Фан Клуб: Интер

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.907
Поени од реакции
23.317
Многу е. Реално би било двојно помалку + Суазо. А тоа со откупување на договорот не доаѓа предвид бидејќи како што кажав и порано кога се расправавме за Пандев, никој клуб не смее да го користи гленот 17 за да добие некој играч.

Докоолку даваме толку пари подобро да се обидеме за Коларов. Маикон десно а коларов лево. :vozbud:

Клубот не смее бе, али смее играчот. Он нека си плати па тимот ке му ги исплати после бонуси, поголема плата ово оно....

meazza

lo §ono in†eri§†a
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.041
Поени од реакции
1.164
Клубот не смее бе, али смее играчот. Он нека си плати па тимот ке му ги исплати после бонуси, поголема плата ово оно....
Исто е тоа. Не пијат мастило тие па Пандев ќе си го откупи, оди во Интер па Интер индирекно му ги враќа парите така. Тоа може да го направи секој и немаше да постои договорот за некористење на членот 17.

Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.907
Поени од реакции
23.317
Исто е тоа. Не пијат мастило тие па Пандев ќе си го откупи, оди во Интер па Интер индирекно му ги враќа парите така. Тоа може да го направи секој и немаше да постои договорот за некористење на членот 17.

Eпа? Да си го откупи и да не потпишува со никого а ?

Од кај ке знаат они дека Интер му ги дава тие пари??

4 годишен договор нека потпише плата место 2 мил 2,5 нека му биде или нешто слично.

Лацио му даваше 1,5 мил он не прифати, нема да биде сумниво ако Интер му даде 1 мил појќе

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.576
И дечки има ли некој што сака да дојде утре да гледаме утакмица во Шенкли ???
-Ако не сака некој во Шенкли нека каже свој избор и то је то...

Кој е за таму нека пише тука да се преброиме колку сме и да падне конечно договор....и пожелни се навивачки реквизити да се носат :)

Jax Rebel

Navajo Rider
Член од
6 јули 2008
Мислења
5.263
Поени од реакции
2.260
И дечки има ли некој што сака да дојде утре да гледаме утакмица во Шенкли ???
-Ако не сака некој во Шенкли нека каже свој избор и то је то...

Кој е за таму нека пише тука да се преброиме колку сме и да падне конечно договор....и пожелни се навивачки реквизити да се носат :)
колку само сакам да дојдам немаш појма.....ама не можам на жал, не сум од ск. Ке се убијам:tapp:

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.576
Слики од Curva Nord на мечот со Парма...

Ice_Hendrix се надевам дека нема да се собереме...АКО се собереме ни прв ни последен пат,ваљда ке има уште собиранки за нашиот миленик Интер,па ке имаш шанса да дојдеш :)

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
29.934
Поени од реакции
45.051
колку само сакам да дојдам немаш појма.....ама не можам на жал, не сум од ск. Ке се убијам:tapp:
Ke имаш 1000 наредни прилики, уживај .

Иначе за Шенклис, ми рекоа дека демек можно е веќе да не даваат утакмици, нема везе, има број на линкот што го ставив, може да се јавиме и да прашаме, плус да резервираме, али нит знам кој е За нит ништо така да . . . ако падне одлука до вече покасно или евентуално утре порано, идеме, ако не, некоја наредна прилика .

C

CheeEeZ!

Гостин
Незнам јас собирам друштво кај мене дома,од вчера почнавме да се пцуеме,можам да замислам како ке биде кога ке почне натреварот :)

П.с.Пеевме во хавана Ce solo l'inter :)они некоја глупа песна :)

Член од
18 јули 2009
Мислења
6.744
Поени од реакции
6.467
И јас сум кандидат за собиране ако се собирате доагам ке биде јако дерби

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
29.934
Поени од реакции
45.051
Леле леле, све кандидати, али никако да падне договор, каде и кога !!!
Давајте идеи, можеме да се јавиме во Шенклис и да договориме и таму место, или било каде, може и на кеј у кафич на крај краева .

meazza

lo §ono in†eri§†a
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.041
Поени од реакции
1.164
Eпа? Да си го откупи и да не потпишува со никого а ?

Од кај ке знаат они дека Интер му ги дава тие пари??

4 годишен договор нека потпише плата место 2 мил 2,5 нека му биде или нешто слично.

Лацио му даваше 1,5 мил он не прифати, нема да биде сумниво ако Интер му даде 1 мил појќе
Вака сега. Големите клубови имаат договор за некористење на тој член. Ти мислиш дека председателите и директорите во овие клубови се толку глупави па на никој не му текна ова шо го кажа ти? :)

Па нормално е дека Интер му ги дал парите кога си го откупил договорот и заминал во Интер, било тоа да е директно и индиректно не е дозволено.

Значи, играчот кој ќе си го откупи договорот не смее да биде примен во некој од тие клубови па затоа се споменуваат 10 милиони плус Суазо или други слични големи суми.

поз

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom