Фан Клуб: Интер

Статус
Затворена за нови мислења.

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.577
И се решивте околу Ибра,или уште треба да чекам да не го отворам фан-клубов додека трае таа расправија.Ми се сере веке од тој Ибра и неговото величање како да го фатил Господ за јајца.

Кажете ми за вечер,ке ја има некаде живо на кабловска,пошо на РаиУно уште немаат кажан ништо дали ке ја даваат или не.

Ако не најубаво,стримови оставајте тука...

Ibracadabra

Волшебник
Член од
21 септември 2008
Мислења
1.299
Поени од реакции
65
И се решивте околу Ибра,или уште треба да чекам да не го отворам фан-клубов додека трае таа расправија.Ми се сере веке од тој Ибра и неговото величање како да го фатил Господ за јајца.

Кажете ми за вечер,ке ја има некаде живо на кабловска,пошо на РаиУно уште немаат кажан ништо дали ке ја даваат или не.

Ако не најубаво,стримови оставајте тука...
Златан е минато го нема..
Сега го решаваме проблемот на офанзивен играч од средината кој по можност игра со десна нога..

П.С. Што па утакмицата вечер.. Тоа ти е едно полувреме како што знам јас.. Ќе треба да ги гледаш Манчини, Кваресма, Виеира и Балотели против оние од Јубе и Билан.. Ништо посебно..

bojann1

desmosedici rr
Член од
7 ноември 2007
Мислења
1.234
Поени од реакции
41
Среќа за тебе пеер што Јубе и Билан се очајни инаку ќе видиш како се бориме за трето место..
А за Лигата на шампионите не коментирам.. Ако со овој тим сега моментално ја освоиме, јас бришам акаунт одовде, правам нов на кој ќе се пишам ГЛУПЧО и ќе продолжам да пишувам.. :smir:
Нема потреба да пишуваш ГЛУПЧО, кога ќе освоиме титула и ќе ја славиме на плоштад ќе не почастиш по едно пиво:pos2::pos2::pos2:.

Само некој да го потценуваш Јуве толку многу. На Хартија имаат еден од најдобрите тимови во Европа. Не знам како ќе се снајдат под водство на Ферара. Сите се летаат со успехот на Пеп Гвардила но само поради површни проценки на целата ситуација.

Нема да ме изненади ако играме против нив во финале или полуфинале:pos2:

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.577
Златан е минато го нема..
Сега го решаваме проблемот на офанзивен играч од средината кој по можност игра со десна нога..

П.С. Што па утакмицата вечер.. Тоа ти е едно полувреме како што знам јас.. Ќе треба да ги гледаш Манчини, Кваресма, Виеира и Балотели против оние од Јубе и Билан.. Ништо посебно..
Офанивен играч...ај не ви се мешам,ви тргна дискусијата со постови од 4 и пол метра,и коа ке дојде ред да ги читам,ме болат очиве.

За утакмицата,Интер да игра и со Беласица,ке го гледам,сепак се работи за Интер,не за некој друг клуб.
И да по 45 минути се игра,едно полувреме,се надевам ке излеземе како победници вечер против пацерите и пензионерите...

|И.И|

говно интерашко
Член од
24 јуни 2008
Мислења
5.587
Поени од реакции
6.750
Кој се повикани за вечер?

Онака чисто информативно да си знам кој ке им го кине гзот на второлигашиве... :wink:

TheOther1

Interista Per Sempre!
Член од
25 ноември 2007
Мислења
1.346
Поени од реакции
484
Кој се повикани за вечер?

Онака чисто информативно да си знам кој ке им го кине гзот на второлигашиве... :wink:
Имаше meazza постирано ама ај :)

Portieri: 1 Francesco Toldo, 12 Julio Cesar, 21 Paolo Orlandoni;

Difensori: 23 Marco Materazzi, 24 Nelson Rivas, 25 Walter Samuel, 26 Cristian Chivu, 39 Davide Santon, 46 Luca Caldirola;

Centrocampisti: 5 Dejan Stankovic, 7 Ricardo Quaresma, 8 Thiago Motta, 14 Patrick Vieira, 15 Renè Krhin, 19 Esteban Cambiasso, 20 Obi, 30 Mancini, 48 Lorenzo Crisetig;

Attaccanti: 22 Diego Milito, 45 Mario Balotelli, 47 Denis Alibec, 49 Mattia Destro.

Едит:[FONT=Arial,Helvetica,Geneva,Swiss,SunSans-Regular]Inter made Rakitic contact
[/FONT][FONT=Arial,Helvetica,Geneva,Swiss,SunSans-Regular]“Inter want Rakitic and a number of other clubs are interested too,” Max Urscheler told ilsussidiario.net.[/FONT]
[FONT=Arial,Helvetica,Geneva,Swiss,SunSans-Regular] http://www.football-italia.net/aug14m.html

Ах леле не знат кого побрзо да го донесет
[/FONT]:nesum:

Massimo Moratti

engin90
Член од
4 мај 2008
Мислења
1.341
Поени од реакции
156
Inter: 12 Julio Cesar; 39 Santon, 25 Samuel, 23 Materazzi, 26 Chivu; 14 Vieira, 19 Cambiasso, 8 Thiago Motta; 5 Stankovic; 7 Quaresma, 30 Mancini;

A disposizione: 1 Toldo, 21 Orlandoni, 15 Krhin, 20 Obi, 22 Milito, 24 Rivas, 45 Balotlli, 46 Caldirola, 48 Crisetig, 47 Alibec, 49 Destro;

Allenatore: José Mourinho.

Juventus: 1 Buffon; 21 Grygera, 33 Legrottaglie, 5 Cannavaro, 19 Molinaro; 7 Salihamidzic, 4 Melo, 16 Poulsen; 30 Thiago; 8 Iaquinta, 11 Amauri;

A disposizione: 12 Chimenti, 13 Manninger, 2 Caceres, 3 Chiellini, 40 Yago, 41 Immobile, 42 De Paola, 23 Ariaudo, 29 De Ceglie, 43 Alcibiade, 44 Marrone, 45 G. Giovinco;

Allenatore: Ciro Ferrara

Arbitro: Antonio Damato (Barletta)

-----------------------Цезар------------------

Сантон-----Самуел---Матераци--Киву

------Виеира----Камбиасо----Мота------

-----------------Станкович-----------------

---------Кварезма---------Мансини--------

wtf Мур ?

vs

-----------------------Буфон------------------------

Григера-----Легро----Канаваро---Молинаро

-----Салихамиџич----Мело----Поулсен--------

-----------------------Тиаго-------------------------

-----------Јакинта----------Амаури-----------------

Nik20

Неверификуван член од немаштија
Член од
13 јули 2009
Мислења
5.545
Поени од реакции
7.083
:inter:versus:jube:

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.577
На што ке се гледа...ајде стримови пуштајте тука,да ја гледаме...:):)

Nik20

Член од
13 јули 2009
Мислења
5.545
Поени од реакции
7.083
На што ке се гледа...ајде стримови пуштајте тука,да ја гледаме...:):)
ja на раи уно до 20.30 а после тоа уживам во scrambled channel и се молам за линк :D
отиди на my2y или како беше на тоа секогаш има!

Nik20

Член од
13 јули 2009
Мислења
5.545
Поени од реакции
7.083
Повелете :)

Не ми се допаѓа составот не силни сме и со втор тим.
не ми се допаѓа Виеира што е општо во игра а и киву шо е лев бек а двајцата напред ке прават пуздер вечерва слушајте ми го зборот!

Jax Rebel

Navajo Rider
Член од
6 јули 2008
Мислења
5.270
Поени од реакции
2.271
Пријателска е ова Милан - Интер(ја нема во билтен)??

Кога играат Интер - Јувентус?

Кавадарчанец

Бадр Хари фан
Член од
18 декември 2007
Мислења
4.156
Поени од реакции
29
Снајдер: Мурињо е одличен тренер и Интер е добра опција за мене
Холандскиот интернациналец, Весли Снајдер не ја затвара вратата за евентуален трансфер во Интер велејќи дека шампионт на Италија е интересна опција за него
Откако вчера најави дека не размислува за заминување од Реал Мадрид, Весли Снајдер полека го омекнува ставот и признава дека е можно во новата сезона да го облече дресот на Нероаѕурите.

Утрово медиумите од Италија објавија дека Интер и Реал Мадрид начелно имаат постигнато согласност за трансфер на Холанѓанецот вреден околу 19 милиони евра и сега останува само Снајдер да стави потпис на договорот.

“И јас ги читам весниците и можам да забележам дека моето име се појавува често кога се во прашање трансферите.” – рече Снајдер.

“Добро ми е во Реал, не се плашам од конкуренцијата и сакам да се изборам за место во тимот.”

“Можноста да го загубам местото во националниот тим за СП 2010 е ризик кој би можел да го поднесам и во моментов приоритет ми е останување во Мадрид.”

“Секако, за две недели многу работи можат да се променат, трансфер пазарот е непредвидлив.”

“Слушнав дека Мурињо во мене гледа прв избор и сум среќен поради тоа. Тој е одличен стратег и е предводиник на голем тим.”

“Доколку решам да заминам од Реал Мадрид, Интер за мене ќе биде интересна опција...”

Сепак уште е во игра Снајдер :vozbud:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom