Nik20
Неверификуван член од немаштија
- Член од
- 13 јули 2009
- Мислења
- 5.545
- Поени од реакции
- 7.084
не тоа мислам дека беше првата изјава на мурињо а после тоа лотито му врати :helou:Па му кажал веќе:
![]()
не тоа мислам дека беше првата изјава на мурињо а после тоа лотито му врати :helou:Па му кажал веќе:
![]()
Одлично, ако не е завршена дискусијата, се знае кој го има последниот зборне тоа мислам дека беше првата изјава на мурињо а после тоа лотито му врати :helou:
Факети носеше тројка:helou:Лусио ја доби 6ката. Пред некоја сезона му ја зедоа мислам на Бурдисо во чест на легендарниот Факети, сепак повторно се враќа на некој од играчите.
Сега следува тим купот на 14ти во кој ќе играме по едно полувреме со Јувентус и Милан и ќе ги измериме силите со конкурентите за скудетото.
точно... но сеуште 10ката е празна, дали ова значи дека се очекува некој трансфер?Факети носеше тројка:helou:
Максвел носеше 6ка
Да? Дај линк. Ако замина и Пато овие ќе се борат за опстанок.Арнаутович може да ја земе, или пак ке ја земе 17ката!
п.с.Комшиите го дадоа Пато ....
A.C. MILAN OFFICIAL NOTEАрнаутович може да ја земе, или пак ке ја земе 17ката!
абе и кака не беше на продажба...A.C. MILAN OFFICIAL NOTE
8/9/2009
MILAN - Concerning news that appeared this morning on English media, A.C. Milan reiterate that there is no negotiation regarding Alexandre Pato, and that the player is absolutely not for sale.
Пато не е Какаабе и кака не беше на продажба...
океј ке видиме ...Пато не е Кака
За Кака не истакнаја дека не е на продажба. Порано да, ама за последниве шпекулации со Реал немаше.
А) Точно е дека е само шпекулација, нема ништо конкретно.Пато не е Кака![]()
абе и кака не беше на продажба...
Арнаутович може да ја земе, или пак ке ја земе 17ката!