Фан Клуб: Интер

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.963
Поени од реакции
23.494
ЌораФФ !:smir:

хахах, не видов сори. Иако би сакал да излезете со таа формација со Кварезма и Мансини кои се у фантастична форма, и Снајдер кој ги играше сите натпревари за Реал у подготвителниот период и е у пуна форма :pipi:

Член од
23 јуни 2008
Мислења
9.265
Поени од реакции
5.045
хахах, не видов сори. Иако би сакал да излезете со таа формација со Кварезма и Мансини кои се у фантастична форма, и Снајдер кој ги играше сите натпревари за Реал у подготвителниот период и е у пуна форма :pipi:

Пер шала на страна ... ако ви излеземе со мансини и кварезма као крила и Снајди као полушпиц ... петардичка не ви бега =)

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.666
Поени од реакции
59.764
Мансини е прв на листата за излез од клубот со блага предност пред Суазо. Не го пишувајте никаде, може да игра со Јувентус викендов :)

bojann1

desmosedici rr
Член од
7 ноември 2007
Мислења
1.234
Поени од реакции
41
утре во 18 часот е ждребот за ЛШ, ние сме во вториот шешир што значи дека ќе имаме еден фаворит со нас во група, а можни противници ни се топ четворката од англија, Барса, Баерн Минхен и Севиља. Како што сме бакзуси може да се паднеме во некоја група на смртта.

_The Great_

Il Genio
Член од
18 јуни 2008
Мислења
5.955
Поени од реакции
3.318
Е сега вака со плеј полесно се дише и полесно се прави формација. Со Милан мислам дека Снајдер треба да е стартер, па ако е под притисок и слично може да биде повлечен на клупа, а на негово место да се убаци секогаш незгодниот за Милан, Србинот Дејо :)

Еве со која формација сакам да излеземе против Милан:

-------------------Цезар-------------------
-------------------------------------------
-Маикон-----Лусио----Кордоба----Сантон-
-----Занети-------Виера-------Мота-------
------------------Снајдер-----------------
----------Милито-----------Ето------------

Не знам за вас, но со враќањето на Камбијасо на местото на Виера, тимот мене ми изгледа брилијантен.
Колку само моќно делува одбраната, со еден Лусио, нашиот незаменлив Кордоба, најдобриот десен бек во светот и веројатно новиот Малдини кој очекувам да игра против Милан, затоа што е брз и ќе може да трча по Пато ... и секако оваа одбрана поткрепена со Цезар, дефинитивно најмоќна одбрана на Интер во Италија и пошироко во Европа.
Среден ред, Занети против Милан секогаш знае како најдобро да се изигра, Виера го ставам пред се поради искуството, а Мота како негов помошник во деструктивната линија на Интер, пред нив се разбира новиот Снајдер кој сеуште нема изиграно па затоа нема многу да го коментирам.
Напад се знае, Ето номиниран за играч на годината во Европа и најдобар напаѓач и Милито кој лани беше во топ 5 стрелци во Италија.

Уф ќе биде интересно :)

Форца Интер !!!

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.577
Тажни вести....коа прочитав не ми се веруваше...:(:(

На Снајдер му избегал возот :pos2::pos2::pos2::pos2:

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.299
Поени од реакции
46.842
Eден од форумџиите на forzainter форумот за Снајди, цитирам :
So not even a month in and the guy is head over heels? I mean come on...it's not as if you are blowing away a 3 year relationship.

You're about to move to Italy, earning 4 million euros a year as a single guy in the heart of Milan. Somebody forward him Adri's number.
:tv:

Io Sono Interista

Член од
21 декември 2007
Мислења
28.666
Поени од реакции
59.764
Не е баш така, месец дена, во најубавото го прекинаа човекот :pos2:

Сребрена папуча... :pos2:

_The Great_

Il Genio
Член од
18 јуни 2008
Мислења
5.955
Поени од реакции
3.318
Не ми се верува .... :uvo:

Значи и најфамозниот сценарист и режисер на шпански сапуници не може да го направи ова !!!
Според Марка, колку што успеав да преведам преку Гугл Транслејт, точно во 1 саат по полноќ Снајдер се вратил од Милано каде што ги одбил условите за трансфер во Интер.

Ма што го е*ам, сега баш да видиме Мур што ќе смисли.

Io Sono Interista

Член од
21 декември 2007
Мислења
28.666
Поени од реакции
59.764
Маме му... и ја сега читам. Па овој не е нормален. Нек се носи упм!!! :bip:

Нејќу појќе да слушнам!!!

Член од
23 јуни 2008
Мислења
9.265
Поени од реакции
5.045
:pos2::pos2::pos2: Ни го начука гадов =)

Да дае господ таа женска му да го извара со Флорентино Перез , маму му ебем педерска !

Чекич

Мајкл Оливер судиски боготац
Член од
16 октомври 2007
Мислења
3.998
Поени од реакции
6.305
Не ми се верува .... :uvo:

Значи и најфамозниот сценарист и режисер на шпански сапуници не може да го направи ова !!!
Според Марка, колку што успеав да преведам преку Гугл Транслејт, точно во 1 саат по полноќ Снајдер се вратил од Милано каде што ги одбил условите за трансфер во Интер.

Ма што го е*ам, сега баш да видиме Мур што ќе смисли.
од насловнава вика дека ја прифатил понудата и дека иде во интер и дека ако играме против реал во лш нема да се радувал ако даде гол

Маци-

ragazzo pazzo
Член од
17 април 2007
Мислења
6.185
Поени од реакции
3.516
:pos2::pos2: треба да се сними филм за Снајдер и Интер,голем хит ќе биде:toe:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop