Да одиме со мало запознавање на противниците :
- Рубин Казан : Шампиони на Русија од минатата сезона, оваа сезона се првопласирани со бод пред Спартак од Москва, имаат 12 победи, 4 нерешени и 3 порази, со гол разлика од 39 дадени ( 2 гола по меч ) и 13 примени . Во моментов имаат серија од 5 меча без пораз, од кои 1 нерешен и 4 победи во низа, последниот пораз им е од ЦСКА Москва, 1-2 на домашен терен . Играч на кој треба да пазиме е Александро Домингез, аргентинец кој дојде од редовите на Зенит, добар играч, има постигнато годинава 11 голови, заедно со неговиот партнер од нападот Букаров кој постигна 10 гола формираат солидно напаѓачко дуо, најсилното оружје дефинитивно на Рубин .
- Динамо Киев : Шампиони од изминатата сезона во Украина, моментално 5 кола се одиграни во нивното првенство, Динамо Киев има скор од 4 победи и 1 нерешен резултат, добра гол разлика од 18 дадени и 3 примени . Минатата година имав прилика да ги гледам во УЕФА Купот и воопшто не бев импресиониран од нив, загубија од Шахтјор ( прикажаа доста лоша и неубедлива игра ) кои годинава не успеаа да се квалификуваат во последното квалификационо коло за групната фаза од ЛШ . Исто како и кај Рубин, најсилно оружје им е нападот и средниот ред, од Милевски очекувам да биде најголема опасност за Интер иако не е тип на играч кој би задавал огромни проблеми за противничката одбрана . Најголема слабост на овој тим е одбраната ( не сум запознает со истата за Рубин ), убеден сум дека Ето и Милито нема да имаат проблеми на тој дел од теренот, доста им е киксерска и тешко дека ке се справат со овој универзален напад на Интер .
За Барса нема потреба да се говори, доволно сте запознаени со нивните квалитети, шампиони во Европа за изминатата сезона, двојна круна во Шпанија . . . се е кажано
![Насмевка :) :)](/styles/default/xenforo/smilies/smile.png)
.