Io Sono Interista
The original, one and only IoSono.
- Член од
- 21 декември 2007
- Мислења
- 28.619
- Поени од реакции
- 59.423
Ви викам ја 50/50 е работава... :pos2:
Ждрепката за Лига на шампиони и за Лига Европа е на 28 Август (Петок):smir:кога е ждрепката за Лш?
Изгледа и уште едно ѓубре ке си оди ...
http://www.goal.com/en/news/10/italy/2009/08/24/1458213/inters-nelson-rivas-to-complete-livorno-loan-move-today
грешка си во четврток е ждребот за ЛШ а во петок за ЕЛЖдрепката за Лига на шампиони и за Лига Европа е на 28 Август (Петок):smir:
Фала богу ќе си оди најголемиот киксер во тимот. Му дојде памет на Мурињо и на Морати да го продадат играчот што кога ќе влезеше не знаеше кој е наш гол така да ние игравме со 10, а противникот со 12 играчи. Уште кога ќе земеш дека Матераци во првите 10 минути заработува црвен тогаш ние играме со 9, а протвиникот со 12 играчи. Па нормално дека неможе да победиме.
Збогум, Оревоар, Сајонара, Ауфидерсен, Аста ла виста Ривас а.к.а. Грешко!
27.08.2009
18.00CET Monaco UEFA Champions League
Group stage
ми беше чест...... за било што друго, тука сум!!!Да ви ја претставам новата страница.
Ја нема во главното мени, засега линкот е долу, ќе видиме понатаму како ќе ја поврзиме.
Благодарност до Marso, TonInter и _The Great_.
To be continued...
Снајдер ни на минатиот натпревар со Дортмунд не влезе, а не ни беше повикан. Истото е и вечерва.Еве уште еден доказ дека утре потпишува снајдер по што пак не влезе во игра во реал кој вечерва играше со розенборг така да утре конечно очекуваме потпис
ја незнам зошто досега се моли снајдер да дојде! и што ако дојде?Море и тој луд и овие идиоти.....