Фан Клуб: Интер

Статус
Затворена за нови мислења.

_The Great_

Il Genio
Член од
18 јуни 2008
Мислења
5.955
Поени од реакции
3.318
Првово Јубенташко ми делува некако, ќе му сечевме нога да го имал истетовирано баш тоа :)

|И.И|

говно интерашко
Член од
24 јуни 2008
Мислења
5.588
Поени од реакции
6.750
Гледам дека за тетоважи праите муабет :) Кога бев во Бугарија летово случајно видов еден дечко со тетоважа Интер на лева нога,и со другарми (исто така тежок Интераш) му пријдовме и ни здраво не му пуштив туку почнав да урлам Pazza Inter Amala ,моментот беше кога дечково спобудале (беше јако пијан) почна да не гушка насмеан ко џокер.Слабо знаеше англиски али поентата е дека Сегде не има (дури и по барови на плажа во Сончев Брег) :pos:

Toneh

is a turtle
Член од
21 август 2005
Мислења
5.510
Поени од реакции
907
Моментално на SuperSport 2 даваат Јувентус - Интер. Која коинциденција. :icon_lol:

_The Great_

Il Genio
Член од
18 јуни 2008
Мислења
5.955
Поени од реакции
3.318

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.335
Поени од реакции
47.008
Моментално на SuperSport 2 даваат Јувентус - Интер. Која коинциденција. :icon_lol:
Оваа Super Sport е кодирана на Сателитска или не, прееска добра рецка ми удривте на истово прашање :( .

Член од
23 февруари 2009
Мислења
166
Поени од реакции
5
Гледам дека за тетоважи праите муабет :) Кога бев во Бугарија летово случајно видов еден дечко со тетоважа Интер на лева нога,и со другарми (исто така тежок Интераш) му пријдовме и ни здраво не му пуштив туку почнав да урлам Pazza Inter Amala ,моментот беше кога дечково спобудале (беше јако пијан) почна да не гушка насмеан ко џокер.Слабо знаеше англиски али поентата е дека Сегде не има (дури и по барови на плажа во Сончев Брег) :pos:

Ja mislam deka si sakal poveke od guska ama ajde so vikas segde ve ima i vo Bugarija,a ako sakate ke se razberete bez da vi e potrebno da znaete angliski:pos2::pos2: mala sala
Nego citam pred malce pak se vrtime okolu Ederson i vreme e Morati da odvrze keseto

Toneh

is a turtle
Член од
21 август 2005
Мислења
5.510
Поени од реакции
907
Кодиран е во Конах системот али преку Дремабох се гледа време ти е да купиш каков Фан си :smir: Јас го земав искучиво само за спорт нормално и мојот тим Челзи не пропуштам ништо...
ko: 14:00
C+ Fútbol
ESPN (uk/irl)
MaXimo 2
Polsat Sport Extra
RAI Uno
Sport TV1
Sport.Ro
SuperSport 1 (DigitAlb)
SuperSport 3 (ZA)
SuperSport 3A
SuperSport 3N
Telekanal Sport
TRK Futbol

Kako so gledam samo Raiuno ne e kodiran tuka valjda go imate na kablovska?
Оваа Super Sport е кодирана на Сателитска или не, прееска добра рецка ми удривте на истово прашање :( .

Ете ти одговор. :)

Syn

Член од
23 декември 2007
Мислења
30.335
Поени од реакции
47.008
Абе ја иам ресивер со картица, на времето знам даваа картици и ти ги декодираат каналите ( секој месец ја носев на пунење ), Се фаќав уз Интер каналот добри 2 години . Е сеа знам имаа фрка некоја со картиците и изгубив и интерес за истото, дали таа практика кај сателитскиве е вратена во употреба или не . . .

Член од
23 февруари 2009
Мислења
166
Поени од реакции
5
јувентус местеле? кога местеле како местеле ?
се е тоа мештаљка бе!! јувентус местеле пффффффффф

Malce kasnam sega go vidov taka sto uste ne mi e jasno kako mozat da navivaat za takov klub sto pravi vakvi namestajlki iako kako fan na Inter objektivno gledano trebase da dobijat povisoka kazna pa i paricna kazna i ednostavno da vi kazam mi e maka da gi gledam i toa sto go dobija e malku. Ne mozam a da ne recam so koj pamet da navivam za klub, koj kako prvo treba da e primer za site sto navivaat, pa taka da zaklucuvam deka treba da si budala da si fan za jube i treba znaci da gi podrzuvas vo toa sto go pravat.

Mi se gadi od vas!

bojann1

desmosedici rr
Член од
7 ноември 2007
Мислења
1.234
Поени од реакции
41
Мурињо на последниот тренинг играл со Цесар Маикон, Занети, Киву, Лусио, Мунтари, Станкович, Камби, Мота, Ето и Милито. Се очекува тоа да биде тимот за утре со Лацио.

Иначе оваа година во ЛШ ќе бидеме во вториот шешир па ушта во групи ќе имаме јак противник. Ја сакам Барса за да видиме до каде сме дораснати со новиот тим.

Nik20

Неверификуван член од немаштија
Член од
13 јули 2009
Мислења
5.546
Поени од реакции
7.084
сакам манчестер:smir:

Massimo Moratti

engin90
Член од
4 мај 2008
Мислења
1.341
Поени од реакции
156
сакам манчестер:smir:
И јас , да им вратиме !

Од прилика тој состав ке биде ...

------------------------Цезар-----------------------

Маикон------Лусио----------Киву------Занети

--------Мота-------Камбиасо-----Мунтари-----

---------------------Станкович--------------------

--------------Ето------------------Милито---------

:vozbud:

Член од
6 септември 2007
Мислења
8.235
Поени од реакции
8.339
Бате ти одговорив јаа ама не си вишол изгледа :smir:

Syn

Член од
23 декември 2007
Мислења
30.335
Поени од реакции
47.008
Бате ти одговорив јаа ама не си вишол изгледа :smir:
Да знам друже, фала, али поставив уште едно прашање па ако го знаеш одговорот на истото, бујрум .
Абе ја иам ресивер со картица, на времето знам даваа картици и ти ги декодираат каналите ( секој месец ја носев на пунење ), Се фаќав уз Интер каналот добри 2 години . Е сеа знам имаа фрка некоја со картиците и изгубив и интерес за истото, дали таа практика кај сателитскиве е вратена во употреба или не . . .

Член од
6 септември 2007
Мислења
8.235
Поени од реакции
8.339
Само Дреамбох да си земеш и не ти треба картици све преку интернет ке си гледаш што сакаш.Тоа се вика Кард шаринг е сеа незнам Тони дали он го има истото па ако има ти земи па ке ти дадеме по една линија па ке си гледаш со сакаш.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom