Фан Клуб: Јувентус

Статус
Затворена за нови мислења.

Македонец

мразам патетика во натпис
Член од
12 февруари 2007
Мислења
3.928
Поени од реакции
3.813
Ќе ве замолам за оние што знаат некоја страна или имаат некое добро сликиче од Јуве за во потпис нека ми прати пп....ве молам:vozbud:
 
Член од
25 јануари 2008
Мислења
1.839
Поени од реакции
68
Gooolema pobeda nad najomrazenoto nesto vo mojot zivot:D cestitki na site i nemam sto da kazam za natprevarot se bese perfektno, odlicen bese De Ceglie i se pokaza koj e pogolemo zasiluvanje Amauri ili cirkuzantot Ronaldinho.

i fala na cestitkite

P.S. Merda Zambrotta :)
 
Член од
11 јули 2008
Мислења
4.695
Поени од реакции
3.647
Tу како не беше Брацо... Тој им е кошмар на Милан. Со него 100% им стававме 5 комада:pos2::pos2:
 

F|eR

Мало смо се напили, пали смо у џбун!
Член од
7 јуни 2008
Мислења
2.005
Поени од реакции
393
Немам што да кажам.. Де-жа-ву, како што кажа некој од Миланезиве... Игра перфектна.. Напаѓачи перфектни.. Се на се перфектен тим... FORZA JUVE!! Следна е Аталанта!!
 

Esobar

Македонија над СЕ !
Член од
12 февруари 2008
Мислења
4.895
Поени од реакции
453
честитки мило ми е што ги тепавте:back:
 

Vinnetou

Continium Transfunctioner
Член од
15 мај 2005
Мислења
3.513
Поени од реакции
482
П Р Е К Р А С Н О !!!

Одлична игра, одлична тактика, одлични млади играчи, се е одлично!!!
Требаше петарда да пукне ама ако и ова е фантастиш!:vozbud::vozbud::vozbud:


Фала до сите за честитките.:back:




*требаше да го пушти малиот (Giovinco) кога поведоа со 4.
 

Bianconero vero

Il Capitano
Член од
10 ноември 2008
Мислења
9.224
Поени од реакции
8.093
Uste gi sreduvam vpecatocite. Igra na posakuvanoto nivo, pobeden e golem rival. Igracite bea premnogu motivirani za da ima poinakov ishod. Se na se odlicna partija i samo posakuvam da se prodolzi vo istiot stil do krajot na prvenstvoto. De Ceglie e dzver. Samo taka neka prodolzi. Se pokaza kako odlicna zamena za Nedved. Bravo za momcite koi ja dobija pobedata koja poveke ja posakuvaa od Milan. Sto se odnesuva do Milan, nikogas ne sum gi videl vo pobledo izdanie vo Torino, a dosta dolgo go sledam Italijanskoto prvenstvo. No i na najgolemite im se slucuva. Sledna e Atalanta i ocekuvam sigurni tri boda i prodolzuvanje na poterata po Inter.
 
Член од
8 февруари 2008
Мислења
693
Поени од реакции
10
e sega protiv atalanta treba da pokazeme deka sme tim, sega treba da odigrame uste pojke na nivo, vo minatoto igravme protiv silnite gubevme od poslabite, sea so atalanta treba da pokazeme deka ovaa sezona seria e nasa. ajde poz do site
FORCA JUVE
 

Vartolu

1897 Fighter
Член од
29 декември 2007
Мислења
14.657
Поени од реакции
5.339
Еве неколку изјави на играчите после мечот со Милан...

Амаури
«I am very happy. We played a perfect match. The team gave a great performance bin a direct encounter. I wanted to score a double and of all days I managed to do so today. I must once again thank De Ceglie for the perfect pass. He is a youngster with great guarantees for the future».
„Јас сум многу среќен..Изигравме перфектен натпревар..Тимот покажа одлични перформанси, во директнава средба..Јас посакав да бидам двоен стрелец и цело време се спремав за да го сторам тоа денес. Прво, морам да му заблагодарам на Де Чеље за перфектното додавање.Тој е млад, со одлични гаранции за во иднина“

Дел Пиеро
«This is an important victory. It is twice as joyful because they did not stop at any time. The important thing is to continue believing in ourselves. The chance missed? I don’t want to defend myself by seeking excuses but I slipped but luckily it was not important since we won».
„Ова е многу важна победа..Двапати е порадосна бидејќи тие не не запреа цело време. Важна работа е да продолжиме да веруваме во себе. Шансата што ја промашив? Не сакам да се бранам себеси, и да барам оправдувања, но јас закаснив, и за среќа тоа не беше важно бидејќи победивме “

Дел Пиеро на прашањето дали Јувентус е анти-Интер или анти-Милан одговори:

«We are anti-nobody. we must continue playing for ourselves and believing that we can achieve a lot by believing in ourselves».
„Ние сме анти-никој..Ние мора да играме фудбал за себеси и да веруваме дека ние можеме многу , верувајќи во себе“

Маркизо
«I don’t think that I am the new Tardelli. I am a youngster who wants to do well and become a great Juventus player. For now my objective is to make the most of every opportunity that arises and matches like this are really important. However, now that we are recovering all our injured players there will be the need for everyone. I will continue working to create selection difficulties for the coach».
„Не мислам дека јас сум новиот Тардели. Јас сум млад кој сака да работи добро, и да постани одличен играч на Јувентус. Засега мој објектив е да извлекувам што е можно повеќе шанси кои се пружаат, и мечевите како овој се важни.. Покрај тоа, заздравуваат сите наши повредени играчи, тоа ќе биде потребно за секој. Јас ќе продолжам да работам , и да давам поголем избор на тренерот..“

Нареден меч не чека со Аталанта во гости..Аталанта не е слаб противник, но со мотивација, и напорно работење мислам дека нема да имаме проблем..Форца Јуве!
 
Член од
12 октомври 2007
Мислења
1.482
Поени од реакции
22
Ми ја разубави вечерта ЈУВЕЕЕЕ! Ептен заслужена победа,ги надигравме во секој поглед.Максимално ги искористивме шансите освен стативата на Дел Пиеро и шутот на Јакинта.Тоа е тоа, реализација мора да има. Милан беа како изгубени,а да не зборам откако беа со 10 играчи. Можеше една петарда, ама Ок е и вака.Интер сега нека почне да кикса,редно е веќе е... , а Јуве мора сега после една ваква голема победа да продолжи со успесите т.е. победа над Аталанта.
Поединечно никој нема да издвојам и ќе кажам само оти сите победија.
Јанкуловски можаше комотно во циркус да оди вечерва.:tapp::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:
 
Член од
8 април 2008
Мислења
132
Поени од реакции
4
Момци. ај честито нека ни е преубавава победа :) се израдував како коа бев средно т.е. ко дете :vozbud:
 
Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom