Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата Eko1
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
К. Роналдо ја зеде најновата златната топка. Што мислите за ова, заслужена му е or not?
Ме интересира што мислат фановите на Јуве и воедно љубители на италијанскиот фудбал.

Zasluzena bez razlika na toa dali se gubi na golemite natprevari sepak cela sezona davase golovi i toj e najzasluzniot za titulite na Man Utd.

Интревју со Трезегол кој се радува дека е вратен каде што припаѓа....според мене меѓу Амаури и Трезеге би го избрал Трезег бидејки поубаво се снаоѓа во нападот со Дел Пиеро не викам дека е нешто ептен подобар од Амаури али повеќе се познаваат со Дел Пиеро и мислам дека подобро би функционирале така но има и замени па може да се менуваат впрочем играме на два фронта и тука е заморот присутен па така да ке има место за замени.

Интревју со Трезегол кој се радува дека е вратен каде што припаѓа....според мене меѓу Амаури и Трезеге би го избрал Трезег бидејки поубаво се снаоѓа во нападот со Дел Пиеро не викам дека е нешто ептен подобар од Амаури али повеќе се познаваат со Дел Пиеро и мислам дека подобро би функционирале така но има и замени па може да се менуваат впрочем играме на два фронта и тука е заморот присутен па така да ке има место за замени.
Исто така вчера беше одржана вечера во спомен на Alessio Ferramosca и Riccardo Neri...На вечерата имаше 300 луѓе, а присуствуваа и Претседателот на Јувентус Коболи Гиљи, Џиџи Буфон, Џанлука Песото, Лучијано Спалети (тренерот на Рома), Судијата Матео Трефолони..

Нека почиваат во мир Alessio Ferramosca и Riccardo Neri :(
wlagi8.jpg

Inaku Alessio Ferramosca i Riccardo Neri bea clenovi na mladinskiot pogon na Juve koi se udavija propagjajki vo zamrznato ezero vo trening kampot na Juventus pri obid da ja zemat topkata. Ova se sluci, ako ne se lazam, 2006 godina. Neka pocivaat vo mir i vecna im slava.:(

Гол.ком излегуваат со информација дека Недвед заработил повреда на тренингот во Виново, и Сисоко не присуствувал на тренингот , па и за него пуштија муабет дека е повреден..Тука

Но за среќа, овие информации не се ниту малку точни..Официјалната страна нуди информација, каде Сисоко поради претпазливост од ладното време...тука а за Недвед нема никаква информација дека се повредил...

Кој го сака документарецот Speciale 250 gol Del Piero од Sky нека ми се обрати по пп филмот е документарец за головите на Дел Пиеро прекрасна изработка....:vozbud:
bianconerodelpiero2501yk8.jpg

Јас еве читам дека Недвед се повредил:[FONT=Arial,Helvetica,Geneva,Swiss,SunSans-Regular]Juventus have been handed an injury blow as Pavel Nedved limped out of training this morning.
[/FONT]
[FONT=Arial,Helvetica,Geneva,Swiss,SunSans-Regular]Најверојатно се работи за истегнување на мускулот...Али утре ќе се добијат резултатите после прегледот...[/FONT]http://www.channel4.com/sport/football_italia/dec3i.html
[FONT=Arial,Helvetica,Geneva,Swiss,SunSans-Regular]
[/FONT]

Јас еве читам дека Недвед се повредил:[FONT=Arial,Helvetica,Geneva,Swiss,SunSans-Regular]Juventus have been handed an injury blow as Pavel Nedved limped out of training this morning.
[/FONT]
[FONT=Arial,Helvetica,Geneva,Swiss,SunSans-Regular]Најверојатно се работи за истегнување на мускулот...Али утре ќе се добијат резултатите после прегледот...[/FONT]http://www.channel4.com/sport/football_italia/dec3i.html
[FONT=Arial,Helvetica,Geneva,Swiss,SunSans-Regular]
[/FONT]
Ова со повредиве е нешто ненормално точно пред дуелот со Милан се повредува клучен играч:nesum:

Читав и Сисоко не бил денес на тренинг.Да не е повреден или нешто друго е работава?

Читав и Сисоко не бил денес на тренинг.Да не е повреден или нешто друго е работава?
За Сисоко викаат пазеле да не се настинел или нешто на ладното време бар така пишува на официјална:toe:

Ne veruvajte mnogu na goal.com, mozda skrsil nokt nedved ovie odma ke napisat deka skrsil noga, ke ja doznaeme vistinata naskoro.

Епа ако го нема Недвед, очекувам Џовинко да започне од 1вата минута против Милан и да ги шини на ситеееее..
Но како што викате утре ке видиме колку ке отсуствува Недвед.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom