Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата Адриано
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Баш тој молк на Манчини и вртење на грбот на медиумите беше една од причините зашто се создаде немир и нетрпение во тимот .
Мурињо лани излезе по мечот со Рома дома, 5 минути одржа прес и истите тие 5 мин делуваа ко да паднала атомска бомба во Италија . Но, он тоа што сакаше да го направи го направи, го сврте целосно вниманието на пресот на тие зборови и отровни стрели упатени кон ривалите, и никој не обрна внимание дека Интер игра лошо, дека Интер беше потопен во Купот, а се тоа следеше пред претешкото гостување на непоразената дома до тој момент Џенова и гостувањето во Манчестер, односно во еден од најважните периоди сезоната .

Има низа големи разлики кои му даваат огромна предност на Мурињо пред Манчини, иако за овој вториов еве година и нешто чекам за да го видам во друг тим па да имам некаков финален став и за него .

А за Мунтари, за доброто на цел тим сакам да се врати во онаа форма од лани, но затоа и ти реков неколку пати, ако продолжи со истото темпо ке биде зацементиран на клупата за резерви до Јануар, не е случајно што не реков дека ке го изгуби и првотимскиот статус, зашто во овој момент го нема, Мота ја има предноста на таа позиција, среќа за Мунтари ( штета за Интер ) е што Мота е од стакло .

Не очекувај Манчини наскоро да потпише за друг клуб, спомнав претходно убаво му доаѓаат парите на готово, негово е само да ги подигне од банка.За манчини дури ни МИлан не се заинтересирани што моментално се за никаде.
Манчини да не ја направеше таа грешка после ливерпул денеска ке беше еден од најбараните тренери во европа наспроти тоа сега никој не сака да ризикува со тренер кој не застанува во одбрана на тимот и во секој момент може да се откаже од тимот.

Што се однесува за Интер сега се останува во рацете на мурињо, што и да се случи Мурињо ке биде крив.Ги доби играчите што ги бараше, немаше време преку летото да го уигра снајдер затоа му даваме шанса до јануари, од јануари натаму би требало да престане со овакви трансформации и да почнеме со победи со готов уигран тим,барем тој така најави.

За Мунтари да не расправаме овака или онака, октомври е има уште точно 2 месеца да покаже што знае, во јануар ке го правиме муабетот дали вреди или не. Или ја ке си го цитирам мислењето и ке ти пишам TOLD YOu So или ти ке ми го напишеш истото. оставаме на Сулеј (рамадан) Мунтари да работи.

Манчини беше тотална утка. Дали знаете како ја заврши првата сезона во Интер? Со 18 нерешени резултати.

Тежината на титулите на Манчини се упола од онаа на Мурињо. Лани да продолжевме со Манчини сигурно некој друг ќе ни ја земеше титулата. Манчини ако беше опасен стратег до сега ќе најдеше работа а не да ни цица по 5-6 милиони годишна плата.

Манчини беше тотална утка. Дали знаете како ја заврши првата сезона во Интер? Со 18 нерешени резултати.

Тежината на титулите на Манчини се упола од онаа на Мурињо. Лани да продолжевме со Манчини сигурно некој друг ќе ни ја земеше титулата. Манчини ако беше опасен стратег до сега ќе најдеше работа а не да ни цица по 5-6 милиони годишна плата.
зарем мислиш дека Манчини е поутка од раниери?

зарем мислиш дека Манчини е поутка од раниери?

Добро прашање:pos2::pos2::pos2:. Не ме интересираат другите клубови. Јас гледам само што се случува во Интер. Ако ние победиме на секој натпревар титулата си е наша. Сеа сите знаеме дека тоа не е возможно па одиме на втората најдобра варијанта да победиме на што е можно поголем број натпревари или повеќе од нашите конкуренти.

Ако веќе збориме за утки, Лео е тотално промашување. Се побали Берли демек Пеп Гвардиола донел тројна круна и сеа он ќе ја копира Барса.

Само разликата е што Барса игра иста филозофија на фудбал откако постои клубот додека пак Милан со секој тренер нова тактика. Пеп е само одличен мотиватор, тактичар е НУЛА. За во Серија А да бидеш успешен треба да си силен на тактички план, ако го немаш тоа пропаѓаш.

Добро прашање:pos2::pos2::pos2:. Не ме интересираат другите клубови. Јас гледам само што се случува во Интер. Ако ние победиме на секој натпревар титулата си е наша.
и мене не ме интересираат ама директно се вклучени овде, тоа е исто како да одиш по голема нужда и да речеш тоалетна не ми треба :)

јас имам друго мислење за Манчини, се сложувам дека не беше којзнае што ама и не беше за фрлање.имаше поминато 4 години со ИНтер и веќе беше неодвоив дел од тимот. да останеше несомнено ке ја освоевме повторно лигата со оглед на тоа дека Милан веќе почнаа да пропаѓаат а јувентус проба да се коцка со раниери.

Цитирам тука од Фан клуб Милан:

http://goal.com/en/news/10/italy/2009/10/06/1544686/i-am-interested-in-buying-ac-milan-rezart-taci

Милан албански клуб:pos::pos:Неможам да се воздржам:pos::pos:

Oo my God this is to much:pos:

Aј само храбро, сеа да пазите колку ќе биде нафтата на пазарот, што поскапа нафтата појаки играчи ќе имате, пратите го пазарот:pos:

Може ќе се опраат сега, кога ќе го сменат јебачиштево Силвио!:pos2:

И момци се одлучивте ли кој е појак...Мурињо или Манчини ???
-Ова како да ми правите споредба Ферари со Фичо да го ебам...се знае Мурињо е Мурињо,роден да биде победник,а Манчини како муле знае да дреме,да лапа мастики и да ја мести косичката...

Цитирам тука од Фан клуб Милан:

Може ќе се опраат сега, кога ќе го сменат јебачиштево Силвио!:pos2:

Башка боите одговараат со албанските ке ги личи...:pos2::pos2::pos2:

А знаете ли дебелиот што ке работи ако го сменат од Ббилан ???

-Макро...:pos2::pos2::pos2:

Башка боите одговараат со албанските ке ги личи...:pos2::pos2::pos2:

А знаете ли дебелиот што ке работи ако го сменат од Ббилан ???

-Макро...:pos2::pos2::pos2:

Хахаха....да бе...и дресовите од наредна сезона ќе им бидат чисто црвени со црн двоглав орел на нив!!!:хаха::хаха::хаха:

Хахаха....да бе...и дресовите од наредна сезона ќе им бидат чисто црвени со црн двоглав орел на нив!!!:хаха::хаха::хаха:

Вакви работи - не. Ќе ме натераш знамето да си го замразам. :icon_bigg

Абе уживај сигурно ќе биде италианците се националисти големи не би дозволиле тоа

Абе уживај сигурно ќе биде италианците се националисти големи не би дозволиле тоа

Абе на ББилан не му е сеедно сега,пропага како никогаш до сега,Берлускони ке биде осуден...мора да го шитне клубот пацерски.

Дечки ја месец и пол немав контакт со фудбал појма неам шо се дешавало. Знам дека комшиите ги попаривме ги видов головите Станкович им опна немиен. Дај пишете шо било како било како ЛШ и како игра тимот се уклопи ли Снајдер у тимот позади Ето и Милито?

П.С. Читам нешо ќе сме го земале Пандев. За верување или не?

Дечки ја месец и пол немав контакт со фудбал појма неам шо се дешавало. Знам дека комшиите ги попаривме ги видов головите Станкович им опна немиен. Дај пишете шо било како било како ЛШ и како игра тимот се уклопи ли Снајдер у тимот позади Ето и Милито?

П.С. Читам нешо ќе сме го земале Пандев. За верување или не?

ајде малце рекламација........ за сите информации --> http://fcinter.com.mk/

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom