Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата Адриано
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
и ја очекував тогаш, ама изгледа не има заборавено, најверојатно со овие што ги спомна има договор па мора.
Ке го контактирам пак, најверојатно во спремањето има заборавено.

Ништо страшно, на крајот најави нешто за патување на Меаца во следната емисија, па така во тој дел би можел да не спомне. Ќе го контактирам и јас во текот на неделава.

п.с. Човекот-тим, човекот-репрезентација Ибра изглеа нема да иде на Светско :( .

И? Сега си среќен, очигледно е...

Па секој реален гледач на фудбалската игра, и оној што нема симпатии кон одреден тим, би посакал една Шведска да биде на СП на место на Данска.
Ако некој губи, губи фудбалот, помалку мајстории ќе гледаме од еден вонсериски играч каков што е Ибрахимович.
Али ок, секој со својата мака...

Oдма да се фати некој на " мамецот '' .

Класичен пример како тоа тимот не зависи од само еден играч, и дека еден таков генијалец очигледно е дека не е доволен за пласман на СП во група со Данска, очајна Портгугалија, Малта, Албанија, Унгарија и остали. Затоа и потенцирав, човекот-тим, како што тоа нели бил во Интер . . . . наводно . :wink:

Ме здоболе мене за Ибра и за Шведска и онака максимумот им е 1/8 финале ( СП ) и 1/4 финале ( ЕП ), мада последен пат и групи не поминаа, така да не губи на квалитет натпреварувањето . :smir:

Oдма да се фати некој на " мамецот '' .

Класичен пример како тоа тимот не зависи од само еден играч, и дека еден таков генијалец очигледно е дека не е доволен за пласман на СП во група со Данска, очајна Портгугалија, Малта, Албанија, Унгарија и остали. Затоа и потенцирав, човекот-тим, како што тоа нели бил во Интер . . . . наводно . :wink:

Ме здоболе мене за Ибра и за Шведска и онака максимумот им е 1/8 финале ( СП ) и 1/4 финале ( ЕП ), мада последен пат и групи не поминаа, така да не губи на квалитет натпреварувањето . :smir:

- Не се фати никој на мамецот, туку на срањето што го постираше ти...

Колку и да е максимумот на Шведска, голови што Ибра ги има дадено се памтат, ќе те потсетам на голот против Италија со пета... Доста легендарен гол е тој...
А според твојава бедна теорија, Аргентинциве висат со пласманот на СП, ееееј една Аргентина од каде што е пола Интер...
Значи, тимот не го бива? Занети, Камбијасо, Самуел, Милито... и?
Све да се запали тоа, а?
Ете ти ја тимската игра... :kesa:

сепак не би било исто првенството без Ибра,Меси и Роналдо тоа е факт, секако повеќе сакав Шведска да се пласира

- Не се фати никој на мамецот, туку на срањето што го постираше ти...

Колку и да е максимумот на Шведска, голови што Ибра ги има дадено се памтат, ќе те потсетам на голот против Италија со пета... Доста легендарен гол е тој...
А според твојава бедна теорија, Аргентинциве висат со пласманот на СП, ееееј една Аргентина од каде што е пола Интер...
Значи, тимот не го бива? Занети, Камбијасо, Самуел, Милито... и?
Све да се запали тоа, а?
Ете ти ја тимската игра... :kesa:
Не се нервирај бе :), затоа не прецезирива директно знаев кој сече овде вени на Ибра али џабе ми беше :( .
Tи реков, во една таква смешна конкуренција, човекот-тим ( според тебе ) требаше лесно да помине а не да биде трет во група што уште еднаш се потврди тоа што 90% од членовите тука го тврдеа, не е Се до Ибра . :smir:
Ти со неговите генијални голови ( чудно како го заборави оној против Грција 2008 на ЕП ) само ни укажуваш дека Шведска како ТИМ немале голем ќар, зашто ете, лани даде гол против Шпанија, даде гол против Грција па пак не излегоа од група . :smir: Ете ти ја тимската работа и игра . :toe:
Или Ибра е човекот-тим само кога Интер е во прашање . . . . упс .
А за Аргентина, Самуел не е повикуван од Марадона, Милито исто иако секогаш седи на клупа, Камби не играше на последните 3-4 дуели а Занети играше на позиција десен бек на која моментално е дрво, тоа и со Удинезе го видовме, и со Бари прво коло кога играше лев бек, не е веќе она што беше, факат . Моменталнава Аргентина само потврдува колкаво е значењето на еден тренер, нешто што они во моментов го немаат, а го имаат Марадона, фудбалска легенда но не и тренер . Немој со тие банални и апсурдни споредби нареден пат, џабе ти е плукањево по играчите на Интер кога цел свет знае кој е проблемот на Аргентина, освен нормално фановите на Ибра . :)

п.с. Кур те боли бе, битно неговите голови се памтат, така и во Шведска во моментов размислуваат, така размислуваа и кога не можеа Албанија да ја победат гости, така размислуваа и на ЕП кога не поминаа групи, тоа е суштината на фудбалот, еден играч, Ибра . :wink:

...или еден тренер - Мурињо :tapp:
Разлистај неколку страни наназад, ке го видиш мојот став за Мурињо и неговите фудбалска филозофија за овој Интер која во неколку наврати потенцирав дека е погрешна и дека тимот е десеткуван поради тоа ( читај, шанса немаат да освојат ЛШ со таков тактички пристап ). :smir:

Ок Жозе, ок... Како ќе кажеш :vozbud::vozbud:

П.С. Не се нервозирај коа ќе го спомнам, сите знаеме колку си го сакаш... Сите играчи сакаат, ти тренер... Али ок, секој со својата мака - ко што кажав

Ок Жозе, ок... Како ќе кажеш :vozbud::vozbud:

П.С. Не се нервозирај коа ќе го спомнам, сите знаеме колку си го сакаш... Сите играчи сакаат, ти тренер... Али ок, секој со својата мака - ко што кажав
:pos2:

Колку само на празно постираш, а уствари го делиш скоро и истиот став со мене за него . Ти реков, разлистај последни 20-30 страни, ке го добиеш одговорот а не да тераш исти муабет ко погоре за Ибра, грешка си ако мислиш дека Жозе ми е болна тачка, за разлика од тебе Ибра .

Еден од ретките бев тука што удри на критика за Мур, пак ке повторам, разлистај, IbraCadabra беше тој што ми реплицираше и рече, едноставно Јас ( на него мисли ) не можам да го критикувам овој човек ( нешто во тој стил беше ) .

Факт е дека ми е една од омилените фудбалски личности ( нешто слично како и Ибра ), факт е дека многу постигнал во својата менаџерска кариера, но кога е Интер во прашање, факт е дека има погрешен тактички пристап несоодветен за овој клуб, клуб на кој му е смачено да гледа еден ист фудбал ( читај, дефанзивен ) години и години наназад . :smir:
100 пати имам кажано, Интер пред Се ! :wink:

Дечки гледаше некој Топки сабајлево? Требаше да ни го претстават сајтот, али ја се успав и не успеав да видам дали Филе си стои на зборот :).

Ако знае некој кога има Топки реприза, би го замолил благовремено да ме извести xD.

П.С. Изгледа теоријата човек-екипа падна ... :)

Дечки гледаше некој Топки сабајлево? Требаше да ни го претстават сајтот, али ја се успав и не успеав да видам дали Филе си стои на зборот :).

Ако знае некој кога има Топки реприза, би го замолил благовремено да ме извести xD.

П.С. Изгледа теоријата човек-екипа падна ... :)

Немаше ништо брат за сајтот ваљда следна недела ке има,пошо нешто спомна за патување на Џузепе Меаца и филингот ке биде сајтот наш :vozbud::vozbud:

Инаку Сун сум ти рекол 1003240343 пати не се замарај со амеби...убаво кажа 100 пати,јас ке кажам уште толку...

ИНТЕР НАД СЕ !!!

Интер пред Се ! :wink:

Точно! На крај краева сите ради тоа пишуваме на фан клубов...
Е сеа, ко што е точно дека ја го сакам Ибра (и ми е омилен - кога се играчи во прашање), порано бев голем фан на Роналдо, Рекоба, Оба Мартинс т.е. играчи што играат во ИНТЕР, ти го сакаш Мурињо.
Одличен стручњак, никој не вика не... Ама и муабетите што ти ги цитирав пред некое време ти соодветствуваат со изјавите на дотичниот господин :smir:
Е сеа, Ибра ми е омилен уште од неговите почетоци (за нас познати) - во Ајакс. Големо влијание имаше Football Manager, кај што за омилен клуб му стоеше Интер...

Знаеш што ми е криво, тоа е што во нашиов фан клуб, на Ибра се гледа како крвен непријател и сеа сите по default сте контра Ибра.
А со Ибра (да, да убаво го гледаш болдираното) Интер освои 3 титули, што претходно не успеа на едни фудбалски мајстори кои нема да ги набројувам сеа...

Така да, ок не го сакајте, али не ве личи да го плукате оној кој беше меѓу позаслужните за титулите...

Грешам?

Така да, ок не го сакајте, али не ве личи да го плукате оној кој беше меѓу позаслужните за титулите...

Е дај кажи го твојот став да видиме дали стоиш на него или си контрадикторен. Порано викавте дека е најзаслужен и конкретно поради него Интер ги освојуваше титулите, сега пишуваш (меѓу) позаслужените.

Инаку Сун сум ти рекол 1003240343 пати не се замарај со амеби...

Абе крете*чино една се*ска (коа више смеело да се вреѓа, нели).

Уште Y не знаеш како се чита, ти ќе делиш памет... Такви ко тебе со лопати да ги ринеш... Сус таму!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom