Фан Клуб: Интер

Статус
Затворена за нови мислења.

bojann1

desmosedici rr
Член од
7 ноември 2007
Мислења
1.234
Поени од реакции
41
Не кажал Мурињо дека после дуелот со Лацио ќе се купи плеј туку медиумите најавуваат дека Интер ќе врши притисок после 8 август.

Желбата на Мурињо е Деко, очигледно е дека сака играч кој работел со него на кого полесно е да му ги пренесе идеите башка има огромно искуство од игра во ЛШ. Проблем е што Челзи се преценува.

Бара 5 милиони евра за играч кој го платија 8 пред една година и кој имаше проблематична сезона.

Мислам дека Деко е идеално решение од гледна точна ка Кутињо. Да изигра Деко две сезони на ниво и да го внесе Кутињо во првиот тим ќе биде ОК.

Снајдер е добар фудбалер ама е нежен и не знам како ќе се снајде со копачите во Италија.

Ван дер Варт не треба да се помислува (не дека е лош, левак е) евенутално може уште Хамшик да влезе во комбинација.

Член од
18 јули 2009
Мислења
6.775
Поени од реакции
6.569
Да пробаме со вандерварт по што знам реал не смета не него и он сам рече сака да замине па мозе да се прати некоја понуда до него.Знам правеме муабет некој ми рече дека им смета по што леваци ке биле се али мене не ми смета ВДВ е добар ограч и ке се навикне во италија

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.577
Да пробаме со вандерварт по што знам реал не смета не него и он сам рече сака да замине па мозе да се прати некоја понуда до него.Знам правеме муабет некој ми рече дека им смета по што леваци ке биле се али мене не ми смета ВДВ е добар ограч и ке се навикне во италија
Ке се навикне во Италија..ама има мегу тоа едно големо МОЖЕБИ пошо сите ке го читаат како селски буквар коа ке подава топка...јас како шо знам не знае да игра со десна,а Снајдер барем знае со двете да игра,така да поголеми шанси има Снајдер да дојде,отоколку ВДВ

Massimo Moratti

engin90
Член од
4 мај 2008
Мислења
1.341
Поени од реакции
156
Ке се навикне во Италија..ама има мегу тоа едно големо МОЖЕБИ пошо сите ке го читаат како селски буквар коа ке подава топка...јас како шо знам не знае да игра со десна,а Снајдер барем знае со двете да игра,така да поголеми шанси има Снајдер да дојде,отоколку ВДВ
Снајдер одпага друже , тренерон од Реал сакал да го задржи за да имале добра клупа :tapp: , епа сеа Снајдер ако сака да игра прва нека дојди кај нас , ако не значи има мадиња и ке остане во Реал за да се бори против Кака :tapp:

bojann1

desmosedici rr
Член од
7 ноември 2007
Мислења
1.234
Поени од реакции
41
Снајдер одпага друже , тренерон од Реал сакал да го задржи за да имале добра клупа :tapp: , епа сеа Снајдер ако сака да игра прва нека дојди кај нас , ако не значи има мадиња и ке остане во Реал за да се бори против Кака :tapp:
Па не е луд Валдано да каже дека Снајдер не е потребен на Бернабе и дека ќе биде продаден. Ако каже така цената автоматски му паѓа за пет до десет милиони.

Снајдер гарант ќе сака да замине од Реал ова лето за да игра константно за да биде дел од СП.

Незнам колку ќе биде играч по мерак на Мурињо...

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.577
Знам брат дека отпага,знам уште пред некој ден кога изјави тоа говедото од тренер на Реал...
Само му укажав на КиреИнтер дека поголеми шанси би имал да успее Снајдер ако дојде,отколку ВДВ...

Снајдер ако е доволно глуп,ке остане во Реал и ке грее клупа,а не треба таков играч да грее клупа,треба повеке да игра пошо е еден од најдобрите фудбалери и носители на играта во Холандската репрезантација.
Треба да размисли малку повеке за неговата иднина...:nesum:

Nik20

Неверификуван член од немаштија
Член од
13 јули 2009
Мислења
5.546
Поени од реакции
7.085
Рома го даде Аквилани на Ливерпул....
Секое лето им зимаме по еден ѕверка играч незнам зошто летово морати не ја легне сенси и кога веќе го даваа аквилани за мизерни 20 милиони не го зема.
не само што е добар Аквилани е италијанец-нешто што многу ни треба во составот!

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.679
Поени од реакции
59.811
И јас прочитав некаде дека нема преговори за Снајдер, тренерот сметал на него. Валдано тоа го изјави.

Нејсе, јас сум сеуште за Деко зошто сметам дека ни е потребен некој искусен на таа позиција, а згора на тоа со Мурињо си го имаат па најлесно ќе оди прилагодувањето. Ама сега ме уплаши таа идејата 38мил+Деко = Агуеро. Ја да сум во Атлетико, би прифатил.

Требаше Диего да се земе одма ама се одесувавме како 100 квалитетни плејмејкери да има на светов.

Инаку и Рикелме исто би сакал ама и за него интересот е како за Диего: сакам кажам - незнам речам... Така да нема што да дискутираме за него дури не слушнеме Морати или Мурињо да изговорат Рикелме во било кој контекст...

POWER-MKD

Per aspera ad astra
Член од
1 март 2008
Мислења
4.763
Поени од реакции
645
Еднино нешто што ме плаши е Интер да не стане како Милан во однос на возраста во тимот. Нема некои млади играчи, квалитетни земено.

Член од
18 јули 2009
Мислења
6.775
Поени од реакции
6.569
Па најдобро е да причекаме до сабота коа ке се игра интер - лацио и после тоа мурино ке изјави кој играч ке го зимаат вака безвезе се палиме на снајдер,рикелме,едерсон коа ни една пунуда не дадоа до нив се надевам на крај ке земеме добар плеј и конечно да имаме шанси за лс, се разбира во италија повторно на прошетка

Io Sono Interista

Член од
21 декември 2007
Мислења
28.679
Поени од реакции
59.811
Не бе не се палиме ние, за во Италија сеедно ни е и со плеј и без плеј, ама не е лошо дури сум жив да го видам Интер со класичен плејмејкер.

Вo фан-клуб Милан се палат: „Леле дечки, овој Хунтелар колку е јак со глава, ќе ги утепа Интер со глава!“ :pos:

Nik20

Член од
13 јули 2009
Мислења
5.546
Поени од реакции
7.085
Вo фан-клуб Милан се палат: „Леле дечки, овој Хунтелар колку е јак со глава, ќе ги утепа Интер со глава!“ :pos:
a ги забораваат кордоба матераци лусио и киву:pos:

Io Sono Interista

Член од
21 декември 2007
Мислења
28.679
Поени од реакции
59.811
a ги забораваат кордоба матераци лусио и киву:pos:
А бе не тоа, туку знаеш: суша, депресија, порази, нема нови играчи... и дојде еден играч и еуфорија ги фати, пошто им личел на ван Бастен :pos2:

Шала на страна, не е лош играч, ама на фан-клуб Барса не се радуваа толку на Ибра колку овие на Хунтелар :)

Иначе, еве за вас/нас колекционерите

линк1, сите голови од минатата сезона, режија Скај Спорт - Италија .
линк2, Eto - The Goal Machine во режија исто, на Скај Спорт - Италија .
Видеото што го препорача Syn (линк1) е фантастично. Едноставно мора да се има!

Nik20

Член од
13 јули 2009
Мислења
5.546
Поени од реакции
7.085
А бе не тоа, туку знаеш: суша, депресија, порази, нема нови играчи... и дојде еден играч и еуфорија ги фати, пошто им личел на ван Бастен :pos2:

Шала на страна, не е лош играч, ама на фан-клуб Барса не се радуваа толку на Ибра колку овие на Хунтелар :)

Видеото што го препорача Syn (линк1) е фантастично. Едноставно мора да се има!
баш го гледав сега и можам да констатирам дека Деки,Ибро,Мајкон и Цезар се играчите кои го водеа интер низ сериа а сезонава.
тука е и одбранава со најмалку примени голови а и головите на Ибро се невидена мајсторија 2 со пета 4-5 лобови 5-6 од далеку 2-3 од слободни а останатите 10 по сплет на околности во кои ја имаше среќата на инзаги.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom