од Фан клуб Јуве можам да му го дадам онака на заем на едно 15-20 години:helou:
Нема да биде лесно во Киев но мора да одиме на 3 бода.
Денес игравме со пола втор тим, што значи дека сме целосно фокусирани на натпреварот со Динамо.
Денес Мурињо се реши да ги одмори Мота, Ето, Киву, Камбиасо, Самуел кои се првотимци и клучни играчи во тимот. Балотели има грип но би требало да се врати до среда.
Станковиц иако беше на терен денес си одмараше... Не се замараше воопшто со играта па се надевам дека се чува за среда кога ќе го видиме вистинскиот Станкович.
Мунтари се повреди но не знам дали и онака ќе сметаше на него Мурињо. И онака е во лоша форма и не е незаменлив.
Хендикеп е неиграњето на Снајдер но тоа треба да го надополни Балотели кој очекувам да игра позади Милито и Ето и Мота конечно се врати па треба и мора да очекуваме победа во Киев.

image-stove.jpg

Попуст имало за вакви производи низ Торино. :tv:

Незнам дали сте го виделе тоа лифчето што го зезнала само јуве во нивниот фан клуб! прајслес :) Мене тоа највеке ме насмеа :)

Незнам дали сте го виделе тоа лифчето што го зезнала само јуве во нивниот фан клуб! прајслес :) Мене тоа највеке ме насмеа :)

Прашај ме мене интер колку пати ме има ебено :D

Син , ВЛАДЕЕШ !

Спремен е мајсторот и за првиот гол во Лига на шампиони...

234471b0e2f2a543bbba3f564b5533a4.jpg

Го видов ама мислам дека беше постирано од фан на Реал Мадрид:smir:

Што бе пак сме тепале денеска ???
Ццц...немам што да коментирам го видов само голот на Милито,а на Мајкон пред малку го видов,и рака на срце човеков како да не е од оваа планета :tv:

Крхин...детево ми се допадна како изигра денеска,мада прва утакмица на која играше подолго од 5 минути :)

Nekoj od juve napisal oni do sea imale mn teski utakmici a nie polesni i sea ni sledele teski,ja se kladam deka roma i lacio gi tepame sigurno i plus gi igrame doma,za so fiorentina nz oni imaat dobra ekipa se e mozno iako igrame doma,so juve vo gosti isto taka ne se znae ali posle vakvi igri bi trebalo da gi tepame i niv i do polu sezona bi begale 10 boda spored mene ova e dovolno za 18 titula.

Нема да биде лесно во Киев но мора да одиме на 3 бода.
Денес игравме со пола втор тим, што значи дека сме целосно фокусирани на натпреварот со Динамо.
Денес Мурињо се реши да ги одмори Мота, Ето, Киву, Камбиасо, Самуел кои се првотимци и клучни играчи во тимот. Балотели има грип но би требало да се врати до среда.
Станковиц иако беше на терен денес си одмараше... Не се замараше воопшто со играта па се надевам дека се чува за среда кога ќе го видиме вистинскиот Станкович.
Мунтари се повреди но не знам дали и онака ќе сметаше на него Мурињо. И онака е во лоша форма и не е незаменлив.
Хендикеп е неиграњето на Снајдер но тоа треба да го надополни Балотели кој очекувам да игра позади Милито и Ето и Мота конечно се врати па треба и мора да очекуваме победа во Киев.
Даре пер..

"I would like to have all my players available but I have to do without Sneijder and Thiago Motta.Thiago Motta wasn't fit to play and he's very unlikely to recover for Wednesday.":nesum:
Стискам палци да се опорави :)

Nekoj od juve napisal oni do sea imale mn teski utakmici a nie polesni i sea ni sledele teski,ja se kladam deka roma i lacio gi tepame sigurno i plus gi igrame doma,za so fiorentina nz oni imaat dobra ekipa se e mozno iako igrame doma,so juve vo gosti isto taka ne se znae ali posle vakvi igri bi trebalo da gi tepame i niv i do polu sezona bi begale 10 boda spored mene ova e dovolno za 18 titula.

Кире брат не се клади жити се....кобиш така,трај прај е работава :)
Ако се кладиш и ги тепаме двете,тогаш ке кажат дека е намештајка :)

Se soglasuvam brat za titula ama sepak e rano da se zbori. Jas mislam site nie na FAN KLUB INTER da ne se zaletuvame deka gotov e so titula. Ke odime natprevar po natprevar i ke analizirame . Vo maj ke praime muabet za pominata godina. Sega da stegnem so Dinamo MORAME MORAME mnogu vazen natprevar ne ceka.

FORZA INTER

А да одиме ние во Премиер лигата:pos2:, тука немаме конкуренција,секоја година тоа па тоа, едно исто се дешава:tapp:
Али што фајде ке биди ова,ако не тепаме у среда во Киев, ке се усери цела сезона, се надевам дека ке ги средиме Динамо,па после со Казан ке си ја наредиме 1-0:pipi:

Ne be uzivaj ne sum ja kobnik inter koa ke recam tepa i kraj,a roma i lacio ke gi tepame zs igraat otvoren fudbal oni ne se branat kako pomalite ekipi i zatoa sum siguren deka ke ti tepame.:toe:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom