Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата Адриано
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Зошто мислите дека сте интересни со тоа јуБе кога и самите сте свесни дека да не го преместеа Јувентус у втора уште ке се мучевте за 4то место кое води у ЛШ и плус па уште ве радува титула земена на зелена маса (2005-2006). Гарфилд брат џабе се мучиш на овој форум и онака никој ништо не успеал да докаже што е против интер:toe:

Кај вас докажал некој нешто?

Муабет си прајме, нема што да се докажуваме. Не сме се мачеле за 4-то место само за првото кое ни беше украдено неколку пати. Затоа ве испратија кај што ви е место.

А сега, мало музичко интермецо:

И не мораа да ве пратат во втора лига, доволно беше да се исчисти тоа судиската организација од корумпирани судии и да се затвори тој криминалецот ваш што ги праеше сплетките.

Син како што кажа најдобро ке биде мислам...fcinter-macedonia...пошо ако биде само интер ке изгледаме како фирма за прозорци ебаго :pos2:

И ајде не се замарајте со Јубенташиве,ги фати комплексот уште од сега од Лусио,пошо со такви напагачи тешко да стигнат до нашиот гол...

Кај вас докажал некој нешто?

Муабет си прајме, нема што да се докажуваме. Не сме се мачеле за 4-то место само за првото кое ни беше украдено неколку пати. Затоа ве испратија кај што ви е место.
Неколку пати? За Јуве се докажа дека местел 2години, а за другите 15 виновникот барај си го на друго место...:toe:

Дечки ми треба една информација. Арнаутович е купен, или позајмен со можност за одкупување ???

И зашто у песмава викаат Џуве има значење некое или ???

Најдобро е да биде www.inter.com.mk
Не сфаќам што го дрндате со толкави долги имиња...

И зашто не го спомнавте овој домеин како предлог!?

Дечки ми треба една информација. Арнаутович е купен, или позајмен со можност за одкупување ???

Позајмен е со можност да се откупи цел одговор....

Се сложувам со тебе , а доколку одберете да е inter-macedonia , онда ставете напред fc и прееска пишав исто .. Сепак боље би било inter.com.mk , fcinter.com.mk :toe:

Неколку пати? За Јуве се докажа дека местел 2години, а за другите 15 виновникот барај си го на друго место...:toe:
Еднаш криминалец, засекогаш криниманалец, универзална поговорка . Не гледа светот исто на Јуве ко што гледаше пред тие 2 години, факт . Ко што викавте овде за Златко, еднаш курва засекогаш курва, така и за вас, општоприфатено универзално размислување . :toe:

Може бе, али како што ти рекоа погоре, fcinter нека биде или forzainter, како сакате .

п.с.

138.jpg

Значи ко што видов јас inter.com.mk е слободен домеинот.
Јас имам одамна размислувано да го земам, арно ама се денес-утре и еве уште не е земен...

А у што ќе се праи? Џумла?
- Најпаметно решение според мене...

Хостинг имате? Фирма за домеинот да се земе?

И најбитно, колку сте сериозни околу се ова...

Да не биде фати-пушти....

Нешто ко никнејм им е, не е мислам нешто навредливо т.е. во стилот на '' ЈуБе '', прашај ги фановите на Јувентус они најубаво би ти објасниле зашто . Еве гледам и некои коментатори така ги нарекуваат . :toe:

Нешто ко никнејм им е, не е мислам нешто навредливо т.е. во стилот на '' ЈуБе '', прашај ги фановите на Јувентус они најубаво би ти објасниле зашто . Еве гледам и некои коментатори така ги нарекуваат . :toe:
Не е ниту никнејм, ниту ништо од горенаведеното..Туку во северно-Италијанскиот дијалект во некои градови Ј ја изговараат Џ...

Според мене interfansmacedonia.com ми делува најдобро, али нема везе како одлучи мнозинството така :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom