Фан Клуб: Интер

Статус
Затворена за нови мислења.

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.258
Поени од реакции
46.667
Распоредов не е така лесен.
Штознам, јас очекувам сигурни победи против Динамо и Рубин, не дека ги потценувам тие екипи, али верувам во овој Интер и убеден сум дека нивниот квалитет ке дојде до израз ( поготово на нападот ) против екипите од Истокот .
Мислам дека мечот со Барса ( последниот ) ке биде дуел за првата позиција ( на ова се надевам најмногу ). :toe:

Член од
30 јули 2008
Мислења
2.066
Поени од реакции
71
Второ коло во Барселона ќе биде тешко гостување, единствена екипа што сакав да ја одбегниме беше Барса но ќе биде многу интересно Ибра вс Ето.

Нека ни е со среќа, да се надеваме дека оваа сезона ќе имаме и повеќе среќа во лигата на шампиони.
Предосеќам дека најголеми проблеми ќе имаме со РУБИН Казан.
Екипата е силна, а згора на тоа и временските прилики во Русија се непогодни за нас.

Tоni

ILLYRIAN
Член од
26 февруари 2009
Мислења
13.639
Поени од реакции
10.237
Rubin Kazan ke bide teska za 2-te ekipi...no najzdodevni utakmici ke bidat onie so Dinamo Kiev...uf samo kakva dosadna ekipa se !

_The Great_

Il Genio
Член од
18 јуни 2008
Мислења
5.955
Поени од реакции
3.318
Леле, леле Барса ќе ни гостува во Милано, ќе биде доста интересно, мада овие рускиве и украинскиве екипи ме нервираат, кога играат дома кршат нозе но едноставно е, мора да се победат рутинирано.

Едно знам, Ето ќе биде пречекан како херој во Барса, Ибра кај нас незнам... :)

Член од
18 јули 2009
Мислења
6.767
Поени од реакции
6.557
Ке биде јако со кој ке паднеме во прв шешир само севила е слаба другите сите се јаки,сакам да паднеме со барса заради ибрахимович ке биде фешта!!![/quot Еве ми се исполни зелбата барса заради ибрахимовоч зш ке игра против нас и ето против барса

Член од
18 септември 2007
Мислења
2.547
Поени од реакции
33
Леле, леле Барса ќе ни гостува во Милано, ќе биде доста интересно, мада овие рускиве и украинскиве екипи ме нервираат, кога играат дома кршат но едноставно е, мора да се победат рутинирано.

Едно знам, Ето ќе биде пречекан како херој во Барса, Ибра кај нас незнам... :)
Би требало да го почастат со свирежи и пцовки :wink:.

Член од
22 август 2009
Мислења
615
Поени од реакции
221
1 меч vs Динамо дома . 3 poeni
2 меч vs Барса гости . 1 poeni
3 меч vs Рубин дома . 3 poeni
4 меч vs Рубин гости . 0 poen
5 меч vs Динамо гости 3 poeni
6 меч vs Барса дома . ne ni treba (mestena)

Член од
24 октомври 2008
Мислења
1.382
Поени од реакции
248
хах јас мислам и нема баш како херој да биде пречекан сигурно дека нема да му аплаудираат коа ќе биде он со топката :) сигурно дека ќе има викање и останати работи :wink:

Syn

Член од
23 декември 2007
Мислења
30.258
Поени од реакции
46.667
Да одиме со мало запознавање на противниците :

- Рубин Казан : Шампиони на Русија од минатата сезона, оваа сезона се првопласирани со бод пред Спартак од Москва, имаат 12 победи, 4 нерешени и 3 порази, со гол разлика од 39 дадени ( 2 гола по меч ) и 13 примени . Во моментов имаат серија од 5 меча без пораз, од кои 1 нерешен и 4 победи во низа, последниот пораз им е од ЦСКА Москва, 1-2 на домашен терен . Играч на кој треба да пазиме е Александро Домингез, аргентинец кој дојде од редовите на Зенит, добар играч, има постигнато годинава 11 голови, заедно со неговиот партнер од нападот Букаров кој постигна 10 гола формираат солидно напаѓачко дуо, најсилното оружје дефинитивно на Рубин .

- Динамо Киев : Шампиони од изминатата сезона во Украина, моментално 5 кола се одиграни во нивното првенство, Динамо Киев има скор од 4 победи и 1 нерешен резултат, добра гол разлика од 18 дадени и 3 примени . Минатата година имав прилика да ги гледам во УЕФА Купот и воопшто не бев импресиониран од нив, загубија од Шахтјор ( прикажаа доста лоша и неубедлива игра ) кои годинава не успеаа да се квалификуваат во последното квалификационо коло за групната фаза од ЛШ . Исто како и кај Рубин, најсилно оружје им е нападот и средниот ред, од Милевски очекувам да биде најголема опасност за Интер иако не е тип на играч кој би задавал огромни проблеми за противничката одбрана . Најголема слабост на овој тим е одбраната ( не сум запознает со истата за Рубин ), убеден сум дека Ето и Милито нема да имаат проблеми на тој дел од теренот, доста им е киксерска и тешко дека ке се справат со овој универзален напад на Интер .

За Барса нема потреба да се говори, доволно сте запознаени со нивните квалитети, шампиони во Европа за изминатата сезона, двојна круна во Шпанија . . . се е кажано :) .

К

кременко

Гостин
ја мислам по тешка група од оваа не ни можевме да замислиме , али пак ке кажам ако сме оваа година тргнати за титула нема ни лесни ни тешки противници, само не треба да се потсенува рубин казан :wink:

Syn

Член од
23 декември 2007
Мислења
30.258
Поени од реакции
46.667
Toчно, Рубин не смеат да се потценат, но до сега имаат 4 порази и 3 нерешени средби што значи имаат слабости, последен пораз им е дома од ЦСКА и треба да се удри поголемо внимание на нивните лоши страни, евидентно е каде се најдобри . . . нападот .

M

Mario Gómez

Гостин
Сеа ќе видете колку Ибрахимович ви сметаше во играта, цело време со носот беше во офсајд.Така да очекувам од вас напредок во ЛШ за разлика од другите години:helou:

Член од
30 октомври 2008
Мислења
1.046
Поени од реакции
35
ако е покакаме една од тие дома со динамо и со рубин е тогаш стварно че има тресење до последно коло:tapp:

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.655
Поени од реакции
59.655
Еве ви нова анкета на сајтот:

Очекувате ли победа на дербито?

• Да, се разбира, подобра екипа сме
  • Мислам дека ќе заврши нерешено
  • Не, не сме во потребната форма
Нема место за паника од Русите ма да не ќе беше лошо да ни паднеа Цирих или Дебрецин кој ми е во убаво сеќавање од градски :) Важно е да се одигра максимално зрело и да пробаме во двомечот со Барселона да го решиме победникот во групата, затоа што ќе има многу слаби второпласирани екипи по ова што го гледам во групиве, па тоа може да биде пресудно.

Нормално, имаме амбиции за највисок пласман а кога е така мора да се игра и да се победува со сите, но не би сакал како лани во четвртфинале да ги добиеме англичаните кога има многу поубав избор од нив...

Мечот со Барса за еден месец, возбуден сум! :vozbud:

Ето се враќа на Камп Ноу лут на управата и тренерот на Барселона (а знаеме што бидна кога му се налути на Реал, со години го држеше лутината :pos2:)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom