Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата Адриано
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Ве поздрави новиот дрес :vozbud::vozbud::vozbud:

Attachments

• DSC00011.jpg
    DSC00011.jpg
    156,3 KB · Прегледи: 14
Е пак малер се повреди најважниот играч сега без него пак 2 додавања нема да можеме да направиме.
Докторот на Интер вели дека Снајдер истегнал мускул и дека ги пропушта следните два круга од Сериа А и најважното мечот во Киев.
Oва ко лани со Маикон пред дуелот со Јунајтед .
Докторот на Интер ништо не потврди само нагласи дека е истегнување и дека сепак треба да се внимава на мускулот за да не дојде до некоја посериозна повреда, со Динамо Киев 100% ке игра .

Ве поздрави новиот дрес :vozbud::vozbud::vozbud:

Браво браво. :helou:

А од напред дај сликни да видиме...

Има еден што го знам има од Ето дрес ама напред нема италјанско знаменце. :)

Браво браво. :helou:

А од напред дај сликни да видиме...

Има еден што го знам има од Ето дрес ама напред нема италјанско знаменце. :)

Јас имам од Адриано го нарачав од сајтот на Интер и Италјанското знаме не го ставаат на дресот туку ти го даваат сам да си го залепиш ако сакаш ( нормално некој не ја сака италија ) :):):):):):):)

Јас имам од Адриано го нарачав од сајтот на Интер и Италјанското знаме не го ставаат на дресот туку ти го даваат сам да си го залепиш ако сакаш ( нормално некој не ја сака италија ) :):):):):):):)
Италијанското знаме уствари е ознака за Скудетото, дека Интер го освоиле претходната сезона .
На пример на дресот на Лацио ке го приметите годинава логото од купот на Италија кој лани го освоија во финалето со Сампдорија .

Италијанското знаме уствари е ознака за Скудетото, дека Интер го освоиле претходната сезона .
На пример на дресот на Лацио ке го приметите годинава логото од купот на Италија кој лани го освоија во финалето со Сампдорија .

хмммм може да е тоа

епа тогаш незнам зашо коа ми стигна дресот дома знаменцето беше ставено на страна и не беше залепено :):)

хмммм може да е тоа

епа тогаш незнам зашо коа ми стигна дресот дома знаменцето беше ставено на страна и не беше залепено :):)
Eпа у случај да освојат да го залепиш, у случај да изгубат титула да го одлепиш :D .

Иначе тоа е, секоја екипа која го освојувала скудетото го имала тоа лого на дресот, истото реков важи и за купот .

Лани кога Балотели го збрца во Торино со Јуве, по прославата на голот кога отиде кај фановите покажа баш на знамето, у стил, и оваа година е наше, алудирајќи на Скудетото . :smir:

Утре ке се сликам од напред и ке ви покажам... иначе го има новото знакче златното со италијанското знаме околу него,,,за жал нема Nike дека е предобра реплика за ефтини пари :)

n109438835851_8745.jpg

Jas ovie dva dena ocekuvam da mi go donesat dresot na Santon . Isto kupeno od fan sop na Inter u Milano :vozbud::vozbud:

У право си, од 20:45 игра Интер. Видиш не сум знаел дека у Украина не се игра никад од 18:30.

Значи, до сеа:
1. Ibrakadabra
2. Syn
3. Следечи??

Ако немам колоквиум, сигурно идам во пакет со Тони :)
Ќе ве известам дополнително...

Да, да.

А тоа “пикадото“ е симбол во освојување на куп. Пред 3 сезони Интер ги имаше и знамето и “пикадото“ кое беше на ракавот поради знамето во средината измегу најкот и знакот на клубот.

Значи, до сеа:
1. Ibrakadabra
2. Syn
3. F.A
4. Следечи??

Да, да.

А тоа “пикадото“ е симбол во освојување на куп. Пред 3 сезони Интер ги имаше и знамето и “пикадото“ кое беше на ракавот поради знамето во средината измегу најкот и знакот на клубот.

Значи, до сеа:
1. Ibrakadabra
2. Syn
3. F.A
4. Следечи??
i ja bi trebalo 2 smena sum vo skolo ali za inter ako treba i so taxi kidam od doma da stgnam da gleame vo sekoj slucaj ima vreme uste 2 nedeli ke se dog ali 90 posto doagam

Леле Милан :nesvest:
Ццццц пак пенал им дадоа за да го победат Киево, Киево еееј.Неможеа гол да дадат па им дадоа пенал, и уште еден, барем уште еден гол да дадеа па да не ми е криво.Ццц е вака неможат да туркаат цела сезона.

постот на THe Great по ланската утакмица Милан-Киево:smir:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom