Фан Клуб: Интер

Статус
Затворена за нови мислења.

TheOther1

Interista Per Sempre!
Член од
25 ноември 2007
Мислења
1.346
Поени од реакции
484
Колку шо разбрав од текстот е дека Ориали и Бранка по нивните кратки одмори ќе одат за Мадрид за да се договарат со Перез за Снајдер. Ќе понуделе 7 мил.евра сега, а следното лето да доплатат уште 12 мил.евра, понуда која не би требало да биде одбиена од кралевите.

Се спомнуваат исто Деко и Гуркуф, но Интер не е подготвен да плати 10мил.евра за Деко кога не вредел повеќе од 2мил.евра, а за Гуркуф дека е прескап, над 20мил.евра.

За ВДВ се кажува дека Мурињо не е доволно убеден во неговите квалитети за него, а додека за Ракитич дека не е доволно зрел и не би можел да го поднесе товарот како главен плеј во тим како шо е Интер.

А како друга алтернатива за Снајдер го сметале Менез, кој би требало да дојде во Интер во замена за Бурдисо и Мансини(on loan), но Мур сакал да има класа играч, а тоа е Снајдер и кој би бил идеален плеј за Милито и Ето.

До понеделник, а најкасно вторник Интер би требало да ја имаат потребната 10-ка во тимот. :vozbud:

http://www.fcinternews.it/?action=read&idnotizia=7451
овде е текстот на итал. а јас преку google=translate успеав најглавните нешта да ги преведам...се надевам точно :smir:

Значи оној болдиранот погоре коа ке го видам во тим да е воопшто,ми иде да рипнам ласта од Камени Мост...:nesum:

Туку кое време играме утре...ке ја има некаде живо или пак стримови треба да се бараат ???
во 19:30 :wink: го има во постот на engin90.

meazza

lo §ono in†eri§†a
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.049
Поени од реакции
1.177
Ракитич не е крило?

Снајдер нека си го земат мислам дека овој трансфер е скоро готова работа, а од пријателските натпревари видов дека и Кварезма би се снашол добро како плеј.

TheOther1

Interista Per Sempre!
Член од
25 ноември 2007
Мислења
1.346
Поени од реакции
484
Ракитич не е крило?

Снајдер нека си го земат мислам дека овој трансфер е скоро готова работа, а од пријателските натпревари видов дека и Кварезма би се снашол добро како плеј.
Full name: Ivan Rakitić
Position: Midfield
Detailed position: Attacking midfielder, Central midfielder

http://www1.uefa.com/tournament/players/player=97744/index.html

А инаку и јас велам нека не се глупираат и фино лепо нека си платат па најкасно до вторник да го видам Снајдер со таа е*ана 10-ка! :)

Nik20

Неверификуван член од немаштија
Член од
13 јули 2009
Мислења
5.545
Поени од реакции
7.083
се е договорено за трансферот на СНајдер
единствен проблем е тоа што Снајдер не сака да си оди, според мене подобро ке биде да го остави Интер во Реал и нека скапе таму на клупа подобро тоа одколку да игра без срце оти играч што игра без волја за победа и докажување ебати играчот!

Toneh

is a turtle
Член од
21 август 2005
Мислења
5.510
Поени од реакции
907

А инаку и јас велам нека не се глупираат и фино лепо нека си платат па најкасно до вторник да го видам Снајдер со таа е*ана 10-ка! :)
Спомна Syn пред некое време, не е сè така розево што се однесува до финансиската состојба на клубот. Сигурно повеќе од 50% од тие 50 милиони се веќе потрошени... А дали ќе му се даваат 12-5 милиони евра на Морати за Снајдер, останува да видиме.

Инаку, ве поздравува мојот аватар. :helou:

Член од
23 јуни 2008
Мислења
9.265
Поени од реакции
5.045
Спомна Syn пред некое време, не е сè така розево што се однесува до финансиската состојба на клубот. Сигурно повеќе од 50% од тие 50 милиони се веќе потрошени... А дали ќе му се даваат 12-5 милиони евра на Морати за Снајдер, останува да видиме.

Инаку, ве поздравува мојот аватар. :helou:

Се знае што е аватар бе :)

Твојот е ПАЦЕРСКИ во однос на мојoт ;)

meazza

lo §ono in†eri§†a
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.049
Поени од реакции
1.177

Не следам многу германско го имам неколку пати гледано Ракитич и играше крило.

Можеби играл само на тие натпревари, можеби јас грешам...

Снајдер ќе биде новата 10ка тоа се знае само се чека и официално да се стави потпис на договорот. Мислам дека работата беше готова уште пред 1-2 недели. Не знам зошто се чека толку многу, што побрзо пристигне има повеќе време за да се приспособи на новата средина, сепак тој ќе биде лидер на тимот.

_The Great_

Il Genio
Член од
18 јуни 2008
Мислења
5.955
Поени од реакции
3.318
се е договорено за трансферот на СНајдер
единствен проблем е тоа што Снајдер не сака да си оди, според мене подобро ке биде да го остави Интер во Реал и нека скапе таму на клупа подобро тоа одколку да игра без срце оти играч што игра без волја за победа и докажување ебати играчот!
Незнам официјално дали го има потврдено за новинарите тоа дека не сака да си оди од Реал.
Последна негова изјава е дека би сакал да остане во Реал и да се избори за место во првиот тим, но сепак го почитувал Мурињо и Интер за него бил интересна опција.

Реално гледано Снајдер нема шанси да игра во прв тим на Реал, не за џабе Реал го купија еден Кака кому најверојатно му е ветен првотимски статус. Само луд човек би помислил дека Кака ќе седи на клупа за Снајдер да игра во прв состав, така да мислам дека Интер е повеќе од добра дестинација за него и исто мислам дека и тој го знае тоа :)

В

Вори

Гостин
Против Сосиедат даде гол,сега ќе му се дигнат акциите и ќе вика дека сака да се бори за прв состав.

meazza

lo §ono in†eri§†a
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.049
Поени од реакции
1.177
Против Сосиедат даде гол,сега ќе му се дигнат акциите и ќе вика дека сака да се бори за прв состав.
Од слободен удар! Супер голче. Само не верувам дека нешто ќе промени во цената или во желбата на Реал да се ослободи од него.

Marso

Io sono INTERISTA!
Член од
22 јануари 2006
Мислења
1.456
Поени од реакции
311
Од слободен удар! Супер голче. Само не верувам дека нешто ќе промени во цената или во желбата на Реал да се ослободи од него.
и јас така мислам, штом седнале на маса да се договараат, и хет трик да постигнал џабе му е..... што значи веќе е сигурно дека во најкраток временски рок ќе се пресели во Милано..... нешто слично како Кварезма, се надевам дека нема да биде потфрлање на сезоната како него.....

meazza

lo §ono in†eri§†a
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.049
Поени од реакции
1.177
и јас така мислам, штом седнале на маса да се договараат, и хет трик да постигнал џабе му е..... што значи веќе е сигурно дека во најкраток временски рок ќе се пресели во Милано..... нешто слично како Кварезма, се надевам дека нема да биде потфрлање на сезоната како него.....
Нема шанси тоа. Од Дејан ќе изигра подобро на плеј и со мижење да игра.
Кварезма повеќе не се вклопи бидејќи не успеа 4-3-3 формацијата на Мурињо со 2 офанзивни крила (Кварезма и Мансини).

Мене најмногу ме загрижува останувањето на Ривас, Бурдисо, Виера, Мансини, Обиња...
Со парите кои ги земаат за плата ќе го платиме Снајдер.

Marso

Io sono INTERISTA!
Член од
22 јануари 2006
Мислења
1.456
Поени од реакции
311
Нема шанси тоа. Од Дејан ќе изигра подобро на плеј и со мижење да игра.
Кварезма повеќе не се вклопи бидејќи не успеа 4-3-3 формацијата на Мурињо со 2 офанзивни крила (Кварезма и Мансини).

Мене најмногу ме загрижува останувањето на Ривас, Бурдисо, Виера, Мансини, Обиња...
Со парите кои ги земаат за плата ќе го платиме Снајдер.
полека полека ќе се реши и тоа прашање....... со ред....... ќе биде!!!!

Член од
23 јуни 2008
Мислења
9.265
Поени од реакции
5.045

meazza

lo §ono in†eri§†a
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.049
Поени од реакции
1.177
Кој е сеа овај Стевановоч? ОД кого е, на Паца да не е малиот? :)

Вика дека е подготвен да се докаже и во првиот тим на Интер, а моментално игра за малишаните.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom