Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата Eko1
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
А ако го ангажираме Швајни уште зимава не верува дека ке платиме повеќе од 10-ина милиони, што се далеку од 25-те за Диего. Со тие пари се купуваат двајца солидни играчи кои ќе ни помогнат во натамошниот дел од шампионатот и ЛШ...

Tuka e problemot premnogu vakvi "solidni" igraci kupuvame i nemame nekoj pogolem uspeh, zatoa barem jas mislam taka treba da se dadat okolu 25 milioni evra za Diego, i nekoe milionce za Dossena, a so Shvajni da se dogovorat za letoto kako sloboden igrac da dojde.

Така би било најдобро ама што ќе правиме ние една полусезона.Ни треба таков тип на играч уште во јануари.Ја мислам да го земеме Диего зимава,а у летен преоден рок да дојде Швајни(знам многу сакам и јас:))
И јас знам дека така би било добро, ама реално тешко дека така ќе се случи..Дај Боже да грешам:vozbud:

Познавајќи го Секо, не верувам дека ќе му текне таква идеа, а не па да ја реализира. Ајде да не летаме во облаци, до вчера се задоволувавме со Алмирон... Треба да бидеме пресреќни ако некој од двајцата не засили.

Познавајќи го Секо, не верувам дека ќе му текне таква идеа, а не па да ја реализира. Ајде да не летаме во облаци, до вчера се задоволувавме со Алмирон... Треба да бидеме пресреќни ако некој од двајцата не засили.
Абе него ќе му текне...Ама некој друг е задолжен за финансиите, и ако му дадат доволно пари не се сомневам дека и така ќе се случи, ќе му текне на оваа идеја...

Абе него ќе му текне...Ама некој друг е задолжен за финансиите, и ако му дадат доволно пари не се сомневам дека и така ќе се случи, ќе му текне на оваа идеја...

Да да ќе му текне да ни го донесе Ники Бат..:pos2::pos2:

fossil напиша:

Интересно изјава на Дел Пиеро: [FONT=Arial,Helvetica,Geneva,Swiss,SunSans-Regular]Alessandro Del Piero looks back over his 250 goals in a Juventus jersey throughout 15 years. “I remember every single one.”

[/FONT]
[FONT=Arial,Helvetica,Geneva,Swiss,SunSans-Regular]Алесандро се навраќа назад низ своите 250 гола во дресот на Јуве во изминатите 15 години: 'Го паметам секој гол':je:
[/FONT][FONT=Arial,Helvetica,Geneva,Swiss,SunSans-Regular]“I remember every celebration, every embrace. So with this 250th I wish to embrace everyone who celebrated alongside me, both on the field and thousands of kilometres away.
[/FONT]
[FONT=Arial,Helvetica,Geneva,Swiss,SunSans-Regular]'Го паметам секое прославување, секоја прегратка. Затоа со овие 250 гола посакувам да ги прегрнам сите што славеа со мене, како на теренот така и тие што се илјадници км од тука'... Дали тоа ме вклучува и мене:vozbud::vozbud:
[/FONT]http://www.channel4.com/sport/football_italia/dec2o.html

Интересно изјава на Дел Пиеро: [FONT=Arial,Helvetica,Geneva,Swiss,SunSans-Regular]Alessandro Del Piero looks back over his 250 goals in a Juventus jersey throughout 15 years. “I remember every single one.”[/FONT]

[FONT=Arial,Helvetica,Geneva,Swiss,SunSans-Regular]Алесандро се навраќа назад низ своите 250 гола во дресот на Јуве во изминатите 15 години: 'Го паметам секој гол':je:[/FONT]
[FONT=Arial,Helvetica,Geneva,Swiss,SunSans-Regular]“I remember every celebration, every embrace. So with this 250th I wish to embrace everyone who celebrated alongside me, both on the field and thousands of kilometres away.[/FONT]
[FONT=Arial,Helvetica,Geneva,Swiss,SunSans-Regular]'Го паметам секое прославување, секоја прегратка. Затоа со овие 250 гола посакувам да ги прегрнам сите што славеа со мене, како на теренот така и тие што се илјадници км од тука'... Дали тоа ме вклучува и мене:vozbud::vozbud:[/FONT]
http://www.channel4.com/sport/football_italia/dec2o.html
Сите тифози на Јуве ги вклучува.И тебе и мене:)

К. Роналдо ја зеде најновата златната топка. Што мислите за ова, заслужена му е or not?
Ме интересира што мислат фановите на Јуве и воедно љубители на италијанскиот фудбал.

К. Роналдо ја зеде најновата златната топка. Што мислите за ова, заслужена му е or not?
Ме интересира што мислат фановите на Јуве и воедно љубители на италијанскиот фудбал.
Според мене дефинитвно заслужена награда за К. Роналдо.. Без никакви комплименти.. Минатава сезона беше убедливо најдобар.. Без конкуренција спрема мене.. Заслужена награда..:smir:

И според мене заслужено иако го мразам сепак најдобар беше.Толку голови од играч од среден ред... ретко се дешава тоа.Оваа сезона не е нешто нај нај ама минатата беше убиец.

за лани ја заслужува ама оваа година Меси ке е:zver:..... нашиве шо имаат у план освен ови други некој за трансфер:smir:

Се убаво читам за Диего и Швајни, дај боже од тие двајца еден да се земи, само ке кажам уште еднаш:

Само да не останеме празни раце :nesum:

Сосема заслужено е наградата за Кристиано Дос Сантос Авеиро Роналдо:smir: Ланската сезона беше најдобар. Но оваа сезона ке го добие без сомнение Алесандро Дел Пиеро. Форца Јуве

Заслужено и според мене. Само треба да си смени карактер малце е лигав,ама верувам ке се смени.
A eве што изјавува Џовинко...
JUVENTUS, Giovinco: "I want Juve only!"
More Here!
Изјавата на Буфон во врска со Манчестар Сити...
JUVENTUS, Buffon: "Manchester City? I am too old for fantasy football"
More Here

Интересна дебата на гоал.
Кој да биде прва опција.Дали Трезеге или Амаури?
Мое мислење е моментално Амаури бидејки е во фантастична форма. Трезеге кога ке се врати нормално со тек на времето ке се врака во форма ама дотогаш мој прв избор е Амаури.
Повеке ТУКА

Интересна дебата на гоал.
Кој да биде прва опција.Дали Трезеге или Амаури?
Мое мислење е моментално Амаури бидејки е во фантастична форма. Трезеге кога ке се врати нормално со тек на времето ке се врака во форма ама дотогаш мој прв избор е Амаури.
Повеке ТУКА
Раниери на тројца напаѓачи неможи крајот да му го најди а не на четворица, и тоа четвртиот Трезеге вратен од повреда. Хаос ќе биди верувајте. Мое мислење е дека Јакинта ке го изгубиме. Цело време (летото) се зборуваше дека му се потребни 4 напаѓачи поради големиот број на натпревари, згуснатиот календар а сеа саммо исти двајца става во игра, не ги менува. Искрено не го разбирам.

Neka mu e so sreka nagradata na Cristiano, no sepak mislam deka e pogresen izbor koga znaeme deka imaa kandidat kako fenomenot Messi. Kamo da igrase vo Juve. Inaku sto se odnesuva do transferite, rekov pogore, ne mora da kupuvaat nikoj, pa sto bide neka bide. Koga go imas Seko moras da se pomiris so surovata vistina i da ne ocekuvas premnogu zosto na krajot ke se razocaras koga nema da ispadne nisto. Ne se nadevajte na bombasticni transferi i skoncentrirajte se na momentalniot tim. Site eventualni transferi bi bile samo plus.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom