Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата Адриано
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Не бе па ти па, ич не си мудар:)), за Бонера беше муабетот:pos2::pos2::smir::smir:
немој ти така за Деко! Деко ни е солиден играч и од него очекувам сега откако му ја дадовме седмицата Солидно да изигра!

немој ти така за Деко! Деко ни е солиден играч и од него очекувам сега откако му ја дадовме седмицата Солидно да изигра!
И мудро... ако не изигра и мудро џабе му е солидноста :)

И мудро... ако не изигра и мудро џабе му е солидноста :)

Абе не е до тоа,туку до влечките што ке му ги купиме јас и The Great...:pos2::pos2::pos2:

П.С-Сори Деко посилно беше од мене :back:

Хахахахаха =)

Мудро колеги , мудро !
Деко је љепши од ночи, тај мирис у коси до неба ме носии:back:
Па и со влечките плус, љепши е мал збор што може да го опише тоа.

Само мудро Деко, само мудро ! :)

... Ај,ај ....не го дрвите за влечковци веќе =) Пичка си е пичка ... влечко-невлечко - тоа е :pos2::pos2:

И не ме пиздете зашо ке си го зеам Кварезма и ке идеме у фан клуб Билан ... ;)

Многу лошо вакви дерби натпревари на почетокот.Самоел ни е повреден,Камбијасо исто Мунтари верски пречки,Снајдер еден тренинг ке има до дербито.Ќе биде тешко со Барса и Милан.

Снајдер во Милано ВИДЕО
http://www.corrieredellosport.it/vi...neijder:+«Inter,+ho+già+parlato+con+Mourinho»

ке ме земеш и мене,ке ме собере ваљда во некое куферче :pos2::pos2:

Имаш ти работничка виза за таму .........

курво една :pos2::pos2::pos2:

Btw Украинска амбасада е мислам на Водно .... ама не ме фаќај за збор каде точно ....

ја најдов. бараат виза, ама изглеа лесно се добива.

http://www.mfa.gov.ua/macedonia/mac/2956.htm

пс. заборавете што воопшто прашав, авионски билет до Киев е над 1.000 долари :pos2:

Компањони ... 1 не ми е јасно =)

Прочитајте го потписот на Кременко , и кажете ми што мислел писателот со тоа ? :pos2::pos2::pos2: Ја неможам да престанам да се смеам .....:pos2::pos2::pos2:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom